PS : jos Kompany , Seferovic , Barzagli , Kalou duple

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Da je moguce koliko bi do sad banovanih bilo. Pih. Sve bi duple accounte pravili i slali sebi 2 za 1.Dzoni79 je napisao/la:jel moguce da se ne mogu mijenjat 2 slibe za 1 ?
Naći će balkanci način za varanje samo polakosoxx je napisao/la:Da je moguce koliko bi do sad banovanih bilo. Pih. Sve bi duple accounte pravili i slali sebi 2 za 1.Dzoni79 je napisao/la:jel moguce da se ne mogu mijenjat 2 slibe za 1 ?
Ja sam nocas dobio u 3 paketice, otvorio ih jutros u 12 i sad opet cekam 3 sata da dodju novi i da ih mogu otvoriti..Goalgetter je napisao/la:Kako ovo ide tacno sa otvaranjem slicica, npr. ja sad u 3h, mogu otvoriti opet 5 paketa, npr. ja cu sad njih sutra kad ustanem u 10-11h otvoriti, da li to znaci da cu onda za 24h morati cekati da otvorim sljedece?
Šta ako je nekom ćeif da vara?DukeOfWellington je napisao/la:Postavlja se pitanje koja je svrha varanja u popunjavanju albuma, ako se barem to ne može uraditi sa ćeifom onda ne znam šta može.
Idi spavaj otvori ujutro moci ces opet u 3h otvorit.Goalgetter je napisao/la:Kako ovo ide tacno sa otvaranjem slicica, npr. ja sad u 3h, mogu otvoriti opet 5 paketa, npr. ja cu sad njih sutra kad ustanem u 10-11h otvoriti, da li to znaci da cu onda za 24h morati cekati od momenta kad sam otvorio, da otvorim sljedece, ili se vec broji od 3h?
Aha, znaci nema veze kad ih otvoris, po tome trebalo bi uvijek od 3 do 3 biti.Skyline je napisao/la:Ja sam nocas dobio u 3 paketice, otvorio ih jutros u 12 i sad opet cekam 3 sata da dodju novi i da ih mogu otvoriti..Goalgetter je napisao/la:Kako ovo ide tacno sa otvaranjem slicica, npr. ja sad u 3h, mogu otvoriti opet 5 paketa, npr. ja cu sad njih sutra kad ustanem u 10-11h otvoriti, da li to znaci da cu onda za 24h morati cekati da otvorim sljedece?
Ako je nekome ceif da vara na obicnom popunjavanju online albuma onda se taj frajer mora zestoko preispitati jel dobar s glavom.Chupacabra je napisao/la:Šta ako je nekom ćeif da vara?DukeOfWellington je napisao/la:Postavlja se pitanje koja je svrha varanja u popunjavanju albuma, ako se barem to ne može uraditi sa ćeifom onda ne znam šta može.
Ne bih da koristim stručne izraze, ali zna se...Chupacabra je napisao/la:Šta ako je nekom ćeif da vara?DukeOfWellington je napisao/la:Postavlja se pitanje koja je svrha varanja u popunjavanju albuma, ako se barem to ne može uraditi sa ćeifom onda ne znam šta može.
Jel tebi čudno to nešto? Neko ne može mirno spavat ako nekog ne prevariSkyline je napisao/la: Ako je nekome ceif da vara na obicnom popunjavanju online albuma onda se taj frajer mora zestoko preispitati jel dobar s glavom.
Ma znam brate ali bas psiha moras biti da bi varao na tim sitnicama, da je za pare pa hajd i nekako, a ovako samo srklet teskiChupacabra je napisao/la:Jel tebi čudno to nešto? Neko ne može mirno spavat ako nekog ne prevariSkyline je napisao/la: Ako je nekome ceif da vara na obicnom popunjavanju online albuma onda se taj frajer mora zestoko preispitati jel dobar s glavom.Ima svašta vjeruj.. Imaju ljudi različite ćeife, *ebiga
K'o što reče Duke, neki su kupovali po ne znam koliko paketa da bi popunili album za par dana, kakav je to ćeif?
bianconer je napisao/la:Srna
andy nayar- honduras
hasan yebda - alzir
trebal kome
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.