NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- anonymous001
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
ehh sutra da je pobjediti 

A dje si anonimni, kralju biosfere

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Interni moderator
- Kontakt:
samo da pozdravim INSTITUCIJUanonymous001 je napisao/la:ehh sutra da je pobjediti

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vrijedi procitati...
http://abc.ba/novost/20009/inspirativan ... -jedinstva" onclick="window.open(this.href);return false;
http://abc.ba/novost/20009/inspirativan ... -jedinstva" onclick="window.open(this.href);return false;
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
- Probisvjet
- Kontakt:
Pozdrav, bez tebe je pusto sve. pOSTOVANJE!anonymous001 je napisao/la:ehh sutra da je pobjediti

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Joj da mi je biti popularan ovako kao anonimni

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- anonymous001
- Kontakt:
Bihac96 je napisao/la:Joj da mi je biti popularan ovako kao anonimni![]()

- TzBulevar87
- Kontakt:
Dečko čiji se postovi prepričavaju po kafama u Tz (živa istina)anonymous001 je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:Joj da mi je biti popularan ovako kao anonimni![]()
![]()

075
- anonymous001
- Kontakt:
kad sam toliko popularan de onda recite ovom adminu i moderatorima da prestanu da me isključuju sa foruma konstantno zbog gluposti ... jedini ko me nervira na ovom forumu je Benjo moderator jer je do sad banovao hrpu Bišćana a iovako nas je malo na ovom forumu! čim počne rasprava na relaciji Tuzla-Bihać lik banuje sve Bišćane a Tuzlake ostavi... mislim fakat me to nervira i mislio sam da ne uđem na ovaj forum više nikad ali eto reko hajde neću više ulaziti u rasprave da me taj ne isključuje sa foruma više ali fakat me nervira PREVIŠE......TzBulevar87 je napisao/la:Dečko čiji se postovi prepričavaju po kafama u Tz (živa istina)anonymous001 je napisao/la:Bihac96 je napisao/la:Joj da mi je biti popularan ovako kao anonimni![]()
![]()
![]()
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pravda za anonimnog i biscane
..sta rec...samo uciti iz njegovih postova

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Čovjek je lokal patriota, svaka mu čast, u Srebreniku su ljudi kako treba,anonymous001 je napisao/la: kad sam toliko popularan de onda recite ovom adminu i moderatorima da prestanu da me isključuju sa foruma konstantno zbog gluposti ... jedini ko me nervira na ovom forumu je Benjo moderator jer je do sad banovao hrpu Bišćana a iovako nas je malo na ovom forumu! čim počne rasprava na relaciji Tuzla-Bihać lik banuje sve Bišćane a Tuzlake ostavi... mislim fakat me to nervira i mislio sam da ne uđem na ovaj forum više nikad ali eto reko hajde neću više ulaziti u rasprave da me taj ne isključuje sa foruma više ali fakat me nervira PREVIŠE......

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ma daj oni da su htjeli pare uzeli bi od Slobode koja je nudila sve i svasta, sta su nase pare zelenije ?klasik je napisao/la:Čovjek je lokal patriota, svaka mu čast, u Srebreniku su ljudi kako treba,anonymous001 je napisao/la: kad sam toliko popularan de onda recite ovom adminu i moderatorima da prestanu da me isključuju sa foruma konstantno zbog gluposti ... jedini ko me nervira na ovom forumu je Benjo moderator jer je do sad banovao hrpu Bišćana a iovako nas je malo na ovom forumu! čim počne rasprava na relaciji Tuzla-Bihać lik banuje sve Bišćane a Tuzlake ostavi... mislim fakat me to nervira i mislio sam da ne uđem na ovaj forum više nikad ali eto reko hajde neću više ulaziti u rasprave da me taj ne isključuje sa foruma više ali fakat me nervira PREVIŠE......nije ko ove Gračanlije sto se nalože protiv Slobode, a čujem sa vama se dogovorili, uzeće vam dobre pare al dat 3 boda.
nisu, nego ako vaše pare odbiju, dođe Hamdo Tigar s puškom 

Mozda ljudi nece dolare : 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- Probisvjet
- Kontakt:
Znas sta anonimni, boli me briga za ostale pacere iz Bihaca na ovome forumu. Neka ih banuje. Jedino tebe stujemo od Silne nebeske!anonymous001 je napisao/la: kad sam toliko popularan de onda recite ovom adminu i moderatorima da prestanu da me isključuju sa foruma konstantno zbog gluposti ... jedini ko me nervira na ovom forumu je Benjo moderator jer je do sad banovao hrpu Bišćana a iovako nas je malo na ovom forumu! čim počne rasprava na relaciji Tuzla-Bihać lik banuje sve Bišćane a Tuzlake ostavi... mislim fakat me to nervira i mislio sam da ne uđem na ovaj forum više nikad ali eto reko hajde neću više ulaziti u rasprave da me taj ne isključuje sa foruma više ali fakat me nervira PREVIŠE......
Admine i moderatoru, zamolio bih vas da ostavite na miru anonimnog, jer bez njega nema price. Anonimni suosjecamo sa tobom. Mogu samo jos jednom reci, ANONIMUS!

P.S. Ima li kakvih novosti iz kisnog Bihaca?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nije kišni, sunce je baš. Nadam se da će danas biti fino vrijeme i u Gračanici, da se može igrati.
Ne treba nam fino vrijeme, treba nam kisa i traljava utakmica da pokupimo bodove.
- anonymous001
- Kontakt:
ja čisto sumnjam da će Bratstvo prodati utakmicu Jedinstvu jer ako nisu Slobodi prodali što bi nama onda? nije logično zato očekujem jednu fer i korektnu utakmicu i nek bolji pobjedi !Chinaglia je napisao/la:nisu, nego ako vaše pare odbiju, dođe Hamdo Tigar s puškom
Ja ocekujem da je Sloboda podmazala sudca...anonymous001 je napisao/la:ja čisto sumnjam da će Bratstvo prodati utakmicu Jedinstvu jer ako nisu Slobodi prodali što bi nama onda? nije logično zato očekujem jednu fer i korektnu utakmicu i nek bolji pobjedi !Chinaglia je napisao/la:nisu, nego ako vaše pare odbiju, dođe Hamdo Tigar s puškom
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 11 gostiju.