FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Momci sutra kreću za Gabelu, valjda bude povoljan rezultat 

-
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=x8fiqjIt3xY
kakav je ovaj mladic iz Lukavca,nisam imao prilike da ga gledam?
kakav je ovaj mladic iz Lukavca,nisam imao prilike da ga gledam?
-
- Kontakt:
RADNIČKI: Baščelić, Huko, Šubić, Jusufović, Jogunčić, Mace, Mujagić, Ikanović, Aljukić, Bekrić, Čejvanović.
Šta je ovo ba, odbrana sve hehe

Samo da ne primimo gol u prvih 20-30 min i iscupacemo ovde bod, a ako ga primimo rano ne gine nam trica minimalnosamolukavac je napisao/la:RADNIČKI: Baščelić, Huko, Šubić, Jusufović, Jogunčić, Mace, Mujagić, Ikanović, Aljukić, Bekrić, Čejvanović.

14/88
-
- Kontakt:
Što ne igra Džanić?
U prvoj postavi 3 štopera (Huko, Joge, Jusufović) i četri beka (Mujagić, Šubić, Čejvanović i Bekrić).
Ipak mislim da će Čejvanović na zadnjeg veznog, a mladog Mujagića staviti ispred njega.
U prvoj postavi 3 štopera (Huko, Joge, Jusufović) i četri beka (Mujagić, Šubić, Čejvanović i Bekrić).
Ipak mislim da će Čejvanović na zadnjeg veznog, a mladog Mujagića staviti ispred njega.
-
- Kontakt:
Pa i jest zadnja linija: Huko, Šubić, Jusufović, Jogunčić, Bekrić, valjda uspijemo, znači nema Radovića i Džanića zbog kartona ovu utakmicu19sioux89 je napisao/la:Samo da ne primimo gol u prvih 20-30 min i iscupacemo ovde bod, a ako ga primimo rano ne gine nam trica minimalnosamolukavac je napisao/la:RADNIČKI: Baščelić, Huko, Šubić, Jusufović, Jogunčić, Mace, Mujagić, Ikanović, Aljukić, Bekrić, Čejvanović.

Koliko minuta će trebati našima da danas prime go? Opet manje od 10!!! 

-
- Kontakt:
Vrijeme je da mi prvi povedemostudeni je napisao/la:Koliko minuta će trebati našima da danas prime go? Opet manje od 10!!!

-
- Kontakt:
Izgleda prošlo 10 minuta i nismo primili go

-
- Kontakt:
Biće ovo tvrda utakmica, ako bude golova možda jedan da odluči utakmicu sa bilo koje strane, Gošk ima 5 poraza zaredom, Radnički 5 utakmica zaredom ne zna za pobjedu, biće tvrdo ovdje do samog kraja 

-
- Kontakt:
Gošk vodi 1-0, sad će nekad i poluvrijeme, Bekrić se povrijedio pa je zamijenjen, a samo što se momak opravio od povrede, kakav peh za njega 

-
- Kontakt:
PS ili je 0-0, 40 minuta, zna li neko 
45' Nakon solo prodora Mace biva povrijeđen i to je još jedna izmjena u igru ušao već povrijeđen Jaganjac, kad krene baš krene, dva igrača povrede u prvih 45 minuta
KRAJ PRVOG POLUVREMENA - Epilog tri izmjene zbog povreda, Bekriću slomljen zglob, Maceu ključna kost.
Šta smo mi njima dole skrivili u Gabeli...

45' Nakon solo prodora Mace biva povrijeđen i to je još jedna izmjena u igru ušao već povrijeđen Jaganjac, kad krene baš krene, dva igrača povrede u prvih 45 minuta

KRAJ PRVOG POLUVREMENA - Epilog tri izmjene zbog povreda, Bekriću slomljen zglob, Maceu ključna kost.
Šta smo mi njima dole skrivili u Gabeli...

Zadnja izmjena: samolukavac, dana/u 19 apr 2014, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
Jbt šta bi od beton odbrane!
Sad ko nije pokušao nije nam ni dao go. 8 kola sa primljenim golom, osim protiv Troglava. Haman ćemo uskoro molit Boga da sačuvamo mrežu

Sad ko nije pokušao nije nam ni dao go. 8 kola sa primljenim golom, osim protiv Troglava. Haman ćemo uskoro molit Boga da sačuvamo mrežu

-
- Kontakt:
Šta je ovo Bože dragi sa povredama

Ipak je poluvrijeme završeno 0-0. Uspjeli su sačuvat mrežu, za sada domaći bez prilika. Mace i Bekrić povrijeđeni.
-
- Kontakt:
0-0 je rezultat poluvrijeme, Gošk nije imao šanse, ali su nas ubili nakon prvih 45 minuta, što i jeste epilog povreda i zamjena igrača, ako nam se u drugom dijelu neko povrijedi, Vojvodić nema pravo na izmjenu više...
-
- Kontakt:
Pola sata do kraja u Gabeli i dalje 0-0
Baš tvrda utakmica i teška, a od slabijih mi najslabiji nakon "rata" u prvih 45 minuta...
Baš tvrda utakmica i teška, a od slabijih mi najslabiji nakon "rata" u prvih 45 minuta...
samolukavac je napisao/la:Pola sata do kraja u Gabeli i dalje 0-0
http://prntscr.com/3bhn8u
-
- Kontakt:
Nije to tačno, Casper je dole i piše tamo na stranici 0-0 je rezultat, Gošk imao tek sad prvu priliku u 60 - toj minuti...NKJ je napisao/la:samolukavac je napisao/la:Pola sata do kraja u Gabeli i dalje 0-0
http://prntscr.com/3bhn8u
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.