Znaci:
Brazil (logo), Pedro Rodriguez (ESP), Konno i Kagawa (Jap), Sakho (Fra), Campagnaro (Arg), Lahm (Ger), Witsel (Bel) te Ignashevich (Rus).
Ajmo se mijenjat

Dobio sam Messia i Spahica te Gervinha (

Al bitno je da imam Sunjica u albumu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Webo-BrazilDarioCFC je napisao/la:Trebaju mi sledeće:
Brazil (logo), Pedro Rodriguez, Konno, Kagawa, Sakho, Ignashevich
Ako hoćeš da mijenjamo javi, meni trebaju ove iznad.
Konno (Jap), Campagnaro (Arg), Lahm (Ger), Witsel (Bel) te Ignashevich (Rus).crvenocrni je napisao/la:Evo duple pa ako kome trebaju nek se javi:
Milligan - Australija, Romaric - Obala B., Dominguez i J.Ayovi - Ekvador, Davari i Khalatbari - Iran.
SviOtelo je napisao/la:Konno (Jap), Campagnaro (Arg), Lahm (Ger), Witsel (Bel) te Ignashevich (Rus).crvenocrni je napisao/la:Evo duple pa ako kome trebaju nek se javi:
Milligan - Australija, Romaric - Obala B., Dominguez i J.Ayovi - Ekvador, Davari i Khalatbari - Iran.
Ko ti treba ?
Skoro svaki dan sam ga dobijao, poeco ga sanjatiDarioCFC je napisao/la:Treba mi Boniek Garcia.
Meni trebaju svi osim Ayoviacrvenocrni je napisao/la:SviOtelo je napisao/la:Konno (Jap), Campagnaro (Arg), Lahm (Ger), Witsel (Bel) te Ignashevich (Rus).crvenocrni je napisao/la:Evo duple pa ako kome trebaju nek se javi:
Ko ti treba ?
Janowicz1x2 je napisao/la:dani alves
neymar
grb fair play
grb hrvatske
balotelli
matuidi
bičakčić
mertesacker
boateng
kroos
meireles
cristiano ronaldo
nista od toga sryDarioCFC je napisao/la:Janowicz1x2 je napisao/la:dani alves
neymar
grb fair play
grb hrvatske
balotelli
matuidi
bičakčić
mertesacker
boateng
kroos
meireles
cristiano ronaldo
Jelavic
Maniatis
Muller
Anuykov
Ki Sung-Yeong
Šta ti treba od ovih ?
ss.ba 3crvenocrni je napisao/la:Puna grupa adminovi forumasi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.