Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bice danas konferencija kada odigraju nerjeseno sa Travnikom, citiraj me nakon utakmice !JosipBukal je napisao/la:Pod hitno organizovati oštru konferenciju za medije. Dosta je više urota protiv fk sarajevo. Nedaju vam da budete prvaci. Stop korupciji u bh fudbalu i Amaru Osimufranklampard8 je napisao/la:"Sarajevski sudija jučer kad su igrali Vitez i Velež dao žuti golmanu Veleža zbog zadržavanje igre a bilo 1-5 za njih tako da golman Veleža neće braniti protiv Željeznicara jer ima tri žuta."
Bas vam ne daju da budete prvacifranklampard8 je napisao/la:I Ivici.JosipBukal je napisao/la:Pod hitno organizovati oštru konferenciju za medije. Dosta je više urota protiv fk sarajevo. Nedaju vam da budete prvaci. Stop korupciji u bh fudbalu i Amaru Osimufranklampard8 je napisao/la:"Sarajevski sudija jučer kad su igrali Vitez i Velež dao žuti golmanu Veleža zbog zadržavanje igre a bilo 1-5 za njih tako da golman Veleža neće braniti protiv Željeznicara jer ima tri žuta."
Prijatelju kod tebe još rat u glavi...saaudin je napisao/la:pitari volio bih da vi osvojite il zeljo kakvi ste da ste nasi ste sam da ovi ratni klubovi ne osvoje
Da ne izbrises post, da te mogu citirati oko pola sedam.amypitar je napisao/la:Sto nam ne daju.![]()
Pa još smo matematicki u igri.Cak sam ubjeđen, da cemo slijedece kolo biti bara-bara na tabeli .Nista nije gotovo, u igri smo jos, za obje titule,a vi..
I ja sam siguran da ce danas biti teska utakmica, tezak teren, tvrda ekipa, jos kad tu dodamo i nas umor i, kao sto ti kazes istrosenost, zaista jako jako teska.bordobijeli je napisao/la:......danas ce biti jako teska utakmica posebno sto smo se istrosili u kupu a Travniku gori pod nogama a mi i pobjedom tesko mozemo do titule al treba pobjediti i pokazati karakter ekipe ,al iz dosadasnjeg iskustva ovakve su nam utakmice najteze .
Moja TVtarrepl je napisao/la:hoceli biti prenos?
hilmo je napisao/la:Moja TVtarrepl je napisao/la:hoceli biti prenos?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Osim sredioRooney88 je napisao/la:Ako je vjerovati sastavu na ss.ba pocinjete sa igracem manje.Cimirota su vjerovatno zaboravili ubaciti.
amypitar je napisao/la:Sto nam ne daju.![]()
Pa još smo matematicki u igri.Cak sam ubjeđen, da cemo slijedece kolo biti bara-bara na tabeli .Nista nije gotovo, u igri smo jos, za obje titule,a vi..
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, Amidzaa, aqarius, Beli98, BeYaZ, boki86, bordobijeli, Bosniacum Lilium, budzak, Cwirek, Dadox, ErosViverosViv, fera, Fouzi1, Fudo, HZbec, InatSilniBosanski, insimadop, Jadnimi, johntravolta123, KarloIvandic, Kaunas, keli, laznokrilo, Lecler, Lokomotifa, miguelramos, mnon46, mosarajvosa83, napoleon72, NazorUso, Pantelija, perodeformero, Posejdon, Rajvosa4ever, rimljanin90, ristagrad, roccosiffredi, selver79, Shategabri, siroliver69, skoJaa, strahmeipomisliti, svihsedamsamuraja, Svire, Taree, tuitamo, ubipara, WeekendOffender, Zagor, zagorski i 602 gosta.