Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Hahahaha,kakvih 12 mill...ja ga nebih dao ni za 30 mill. Odlican igrac...jos kad se uzme u obzir da ga fergie platio par miliona,onda to jos vise dobiva na vrijednosti
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
12milFormat je napisao/la:Citam Arsenal hoce Smallinga, ni manje ni vise 12miliona ali nek Shaw vrijedi 30.i Barkley 50.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zar im nije politika da izradjuju igrace i onda ih prodaju

Mogli su nam ponudit i metak u celo. Boze sacuvaj.ammarc je napisao/la:Daily fail kaze da nam je ponudjen Adil Rami![]()
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... ricks.html
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mislim da je prijeko potrebno objavit bar jedan transfer prije Svjetskog..kako neki odrade posao i prije kraja sezone,potpisu igrace..a mi cekamo fuckin' last day..
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... risis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Roberto Martinez objasnio neke stvari Moyesu
Roberto Martinez objasnio neke stvari Moyesu

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Bravo Roberto. A nama ovdje pojedini kidaju glavu zbog slicnog misljenja. Svaka cast Martinezu za rezultate i izjave ove sezone. Paklen trener, veliki potencijal.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo vraća za ono što je Moyes rekao nedavno za ovaj Everton. Jbg Moyes je od Evertona napravio ovo što je sada, prije njegovog dolaska su se borili za opstanak, i vjerovatno bi ispali iz Prema da nije bilo njega. Transformisao ih je iz davljenika u stabilnog Premierligaša, koji je na pragu top 4, čak je i ušao u top 4 prije 7-8 god. Sve to sa minimalnim ulaganjima.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I sada godinu dana nakon sto je otisao iz Evertona gleda taj isti Everton kako se bori za Ligu Prvaka uz minimalna ulaganja, dok se njegov novi klub koji je usput trenutni prvak Engleske oprostio od Lige Prvaka vec u februaru.rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo vraća za ono što je Moyes rekao nedavno za ovaj Everton. Jbg Moyes je od Evertona napravio ovo što je sada, prije njegovog dolaska su se borili za opstanak, i vjerovatno bi ispali iz Prema da nije bilo njega. Transformisao ih je iz davljenika u stabilnog Premierligaša, koji je na pragu top 4, čak je i ušao u top 4 prije 7-8 god. Sve to sa minimalnim ulaganjima.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa Martinez je potrošio lijepu svotu, za razliku od onog što je Moyes imao na raspolaganju. A nije bio daleko od LP, jednu sezonu je i bio u top 4. Tako da je Martinezu puno lakše sada, negoli što je Moyesu bilo kad je tek došao u Everton, od njih je napravio ovo što su sada, ljudi to zaboravljaju.
Istina u Unitedu je ove sezone podbacio, ali dobit će priliku da pokuša napraviti ekipu po svojoj zamisli i uraditi taj potrebni remont, i onda u narednoj sezoni mora pokazati rezultate.
Istina u Unitedu je ove sezone podbacio, ali dobit će priliku da pokuša napraviti ekipu po svojoj zamisli i uraditi taj potrebni remont, i onda u narednoj sezoni mora pokazati rezultate.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 19 apr 2014, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Samo jedna ispravka, nisu minimalna ulaganja, Everton je potrosio sasvim pristojnu svotu novca za taj klub pred ovu sezonu. Svaka cast Martinezu naravno ali i on i Moyes moraju jos dosta poure jesti i jos mnogo se dokazivati kako bi ih uopste imalo smisla i porediti, bar po meni, iskreno.Ethel je napisao/la:I sada godinu dana nakon sto je otisao iz Evertona gleda taj isti Everton kako se bori za Ligu Prvaka uz minimalna ulaganja, dok se njegov novi klub koji je usput trenutni prvak Engleske oprostio od Lige Prvaka vec u februaru.rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo vraća za ono što je Moyes rekao nedavno za ovaj Everton. Jbg Moyes je od Evertona napravio ovo što je sada, prije njegovog dolaska su se borili za opstanak, i vjerovatno bi ispali iz Prema da nije bilo njega. Transformisao ih je iz davljenika u stabilnog Premierligaša, koji je na pragu top 4, čak je i ušao u top 4 prije 7-8 god. Sve to sa minimalnim ulaganjima.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Potrosio je lijepu svotu zato sto je prodao Fellainija za 30 miliona i pored toga uspio na transferima napraviti profit od 14-15 miliona, dok je Moyes prosle sezone napravio gubitak od 3 miliona, tako da je Martinez cak uspio i kvalitetnije rasporediti transfer budzet.
Dati preko 100 miliona transfer budzeta covjeku koji nije uspio izboriti ligu prvaka u prvoj sezoni sa sampionskim timom je malo reci suluda i rizicna ideja.
Na kraju krajeva Martinez je za 4 godine u Wiganu uspio osvojiti FA Cup dok je Moyes za 11 godina u Evertonu uspio osvojiti titulu menadzera mjeseca.
Dati preko 100 miliona transfer budzeta covjeku koji nije uspio izboriti ligu prvaka u prvoj sezoni sa sampionskim timom je malo reci suluda i rizicna ideja.
Na kraju krajeva Martinez je za 4 godine u Wiganu uspio osvojiti FA Cup dok je Moyes za 11 godina u Evertonu uspio osvojiti titulu menadzera mjeseca.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Vecina nas ovdje bi ipak, ne tako zustro doduse, dala otkaz Moyesu. Progutajte to vise ba, niste vi jedini koji prate i vole Manchester United ali dodjite sebi vise i skontajte da od toga nema nista i da ce sigurno, svidjelo se to NAMA ili ne, voditi ekipu i u iducoj sezoni i da ce mu se dati te pare za pojacanja. Sta ce od svega biti ne znam ali se nadam najboljem, sa Moyesom ili bez njega.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakve veze ima to što je osvojio (nikad neće mjerilo kvalitete nečijeg rada biti trofej), Moyes je od Evertona koji je bio u rangu Wigana kad je on došao, napravio klub koji se bori za Evropu svake godine, koji je na pragu top 4, dok Martinez to nije uspio uraditi sa Wiganom. Koliko samo ljudi to zaboravljaju i podcijenjuju.
To ne znači da ja tvrdim da Martinez nije kvalitetan trener, naprotiv, samo mi smeta kad neko podcijenjuje ono što je Moyes napravio prije Uniteda i zbog čega ga je Fergie i izabrao u konačnici.
To ne znači da ja tvrdim da Martinez nije kvalitetan trener, naprotiv, samo mi smeta kad neko podcijenjuje ono što je Moyes napravio prije Uniteda i zbog čega ga je Fergie i izabrao u konačnici.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ono sto je Martinez osvojio sa Wiganom koji je tu sezonu ispao govori nesto za sve situacije osim kad to ne ide u prilog radu Davida Moyesa, osvojiti FA Cup sa Wiganom ocigledno nije nikakav problem, dok je u 11 godina od Evertona napraviti stabilnog premierligasa uspjeh kakav ni Sir Alex ne bi ponovio.
I Pulis je od Stoke napravio stabilnog Premierligasa, evo sad radi fantastican posao u Crystal Palacu, ocigledno da je trebalo i njega uzeti u razmatranje kad je Sir Alex otisao.
Moyes jest uradio odlican posao u Evertonu, ali sada dokazuje kako je Everton bio njegov vrhunac.
I Pulis je od Stoke napravio stabilnog Premierligasa, evo sad radi fantastican posao u Crystal Palacu, ocigledno da je trebalo i njega uzeti u razmatranje kad je Sir Alex otisao.
Moyes jest uradio odlican posao u Evertonu, ali sada dokazuje kako je Everton bio njegov vrhunac.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa imat će još jednu sezonu dokazivanja, to je barem jasno. Tako da ćete ga moći pljuvati opet i iduće sezone, ako ništa
Očito da je za neke ovdje mjerilo trenerskog kvaliteta isključivo trofej, sa čime se ja ne slažem, pojasnio sam već zbog čega. A siguran sam da bi mnogi navijači Wigana zamijenili taj trofej za ostanak u Premu, ili ako ćemo bliže, eto primjer i Wengera, koji sa dosta manjim ulaganjima od konkurencije redovno izbori LP i prođe grupnu fazu u istoj, a to je puno vrijedniji uspjeh od osvajanja kupa, barem po meni.

Očito da je za neke ovdje mjerilo trenerskog kvaliteta isključivo trofej, sa čime se ja ne slažem, pojasnio sam već zbog čega. A siguran sam da bi mnogi navijači Wigana zamijenili taj trofej za ostanak u Premu, ili ako ćemo bliže, eto primjer i Wengera, koji sa dosta manjim ulaganjima od konkurencije redovno izbori LP i prođe grupnu fazu u istoj, a to je puno vrijedniji uspjeh od osvajanja kupa, barem po meni.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nazalost ce imati.
Nije mjerilo, ali pokazuje u ovom slucaju da je Martinezov nacin rada u Wiganu bio izuzetno dobar, koliko znam u Wiganu vlada slabo interesovanje za njihov fudbalski klub (mislim da je njima ragbi klub glavna okupacija) sto dodatno otezava situaciju... Martinez i sada u Evertonu radi odlican posao sto znaci da rezultati sa Wiganom nisu bili slucajnost, ali opet sve to ocigledno izgleda mizerno u odnosu na Moyesovih 11 godina u Evertonu gdje je uspio napraviti stabilnog premierligasa.
Arsene Wenger je prica za sebe, vrhunski trener koji nikada nije bio popracen finansijama koje bi mu sigurno donijele mnoge trofeje.
Meni je najvise bolno to degradiranje rada svih trenera koji se porede sa Moyesom, samo da bi se Moyes nasla pozitivna strana, neka kvaliteta. Ne znam iz kojeg razloga, niko sretniji od mene kad bi Moyes uspio u Unitedu, ali kad stavis pozitivne i negativne stvari koje je do sada uradio, onda mjesta za optimizam gotovo da nema.
Nije mjerilo, ali pokazuje u ovom slucaju da je Martinezov nacin rada u Wiganu bio izuzetno dobar, koliko znam u Wiganu vlada slabo interesovanje za njihov fudbalski klub (mislim da je njima ragbi klub glavna okupacija) sto dodatno otezava situaciju... Martinez i sada u Evertonu radi odlican posao sto znaci da rezultati sa Wiganom nisu bili slucajnost, ali opet sve to ocigledno izgleda mizerno u odnosu na Moyesovih 11 godina u Evertonu gdje je uspio napraviti stabilnog premierligasa.
Arsene Wenger je prica za sebe, vrhunski trener koji nikada nije bio popracen finansijama koje bi mu sigurno donijele mnoge trofeje.
Meni je najvise bolno to degradiranje rada svih trenera koji se porede sa Moyesom, samo da bi se Moyes nasla pozitivna strana, neka kvaliteta. Ne znam iz kojeg razloga, niko sretniji od mene kad bi Moyes uspio u Unitedu, ali kad stavis pozitivne i negativne stvari koje je do sada uradio, onda mjesta za optimizam gotovo da nema.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- OnlyUnited
- Kontakt:
Moyes je radio dobar posao u Evertonu, dugi niz godina, sto ga je na kraju i dovelo u najveci klub u epl. Period adaptacije je prosao. Vidit cemo iduce, kako njegov rad utice na klub. Nije problem odrijesiti kesu i dovesti pojacanja za 150 miliona i eto ekipe..
Treba tu dosta toga napraviti u i oko kluba, cak i sitnice za koje je zaduzen.

- Ed Woodward for Prime Minister !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa niko ne degradira Martineza, to sam na početku rekao (on je odličan trener), kad se krenulo sa ovom pričom, jer ovdje se zaboravlja to što je Moyes uradio u Evertonu, zbog čega ga je i Fergie postavio u United, što je dovoljan pokazatelj kvalitete njegovog rada prije Uniteda, na taj dio sam i replicirao.
Niko ne spori to da je on podbacio ovu sezonu, samo neki od nas imamo više strpljenja od drugih
Niko ne spori to da je on podbacio ovu sezonu, samo neki od nas imamo više strpljenja od drugih

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nendertalac i njegovi sljedbenici danas gledali Villa-Southampton.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.