Sveti je napisao/la: Takva veličina ugašena od strane jednog kroata.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Da vas dvoj'ca ne radite slučajno za indeKS.hr?Sveti je napisao/la:Takva veličina ugašena od strane jednog kroata.madridist je napisao/la:Ovo kad je Lukica penzionisao Fergija iz LP doživotno.
Ovakve izjave, stavljene u naslov, naravno boldirane, font 32523523532, se mogu naći samo na toj stranici.
A ne moraš bit kroat da vidiš da je lukica daleko najbolji veznjak svijeta, i alfa i omega real madrida. 
naprijed rejal
Sveti je napisao/la:A ne moraš bit kroat da vidiš da je lukica daleko najbolji veznjak svijeta
Odoh, diže mi se kosa na glavi pred spavanje, ne valja to.
A dobro, ti kao stočanin bi barem trebao da imaš afinitete prema hrvatima, u hercegovini simandraX je napisao/la:Sveti je napisao/la:A ne moraš bit kroat da vidiš da je lukica daleko najbolji veznjak svijeta
Odoh, diže mi se kosa na glavi pred spavanje, ne valja to.
(jesam našao argument svaka mi dala
naprijed rejal
Ma taman da je kinez, ova tvoja izjava bi me opet izula iz cipela, u ovom slučaju čarapa. 
Ma priznali mi ili ne, Lukica je doživio kako ekstremitetsku, tako i facijalnu transformaciju nakon dolaska u najbolji klub svih vremena, još je i poslao fergija u penziju, sam pobijedio vezne igrače barcelone, najviše se trudio, otkrio lijek protiv side i oformio teoriju uloge mjesečevih mjena na povlačenje i nadolaženje moramandraX je napisao/la:Ma taman da je kinez, ova tvoja izjava bi me opet izula iz cipela, u ovom slučaju čarapa.
naprijed rejal
U slucaju da 2 ekipe imaju isti broj bodova na kraju,jeli odlucuje medjusobni omjer ili gol razlika? posto mi nije jasno,ovaj nocas SK nesto govori za bolju gol razliku a koliko se sjecam,i Real je tako one sezone osvojio titulu i ako je imao isti broj bodova kao i Barca i ako su imali slabiji medjusobni skor ali su imali bolju gol razliku.Ispravite me ako grijesim.
FIFA-in agent tvrdi: Modrić na ljeto napušta Real!
POZNATI FIFA-in agent Francois Gallardo čest je gost na španjolskoj televiziji, jer gotovo uvijek najavi neki spektakularni transfer. Primjerice, nedavno je izjavio da će Messi na ljeto otići u PSG, a da će Mario Mandžukić dres Bayerna zamijeniti Realovim. U svom posljednjem nastupu u emisiji The Kiosk Nitro, Gallardo je izjavio da će Luka Modrić na kraju ove sezone pokupiti stvari i napustiti Madrid.
"Modrić se ne snalazi u Realu i zato će na kraju sezone spakirati kofere. On je već tražio od predsjednika Reala da ga pusti na ljeto", rekao je Gallardo, koji je nadodao kako će Real umjesto njega dovesti Edena Hazarda i Javiera Pastorea.
Međutim, istina je malo drugačija od njegovih tvrdnji. Modrić je ove sezone jedan od najboljih igrača u ekipi Carla Ancelottija, a hrvatskog reprezentativca hvale gotovo svi španjolski mediji koji su ga proglasili "motorom" Reala.
Hop, indeKS.hr.
POZNATI FIFA-in agent Francois Gallardo čest je gost na španjolskoj televiziji, jer gotovo uvijek najavi neki spektakularni transfer. Primjerice, nedavno je izjavio da će Messi na ljeto otići u PSG, a da će Mario Mandžukić dres Bayerna zamijeniti Realovim. U svom posljednjem nastupu u emisiji The Kiosk Nitro, Gallardo je izjavio da će Luka Modrić na kraju ove sezone pokupiti stvari i napustiti Madrid.
"Modrić se ne snalazi u Realu i zato će na kraju sezone spakirati kofere. On je već tražio od predsjednika Reala da ga pusti na ljeto", rekao je Gallardo, koji je nadodao kako će Real umjesto njega dovesti Edena Hazarda i Javiera Pastorea.
Međutim, istina je malo drugačija od njegovih tvrdnji. Modrić je ove sezone jedan od najboljih igrača u ekipi Carla Ancelottija, a hrvatskog reprezentativca hvale gotovo svi španjolski mediji koji su ga proglasili "motorom" Reala.
Hop, indeKS.hr.
Međusobni omjer.Celtic je napisao/la:U slucaju da 2 ekipe imaju isti broj bodova na kraju,jeli odlucuje medjusobni omjer ili gol razlika?
hajde sve ali pastore je razlog da to sve odmah pada u vodu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
mandraX je napisao/la:FIFA-in agent tvrdi: Modrić na ljeto napušta Real!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
vratio se najbolji igrac na svijetu ,nako 4 propustene utakmice Reala i onu protiv Barce u kojoj je Real osvojio trofej CDLR ,treninzima
ako ko slike nadje da se i uvjerimo 100%
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22

Mustuluk,idemo po finale
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
bravo kraljevicuemir18 je napisao/la:
Mustuluk,idemo po finale
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Jeli ovo u gacama trenira 
suhi je napisao/la:Sveti je napisao/la: Takva veličina ugašena od strane jednog kroata.![]()
![]()

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 19 apr 2014, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- tyler durden
- Kontakt:
trenira u opremi predvidenoj za trening.Cigri je napisao/la:Jeli ovo u gacama trenira
" onclick="window.open(this.href);return false;MrUnited je napisao/la:ti i fudbal ko nebo i zemlja3nemy_ je napisao/la:A sta je united radio prije toga?? Nista .. Real bar nije ispadao u grupama LP, a Man utd jeste.. Da ne spominjem proslogodisnju utakmicu Real - Man ili opcenito utakmice ta dva timaJer se sjecam 3 gola raula na teatru snova kao da je bilo sinoc
tipicno za jednog navijaca reala uvijek slabo informisani cuj raul 3 gola na OT to nema ni u filmovima
eto ti klip, od 10te min gledaj.. tad je real izbacio uniteda .. i Raulova ipak 2 gola, samo znam da je lik dobio ovacije od navijaca manchestera ..
A kad je united pobjedio 4:3 reala, mislim 2003 i tad je real prosao jer je u prvom susretu bilo 3:1 za real..
Kazem ti, idi na forum cristal palasa i tamo pokusaj provocirati
I tu pobjedu od 4:3 i pobjed reala od 3:1 imas na tom istom klipu..
UGODAN OSTATAK DANA
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.