Citas li da jos imaju sanse za tituluanonimni je napisao/la:Pitar i matematika![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Citas li da jos imaju sanse za tituluanonimni je napisao/la:Pitar i matematika![]()
![]()
![]()
Jos samo malo i to je to.Dlacica nam faliVirtu4l je napisao/la:lafomamone je napisao/la:sad zbog nekakvog eventualnog izlaganja Gredica na nekakvom forumu stvari se okrecu za 360 °
Capt_Billy je napisao/la:Ipak, misljena sam da se nije uopste trebalo izlaziti u javnost sa ovim vezno za SBF. Jednostavno smo trebali drzati u uzem krugu, pa ako sta konkretno ispadne, onda smo trebali izaci sa tim u javnosti. Ovako, bojim se jos jednog velikog razocarenja medu nama samima. Uvijek nekako radimo tu amatersku gresku, mislimo da je sve gotovo, a nismo posao ni poceli...
Sto se tice sutrasnjeg termina, mislim da se moglo ovo komontro igrati u 17.00h, ali uredu. Ako se igraci bolje osjecaju u nocnom terminu, onda ok. Ocekujem jedno 5.000 i pobjedu od 2:0.
TMovac je napisao/la:Izvinjavam se na offu, momak je spreman veceras napraviti link za tekmu, samo treba pojasniti kako funcionise ovo sa proxy serverom. tj, kako da sakriti IP adresu i da se moze gledati signal sa Zeljo.tv , moze napisati i na PP. Unaprijed hvala.
invincible1921 je napisao/la:lafomamone je napisao/la:Odkud sad medju vama tolika zaludjenost tim nekakvim seicima i lovatorima sa strane, kada je Tan ulozio milione u FKS bili ste puni nepovjerenja prema stranim suskama, sad zbog nekakvog eventualnog izlaganja Gredica na nekakvom forumu stvari se okrecu za 360 °
brate ovo je salaa izvini molim te sto se tice Tana vi ste ga kao dobili jer je Tan cuo za to veliko evropsko ime sarajevo, a ne preko nekih veza i vezica i mobli ? kao drugo dino obeco ugovor pokazat ima godina ja jos nisam vidio ni slovo iz tog ugovora kao ni niko iz bh javnosti
ma ja upravu si,Tan je dosao onako bio u Sarajevo,njegov covjek je u upravi eto onako bezveze jer Tan je "sponzor" samo! Tan je bio sponzor prije ove kupnje upravljackih uloga,a to je Visit Malezija bilo,tako da opet pricate suplje,al vidjecete na ljeto zamazivanje ociju dovodjenjem jos boljih igracazivinaajkula je napisao/la:Kaka Tan ,jel taj covjek bio i na kakvoj utakmici Sarajeva?
Jel on vlasnik kluba,sta je on?
Kakva prava Tan ima?
Mislim da je on samo jedan sponzor kluba a da su Dino i ostali to malo digli na veci nivo,zamazali oci dovodjenjem Jarnija i ostalih Jajala i Delaca na posudbe!
čini mi se da za mozilu ima dodatak proxy Nesta sa kojim se to moženeroazzuro je napisao/la:Imal neko ko se malo bolje razumije oko kompjuterskih shema da mi objasni sta da instaliram da prevarim proxy da veceras gledam tekmu ko covjek?
Stari,gotovo sam totalni laik za to. Inace koristim firefox.JoseMourinho je napisao/la:čini mi se da za mozilu ima dodatak proxy Nesta sa kojim se to moženeroazzuro je napisao/la:Imal neko ko se malo bolje razumije oko kompjuterskih shema da mi objasni sta da instaliram da prevarim proxy da veceras gledam tekmu ko covjek?
neznam tacno majke ni ne radi mi kompjuter, al znam da su bili ti proxy dodaci na mozili, eV probaj ovaj mislim da ce ti valjaneroazzuro je napisao/la:Stari,gotovo sam totalni laik za to. Inace koristim firefox.JoseMourinho je napisao/la:čini mi se da za mozilu ima dodatak proxy Nesta sa kojim se to moženeroazzuro je napisao/la:Imal neko ko se malo bolje razumije oko kompjuterskih shema da mi objasni sta da instaliram da prevarim proxy da veceras gledam tekmu ko covjek?
ultrahell24 je napisao/la:ma ja upravu si,Tan je dosao onako bio u Sarajevo,njegov covjek je u upravi eto onako bezveze jer Tan je "sponzor" samo! Tan je bio sponzor prije ove kupnje upravljackih uloga,a to je Visit Malezija bilo,tako da opet pricate suplje,al vidjecete na ljeto zamazivanje ociju dovodjenjem jos boljih igracazivinaajkula je napisao/la:Kaka Tan ,jel taj covjek bio i na kakvoj utakmici Sarajeva?
Jel on vlasnik kluba,sta je on?
Kakva prava Tan ima?
Mislim da je on samo jedan sponzor kluba a da su Dino i ostali to malo digli na veci nivo,zamazali oci dovodjenjem Jarnija i ostalih Jajala i Delaca na posudbe!
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Hrasno15, Levin i 39 gostiju.