Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Instaliraj Hotspot i pokrenes ga i po defaultu ti je da ulazis sa americkom ip adresom, vise informacija imas na youtube-u .neroazzuro je napisao/la:Ej evo pretrazio sam dodatke na firefox-u (add-ons) al mi izlistalo 9 razlicitih pa samo ne znam koji da instaliram. Znal neko s kojim provjereno radi?
Ja mislim da su oni prespori. Al haaajstorm_raider je napisao/la:Sto se tice proxy-a:
Ne morate instalirati nikakve add-one ili extenzije za vase browsere. Dovoljno je da izaberete jedan od proxya npr. odavde http://www.top-proxies.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false; (klikom na link) i nakon sto se otvori novi TAB, ukucajte adresu koju zelite da koristite.
Evo npr prvi:
http://onlineipchanger.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje pise "Enter the website you want to visit:" ukucajte stranicu i to je to. Ako ne radi taj, probajte drugi proxy sa http://www.top-proxies.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako nekome nije nesto jasno neka pita.
Mislim da je Džeko rekao u jednom int. kako nikad nije upoznao vlasnika kluba, i da to smatraju nekom privilegijomold school je napisao/la:sigurno je da Džeko moze pomoci Želji,to je sada vec jasno,ako dolazi vlasnik Citya,onda je dovoljno da mu Džeko samo kaze par stvari o klubu
AsharaK je napisao/la:Mislim da je Džeko rekao u jednom int. kako nikad nije upoznao vlasnika kluba, i da to smatraju nekom privilegijomold school je napisao/la:sigurno je da Džeko moze pomoci Želji,to je sada vec jasno,ako dolazi vlasnik Citya,onda je dovoljno da mu Džeko samo kaze par stvari o klubu
Ma mislio sam na šeika, glavonju onoogultrahell24 je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Mislim da je Džeko rekao u jednom int. kako nikad nije upoznao vlasnika kluba, i da to smatraju nekom privilegijomold school je napisao/la:sigurno je da Džeko moze pomoci Želji,to je sada vec jasno,ako dolazi vlasnik Citya,onda je dovoljno da mu Džeko samo kaze par stvari o klubu![]()
Man City je vlasnistvo jedne grupe ljudi,nije vlasnistvo jednog covjeka,i tu se pita za sve cijela ta grupa,raspitajte se malo bolje,kupice Zelju sto posto rekao Gredic
a reko nam Gredić da od para što smo cvike prodavali možemo kupiti još titula, a nekima ni Tanovi milioni ne pomažuultrahell24 je napisao/la:AsharaK je napisao/la:Mislim da je Džeko rekao u jednom int. kako nikad nije upoznao vlasnika kluba, i da to smatraju nekom privilegijomold school je napisao/la:sigurno je da Džeko moze pomoci Želji,to je sada vec jasno,ako dolazi vlasnik Citya,onda je dovoljno da mu Džeko samo kaze par stvari o klubu![]()
Man City je vlasnistvo jedne grupe ljudi,nije vlasnistvo jednog covjeka,i tu se pita za sve cijela ta grupa,raspitajte se malo bolje,kupice Zelju sto posto rekao Gredic
Elegant je napisao/la:Nisam znao da smo mi krivi sto je golman Veleza dobio zuti karton a ujedno mu je to treci pa nece moci braniti u sljedecem kolu !
Mi smo to tempirali to da dobija redom dva zuta kartona, dok ne budu igrali s nama. Za cvaju mozemo svasta...Elegant je napisao/la:Nisam znao da smo mi krivi sto je golman Veleza dobio zuti karton a ujedno mu je to treci pa nece moci braniti u sljedecem kolu !
Nije to nista,sredinom sedmice ocekujem povrede Hebibovica i onog najboljeg im strijelca.. Cvaja je cudo,jos kad lutvo rasporedistannis je napisao/la:Mi smo to tempirali to da dobija redom dva zuta kartona, dok ne budu igrali s nama. Za cvaju mozemo svasta...Elegant je napisao/la:Nisam znao da smo mi krivi sto je golman Veleza dobio zuti karton a ujedno mu je to treci pa nece moci braniti u sljedecem kolu !
Golman Veleža je dobio žuti karton zbog zadržavanja igre u 80-toj minuti kod vodstva Veleža 5:1 i sa igračem više.Da nije žalosno bilo bi smješno.Sudio je Admir Šehović iz Sarajeva.Elegant je napisao/la:Nisam znao da smo mi krivi sto je golman Veleza dobio zuti karton a ujedno mu je to treci pa nece moci braniti u sljedecem kolu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.