kod nas ne igra Maksumić,Ordagić je upitan....Tkanton je napisao/la:Rudar dolazi bez 4 standardna igra, ako ih ne pobijedimo vala i nek ispadnemo
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
red bi i bio da se raja odazove ovoj utakmici u subotu.nasi ljudi su na trenerskim pozicijama tu je i durgut.vjerujem da ce igraci gristi kao nikad do sad.zvijezda ce akobogda ostati i sloedece sezone uz nase ljude opet igrati lijep fudbal.ja kako vidim dosta ljudi prica kako ide na ovu utakmicu vjerujem da ce nas biti bar 2 milje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
1000 bi bila sasvim pristojna brojka,mislim da neće biti više...astra1922 je napisao/la:red bi i bio da se raja odazove ovoj utakmici u subotu.nasi ljudi su na trenerskim pozicijama tu je i durgut.vjerujem da ce igraci gristi kao nikad do sad.zvijezda ce akobogda ostati i sloedece sezone uz nase ljude opet igrati lijep fudbal.ja kako vidim dosta ljudi prica kako ide na ovu utakmicu vjerujem da ce nas biti bar 2 milje
Ako vrijeme bude ko danas dabogda da bude i 500zmaj348 je napisao/la:1000 bi bila sasvim pristojna brojka,mislim da neće biti više...astra1922 je napisao/la:red bi i bio da se raja odazove ovoj utakmici u subotu.nasi ljudi su na trenerskim pozicijama tu je i durgut.vjerujem da ce igraci gristi kao nikad do sad.zvijezda ce akobogda ostati i sloedece sezone uz nase ljude opet igrati lijep fudbal.ja kako vidim dosta ljudi prica kako ide na ovu utakmicu vjerujem da ce nas biti bar 2 milje
U subotu nas u periodu utakmice očekuje oblačno vrijeme uz mogućnost slabe kise sa tendecijom pojačavanja prema kraju utakmice.StandardnoTkanton je napisao/la:Ako vrijeme bude ko danas dabogda da bude i 500zmaj348 je napisao/la:1000 bi bila sasvim pristojna brojka,mislim da neće biti više...astra1922 je napisao/la:red bi i bio da se raja odazove ovoj utakmici u subotu.nasi ljudi su na trenerskim pozicijama tu je i durgut.vjerujem da ce igraci gristi kao nikad do sad.zvijezda ce akobogda ostati i sloedece sezone uz nase ljude opet igrati lijep fudbal.ja kako vidim dosta ljudi prica kako ide na ovu utakmicu vjerujem da ce nas biti bar 2 milje

KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Pred nama je sutra vjerovatno najbitnija utakmica odkako igramo premijer ligu.Zato sutra svi na Banju da se dobije ta utakmica i ostvari cilj nastavak igranja u premijer ligi.Sretno i do pobjede.
idemo sutra povedite djedove babe djecu zene cure i svi ko jedan za nasz zvijezdu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Idemo zvjezdasi danas da se pokazete napunite tribine, a igraci neka opravdaju to!Ja cu davati besplatno kisobrane ako kome fali
hahaha

nemoj ti nama kisu slati,za kisobere nije problemOblak je napisao/la:Idemo zvjezdasi danas da se pokazete napunite tribine, a igraci neka opravdaju to!Ja cu davati besplatno kisobrane ako kome falihahaha

Sto se mene tice dqbogda bila trmperatura jedno 24-25 stepeni sa ne bas jakim suncem idealno za igru hwhwhah nece kisa ako bogdavatreni je napisao/la:nemoj ti nama kisu slati,za kisobere nije problemOblak je napisao/la:Idemo zvjezdasi danas da se pokazete napunite tribine, a igraci neka opravdaju to!Ja cu davati besplatno kisobrane ako kome falihahaha
Jucer na Vladi FBiH iz sredstava GSM odobreno za Gradacac 270000 KM za putnu infrastrukturu u industrijskoj zoni Gradacac i 70000 KM za za asfaltiranje oko stadiona NK Zvijezda.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
steta mogli smo ovjeriti opstanak ,a ovako i dalje visimo....akobogda ako ostanemo u ligi mora ova ekipa na remont.vjerujem da ce durgut i doro biti zaduzeni za dovodenje igraca i da ce selekcirati dobru ekipu.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Fina posjeta danas.
Ekipa odigrala u skladu sa citavom sezonom, koju bi malo strpljiviji statisticari mogli smjestiti u sami vrh najkonfuznijih sezona koju neki klub moze imati.
Ja cu samo povrsno, cetiri razlicita trenera od kojih se jedan opet vratio znaci moze se reci peti,oko 40-tak fudbalera je makar jednom nastupalo,bivsi sportski direktor jednom otisao pa se vratio,pa glumio ilegalca,pa opet otisao,sekretar smijenjen,promjene u struci mladjih kategorija i ko zna ko vec nije otisao,dosao,otisao....
Ekipa odigrala u skladu sa citavom sezonom, koju bi malo strpljiviji statisticari mogli smjestiti u sami vrh najkonfuznijih sezona koju neki klub moze imati.
Ja cu samo povrsno, cetiri razlicita trenera od kojih se jedan opet vratio znaci moze se reci peti,oko 40-tak fudbalera je makar jednom nastupalo,bivsi sportski direktor jednom otisao pa se vratio,pa glumio ilegalca,pa opet otisao,sekretar smijenjen,promjene u struci mladjih kategorija i ko zna ko vec nije otisao,dosao,otisao....
i na kraju ce opstanak biti pravi podvigrasta1922 je napisao/la:Fina posjeta danas.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bilo je danas žalosno gledati kako se Zvijezda muči.Ovako anemično izdanje je posljedica svih desavanja u i oko kluba u protekle dvije,tri godine.Očigledno, nekom nije bilo bitno sta će se desiti to sto se upravo desava.Ne moze Doro tesku bolest izliječiti.Nema tog stručnjaka koji bi unistenu Zvijezdu iz ponora digao i uradio nesto za tako malo vremena.Ovaj grad nije to zasluzio.Puka će biti slučajnost da nam rezultati idu u prilog i nekim čudom ostanemo gdje nam trenutno i nije mjesto.No,treba se nadati,a onda na zdravim temeljima krenuti od početka kao sto je nekada bilo.Ako ispadnemo,nikada se vise ne vratismo,a vidite,prvoligasi se za vratove hvataju da uđu u PL,uz to para se i para vrti....Neka nam je dragi Bog na pomoći,mada je nepravedno nesto postići na račun drugih.
Kakav vam je Ordagic? Ja trazim gdje koju punu utakmicu gdje igra da vidim kakav je, samo pronalazim sabrane snimke, a to nije bas dovoljno za procijeniti igraca.
pozz
pozz
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nemas ga sta ti procjenjivatMokroguz je napisao/la:Kakav vam je Ordagic? Ja trazim gdje koju punu utakmicu gdje igra da vidim kakav je, samo pronalazim sabrane snimke, a to nije bas dovoljno za procijeniti igraca.
pozz
Problem je i naći punu utakmicu.Lik je vise povrijeđen nego sto igra.U sustini nije loš.Mokroguz je napisao/la:Kakav vam je Ordagic? Ja trazim gdje koju punu utakmicu gdje igra da vidim kakav je, samo pronalazim sabrane snimke, a to nije bas dovoljno za procijeniti igraca.
pozz
-
- Kontakt:
Po meni momak ima problem s povredom a mislim bez imalo pretjerivanja da je jedan od najboljih veznjaka PL. Ja da se pitam odbio bi svaku ponudu za Ordagu koja je manja od 500.000 KM. a znam da će se pokazati nekad da sam bio u pravu.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.