Ma nesto sam o Kamberovicu razmisljao, pa mi je tad palo napamet, zato sam i naveo njihsamo_lijevo je napisao/la:Nema ni u Travniku,Gradaccu,Trebinju.Mozda jos neko ima,ne mogu se sjetiti.
Ako nista imaju limeni.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma nesto sam o Kamberovicu razmisljao, pa mi je tad palo napamet, zato sam i naveo njihsamo_lijevo je napisao/la:Nema ni u Travniku,Gradaccu,Trebinju.Mozda jos neko ima,ne mogu se sjetiti.
Ako nista imaju limeni.
Ponadali ste se bili Evropitepsija je napisao/la:Evo i Sarajevo dobi utakmicu...i dalje liga neregularna?
Ovo je jedna od najpoštenijih liga u Evropi,bez zajebancije.
Ne može se to nikako desiti jer Zrinjski ima bolji međusobni skor!Kevin je napisao/la:gledam sad raspored...
nista ovdje jos nije gotovo...mislim za prvaka..
vrlo lako se moze dogoditi da Široki nakon iduceg kola zasjedne na vrh..
Navijam za Drinu Z i Slobodu Tz. Još 2 kluba u PL sa sjeveroistoka BiHbadblueboylivno je napisao/la:Borba za PL:
FBIH
Sedam kola prije kraja Jedinstvo bod ispred Slobode, Bratstvo i Rudar na četiri boda.
RS
Drina Zvornik dobila Modriču i otišla na šest bodova prvom pratitelju Slobodi iz Mrkonjića, a Modriču najvjerojatnije poslala u Drugu ligu. Tamo je pet kola do kraja.
Itekako...Kevin je napisao/la:gledam sad raspored...
nista ovdje jos nije gotovo...mislim za prvaka..
vrlo lako se moze dogoditi da Široki nakon iduceg kola zasjedne na vrh..
Ja sam za Jedinstvo, ligi treba još jedan klub sa zapada, pogotovo nakon što ispadne Prijedor.Cickoo je napisao/la:Navijam za Drinu Z i Slobodu Tz. Još 2 kluba u PL sa sjeveroistoka BiHbadblueboylivno je napisao/la:Borba za PL:
FBIH
Sedam kola prije kraja Jedinstvo bod ispred Slobode, Bratstvo i Rudar na četiri boda.
RS
Drina Zvornik dobila Modriču i otišla na šest bodova prvom pratitelju Slobodi iz Mrkonjića, a Modriču najvjerojatnije poslala u Drugu ligu. Tamo je pet kola do kraja.
Šta je tu smiješno, prosvijetli me ?Baja_Zvjerka je napisao/la:Ponadali ste se bili Evropi
Pa i ovo smo nastimali kako bi drugacije pobijedili.aS_Roma je napisao/la:strumfovi su smijesna ekipa ovaj gol je nafaka samo takva veze nemaju , nevjervaotna ih sreca prati , ako bude bez štimanja ni jednu do kraja utakmicu nece dobiti
Znam da boli ovaj gol, jbg, više sreće drugi put.aS_Roma je napisao/la:strumfovi su smijesna ekipa ovaj gol je nafaka samo takva veze nemaju , nevjervaotna ih sreca prati , ako bude bez štimanja ni jednu do kraja utakmicu nece dobiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.