NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

anonymous001
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la anonymous001 » 19 apr 2014, 12:11

bude li ovaj tatin sin Mujakić igrao danas od prve minute a dečki koji zaslužuju da igraju u prvom sastavu budu sjedili na klupi nema ni od nas ništa danas ...

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 19 apr 2014, 13:35

anonymous001 je napisao/la:bude li ovaj tatin sin Mujakić igrao danas od prve minute a dečki koji zaslužuju da igraju u prvom sastavu budu sjedili na klupi nema ni od nas ništa danas ...
U capljini je igrao jer je tata odrijesio kesu, tako ce da bude i danass :D

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 19 apr 2014, 13:35

anonymous001 je napisao/la:bude li ovaj tatin sin Mujakić igrao danas od prve minute a dečki koji zaslužuju da igraju u prvom sastavu budu sjedili na klupi nema ni od nas ništa danas ...
U capljini je igrao jer je tata odrijesio kesu, tako ce da bude i danass :D

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 apr 2014, 13:38

Mujakić je u Čapljini odigrao dobru utakmicu, odigraće je i ovdje sigurno. Siguran sam da će ovdje odigrati svi dobru utakmicu, jer izgubimo li, fkt ne zaslužujemo PL. Izgubili smo od 2 konkurenta u gostima, kod kuće protiv Bratstva. Nismo mogli dobiti najjače ekipe, nadam se da nećemo izgubiti, ali evo brzo će to

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 19 apr 2014, 13:42

Ma nema to ne zasluzujemo PL jer samo da mi tamo udjemo, onda ce se dovesti dobri igraci :D .
Inace ako cemo tako gledati onda ni Sloboda ne bi trebala jer nije dobila ni nas ovdje, niti Bratstvo ..

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 apr 2014, 13:45

Bratstvo je u Bihaću odigralo 0-0. Jeste glupom nekom igrom, padanjem, ali uzeli su bod. Pobijedili su kod kuće SLobodu. I sad ako nas pobijede, mislim da su najjača ekipa onda. Iako ne vjerujem da ćemo mi pružiti nešto jaku partiju.

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 19 apr 2014, 13:58

NKJ je napisao/la:Bratstvo je u Bihaću odigralo 0-0. Jeste glupom nekom igrom, padanjem, ali uzeli su bod. Pobijedili su kod kuće SLobodu. I sad ako nas pobijede, mislim da su najjača ekipa onda. Iako ne vjerujem da ćemo mi pružiti nešto jaku partiju.
Ah ko ce ga znati, ako je bilo kakvih mutnih poslova idemo sa bodovima kuci, ako ne vracamo se porazeni ili sa bodom eventualno, realno gledajuci onaj snimak u capljini , pa ljudi su nas mogli rasuti samo da su znali loptu ubaciti u gol :/

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 apr 2014, 14:18

samo i ovaj Zrnić je smrad od sudije... koliko nas je puta oštetio pa to nije normalno! ne znam samo više kako može on svako malo da nama sudi :?

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 19 apr 2014, 14:21

Jusic i Mujakic tatini sinovi :D Iako je Mujakic za razliku od ovog prvog manekena dobar igrac, prgav i brz.

Danas ne ocekujem pobjedu, jednostavno u zadnje vrijeme se i ne veselim utakmicama kao i prije. Bratstvo jaka ekipa i samo se nadati mogu da necemo biti osramoceni do kraja. Cistom igrom ne mozemo do bodova.

I vjerujte Zrnic kad god sudi, trudi se da ne bude providan previse. Pomogao je dosta puta :)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 19 apr 2014, 14:23

Nisam ja prestao vjerovati u ovu ekipu, samo čujem svakakve priče i to. Nadam se da ćemo dobiti ovo, ali nemam vjere ni 1%. Možda će da nas iznenade, da poginu na terenu, ali ....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 apr 2014, 14:33

Samo hrabro danas. :salut:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 apr 2014, 14:48

tropic je napisao/la:Jusic i Mujakic tatini sinovi :D Iako je Mujakic za razliku od ovog prvog manekena dobar igrac, prgav i brz.

Danas ne ocekujem pobjedu, jednostavno u zadnje vrijeme se i ne veselim utakmicama kao i prije. Bratstvo jaka ekipa i samo se nadati mogu da necemo biti osramoceni do kraja. Cistom igrom ne mozemo do bodova.

I vjerujte Zrnic kad god sudi, trudi se da ne bude providan previse. Pomogao je dosta puta :)
daj i ti ne kenjaj .. čistom igrom ne možemo do bodova? zar ti toliko sumnjaš u naše dečke koji su nas toliko puta obradovali? stvarno me iznenađuješ ...

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 19 apr 2014, 14:55

Treba nekad biti i realan a ja to upravo jesam. Bratstvo ima odlicnu ekipu, ukomponovanu, trener im je pametan i uvijek postavi uspjesnu taktiku. Sve je danas na njihovoj strani. Nadam se da grijesim. U zadnji vrijeme ovo nije ekipa koja je igrala odlican nogomet, sad sve na guzove dobijamo :?

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 19 apr 2014, 14:59

tropic je napisao/la:Treba nekad biti i realan a ja to upravo jesam. Bratstvo ima odlicnu ekipu, ukomponovanu, trener im je pametan i uvijek postavi uspjesnu taktiku. Sve je danas na njihovoj strani. Nadam se da grijesim. U zadnji vrijeme ovo nije ekipa koja je igrala odlican nogomet, sad sve na guzove dobijamo :?
Sve to stoji i ja kazem da je Bratstvo kvalitetna ekipa,igraju odlican nogomet,a i svako zna da je nasa igra u posljednje vrijeme ocajna da nam je sigurno najbolja utakmica ove polusezone protiv Igmana kad smo odigrali odlicnu utakmicu,i to je dokaz da mozes odigrat odlicno a ne pobjedis.Ali ko zna mozda bas danas odigramo najbolju utakmicu u sezoni i pobjedimo ovo.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 19 apr 2014, 15:15

anonymous001 je napisao/la:
tropic je napisao/la:Jusic i Mujakic tatini sinovi :D Iako je Mujakic za razliku od ovog prvog manekena dobar igrac, prgav i brz.

daj i ti ne kenjaj .. čistom igrom ne možemo do bodova? zar ti toliko sumnjaš u naše dečke koji su nas toliko puta obradovali? stvarno me iznenađuješ ...

Tako je anonimni :clap:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 apr 2014, 15:29

tropic je napisao/la:Treba nekad biti i realan a ja to upravo jesam. Bratstvo ima odlicnu ekipu, ukomponovanu, trener im je pametan i uvijek postavi uspjesnu taktiku. Sve je danas na njihovoj strani. Nadam se da grijesim. U zadnji vrijeme ovo nije ekipa koja je igrala odlican nogomet, sad sve na guzove dobijamo :?
pa sta fali i da ovu na guzove dobijemo ali si se ti malo preletio kad si rekao da cistom igrom ne mozemo do bodova kao da nam je ekipa toliko losa a prvi smo na tabeli, 52 boda imamo helouuu :D

i ja sumnjam da mozemo do bodova danas ali potajno se nadam ipak jbg ... mozda nas decki iznenade , kako god bilo mi i dalje ostajemo prvi :)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 19 apr 2014, 15:44

O nekim stvarima ovdje se ne moze govoriti, mozda bi ti bilo jasnije sve kad bi znao neke stvari. Nadajmo se barem bodu danas iako je po meni dosta teza utakmica sa Rudarom. Bratstvo je prijateljski klub ;)

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 19 apr 2014, 16:02

Jos jedna pobjeda i titula :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 19 apr 2014, 16:08

Interista je napisao/la:Jos jedna pobjeda i titula :D
daj Bože da mi pobjedimo danas :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 apr 2014, 16:23

NK JEDINSTVO: Hamzabegović, Stjepanović, Bečić, Pljevljak, Dizdarić, Mujakić, Čizmić, Stojanov, Burazor, Hodžić, Kahrimanović.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.