FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 19 apr 2014, 11:42

avaz 19.04.2014. :rol: :urnebes:
slika

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 19 apr 2014, 12:49

neroazzuro je napisao/la:Ej evo pretrazio sam dodatke na firefox-u (add-ons) al mi izlistalo 9 razlicitih pa samo ne znam koji da instaliram. Znal neko s kojim provjereno radi?
Instaliraj Hotspot i pokrenes ga i po defaultu ti je da ulazis sa americkom ip adresom, vise informacija imas na youtube-u .

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 apr 2014, 13:03

Sto se tice proxy-a:

Ne morate instalirati nikakve add-one ili extenzije za vase browsere. Dovoljno je da izaberete jedan od proxya npr. odavde http://www.top-proxies.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false; (klikom na link) i nakon sto se otvori novi TAB, ukucajte adresu koju zelite da koristite.

Evo npr prvi:

http://onlineipchanger.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gdje pise "Enter the website you want to visit:" ukucajte stranicu i to je to. Ako ne radi taj, probajte drugi proxy sa http://www.top-proxies.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako nekome nije nesto jasno neka pita.
Sport je lijek za tijelo i duh.

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 19 apr 2014, 13:09

storm_raider je napisao/la:Sto se tice proxy-a:

Ne morate instalirati nikakve add-one ili extenzije za vase browsere. Dovoljno je da izaberete jedan od proxya npr. odavde http://www.top-proxies.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false; (klikom na link) i nakon sto se otvori novi TAB, ukucajte adresu koju zelite da koristite.

Evo npr prvi:

http://onlineipchanger.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gdje pise "Enter the website you want to visit:" ukucajte stranicu i to je to. Ako ne radi taj, probajte drugi proxy sa http://www.top-proxies.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako nekome nije nesto jasno neka pita.
Ja mislim da su oni prespori. Al haaaj
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 apr 2014, 13:10

Pa imate dosta tu proxy-a, izaberite onaj koji vama odgovara. Ne, nisu prespori.
Sport je lijek za tijelo i duh.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 19 apr 2014, 13:44

Evo prijavio sam se preko ovog onlineipchangera pa cemo vidit kako fercera.
Thanks Storm.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 19 apr 2014, 13:51

sigurno je da Džeko moze pomoci Želji,to je sada vec jasno,ako dolazi vlasnik Citya,onda je dovoljno da mu Džeko samo kaze par stvari o klubu
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 19 apr 2014, 13:54

old school je napisao/la:sigurno je da Džeko moze pomoci Želji,to je sada vec jasno,ako dolazi vlasnik Citya,onda je dovoljno da mu Džeko samo kaze par stvari o klubu
Mislim da je Džeko rekao u jednom int. kako nikad nije upoznao vlasnika kluba, i da to smatraju nekom privilegijom :-D

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 19 apr 2014, 14:14

Čestitamo rođendan Edinu Spreči

http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... reci/8544/" onclick="window.open(this.href);return false;

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 19 apr 2014, 14:20

AsharaK je napisao/la:
old school je napisao/la:sigurno je da Džeko moze pomoci Želji,to je sada vec jasno,ako dolazi vlasnik Citya,onda je dovoljno da mu Džeko samo kaze par stvari o klubu
Mislim da je Džeko rekao u jednom int. kako nikad nije upoznao vlasnika kluba, i da to smatraju nekom privilegijom :-D
:lol: :lol: Man City je vlasnistvo jedne grupe ljudi,nije vlasnistvo jednog covjeka,i tu se pita za sve cijela ta grupa,raspitajte se malo bolje,kupice Zelju sto posto rekao Gredic :lol:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 19 apr 2014, 14:28

ultrahell24 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
:lol: :lol: Man City je vlasnistvo jedne grupe ljudi,nije vlasnistvo jednog covjeka,i tu se pita za sve cijela ta grupa,raspitajte se malo bolje,kupice Zelju sto posto rekao Gredic :lol:
Ma mislio sam na šeika, glavonju onoog

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 19 apr 2014, 14:33

Arabship:Abu Dhabi grupa nakon Manchester Cityja kupila i Portsmouth

goingblue
Kontakt:

Post Postao/la goingblue » 19 apr 2014, 14:40

ultrahell24 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
a reko nam Gredić da od para što smo cvike prodavali možemo kupiti još titula, a nekima ni Tanovi milioni ne pomažu :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 apr 2014, 14:48

Nisam znao da smo mi krivi sto je golman Veleza dobio zuti karton a ujedno mu je to treci pa nece moci braniti u sljedecem kolu ! :eh:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 19 apr 2014, 14:51

Elegant je napisao/la:Nisam znao da smo mi krivi sto je golman Veleza dobio zuti karton a ujedno mu je to treci pa nece moci braniti u sljedecem kolu ! :eh:
slika
Ja te volim, volim Željo..

stannis
Kontakt:

Post Postao/la stannis » 19 apr 2014, 14:55

Elegant je napisao/la:Nisam znao da smo mi krivi sto je golman Veleza dobio zuti karton a ujedno mu je to treci pa nece moci braniti u sljedecem kolu ! :eh:
Mi smo to tempirali to da dobija redom dva zuta kartona, dok ne budu igrali s nama. Za cvaju mozemo svasta... ;)

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 19 apr 2014, 15:01

stannis je napisao/la:
Mi smo to tempirali to da dobija redom dva zuta kartona, dok ne budu igrali s nama. Za cvaju mozemo svasta... ;)
Nije to nista,sredinom sedmice ocekujem povrede Hebibovica i onog najboljeg im strijelca.. Cvaja je cudo,jos kad lutvo rasporedi :D
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 19 apr 2014, 15:11

Evo sunca malo konacno da osuši malo teren,dosta vise i kiše..
Vcrs sto vise da nas bude u Dolinu predzadnja domaca u sezoni,treba se ispoštovati... :)

Ko ima zastavu liljana nek ponese B|
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 apr 2014, 15:11

Puc Lutvo,puc.. :lol: :lol:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 19 apr 2014, 15:39

Golman Veleža je dobio žuti karton zbog zadržavanja igre u 80-toj minuti kod vodstva Veleža 5:1 i sa igračem više.Da nije žalosno bilo bi smješno.Sudio je Admir Šehović iz Sarajeva.
Poznata taktika, i prije primjenjivana. :clap: :clap: :clap:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Noke995, Stanceski i 39 gostiju.