Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Bice show na forumu kad Zeljo sljedece kolo uzme bodove u Mostaru.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- zivinaajkula
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Bice show na forumu kad Zeljo sljedece kolo uzme bodove u Mostaru.
Teorije zavjere su mi najdraze,evo zasto Borac nije pustio Rudara zadnje kolo nego ih pobjedio lagano sa 3:0 a njima bodovi spasa bili potrebni,kakva namjestanja,mi cemo pobjediti Velez jer smo bolji,jer smo duplo kvalitetniji jer smo veci klub i naravno jer smo sampioni jucer,danas i sutra!

sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Mnogi se konstantno trude da omalovaže našu ligu,stalno tražeći neku dlaku u jajetu,neke štele.
Nekome će to možda zvučati smiješno,ali mislim da smo s obzirom na uvjete i složenost naše države,više nego regularni.Bude tu možda neko puštanje,ali bude ga i u Italiji,Španiji,Austriji,Holandiji...
Evo,po teoretičarima zavjere,Velež je trebao pustiti Rudaru,pa Travniku,pa Borac Rudaru,itd.
Što se tiče narednog kola i utakmice koja plijeni najviše pažnje,Velež-Željezničar,ukoliko nedajbože gosti dobiju,biće svega.Mi imamo dobru formu,domaći teren(koji nam ove sezone nije neka prednost),imamo pozitivnu atmosferu ali nasuprot nas je ekipa koja je ipak kvalitetnija i koja ima osjetno veći motiv.
Sva tri znaka su u igri,ja se nadam pobjedi Veleža.
Ali,u slučaju suprotnog skora,želim da bude fer i pošteno.
Nekome će to možda zvučati smiješno,ali mislim da smo s obzirom na uvjete i složenost naše države,više nego regularni.Bude tu možda neko puštanje,ali bude ga i u Italiji,Španiji,Austriji,Holandiji...
Evo,po teoretičarima zavjere,Velež je trebao pustiti Rudaru,pa Travniku,pa Borac Rudaru,itd.
Što se tiče narednog kola i utakmice koja plijeni najviše pažnje,Velež-Željezničar,ukoliko nedajbože gosti dobiju,biće svega.Mi imamo dobru formu,domaći teren(koji nam ove sezone nije neka prednost),imamo pozitivnu atmosferu ali nasuprot nas je ekipa koja je ipak kvalitetnija i koja ima osjetno veći motiv.
Sva tri znaka su u igri,ja se nadam pobjedi Veleža.
Ali,u slučaju suprotnog skora,želim da bude fer i pošteno.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Kada bi se mi svi potrudili više da dolazimo na stadione, bez obzira na loše uvijete na njima, i kada bi se prestali baviti teorijama zavjere sigurno bi ligu digli na jedan veći nivo.tepsija je napisao/la:Mnogi se konstantno trude da omalovaže našu ligu,stalno tražeći neku dlaku u jajetu,neke štele.
Nekome će to možda zvučati smiješno,ali mislim da smo s obzirom na uvjete i složenost naše države,više nego regularni.
Koliko god neko govorio da je ovo "šaban" liga, NIJE, ima se ovdje što šta vidjeti, i dobrih akcija, i lijepih golova i preokreta. Bude tu neka i nezanimljiva utakmica ali bude i u velikim ligama.
Evo ova danas u Zenici, ona je morala biti gledljiva, šest golova i crveni karton..
- zivinaajkula
- Kontakt:
Kad ce se znati za licence tko dobiva a tko ne,nesto se sve vise prica da je Zeljo upitan?
- tepsija
- Kontakt:
Žalosno je da su neki sa 11-og mjesta svojevremeno išli u Evropu,valjda će i Velež sa petog.
Ostaje da se nadamo.
Ostaje da se nadamo.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Pa znaš kako je kod nas, uvijek se najviše priča o onom što se ne zna.....Svi se prave upućeni....zivinaajkula je napisao/la:Kad ce se znati za licence tko dobiva a tko ne,nesto se sve vise prica da je Zeljo upitan?

Kakvo je kod kojeg kluba stanje znaju samo oni u klubu, sačekajmo još nekoliko dana sigurno će se uskoro objaviti.
Ja pretpostavljam sljedeće sedmice.
Bekić uporan ko magarezivinaajkula je napisao/la:Kad ce se znati za licence tko dobiva a tko ne,nesto se sve vise prica da je Zeljo upitan?

Ja znam ko će dobiti licencu, ostali me ne interesuju, bolje ti je brini se za svoj klub

DRUG NEBI TI PUNCA
Znas sta je zalosnije?tepsija je napisao/la:Žalosno je da su neki sa 11-og mjesta svojevremeno išli u Evropu,valjda će i Velež sa petog.
Ostaje da se nadamo.
Sto je 11.klub u ligi imao pravo na licencu, a oni sto su rezultatski Europu zasluzili nisu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- zivinaajkula
- Kontakt:
tepsija je napisao/la:Žalosno je da su neki sa 11-og mjesta svojevremeno išli u Evropu,valjda će i Velež sa petog.
Ostaje da se nadamo.
Jbg... druze,evo imas Borac koji je dovodio reprezentativce,igrace sa svih strana sad duzni i Bogu i narodu,europa prizna uredne papire i postene klubove a ovi sto nude 100 000 godisnje pa igrac na kraju dobije 3 % o sklopljenog ugovora i nikom nista,mozda je moglo tako prije 10ak godina ali zakon dodje i u nas barem sto se ueffe tice,pa pola klubova i vise nebi moglo igrati ni premijer ligu da se ovi nasi pridrzavaju pravila,sad ce nesto za godinu,dvije malo rigoroznije mjere provoditi ko fol!
prgcavi isti klub podupiremo,ti neki veci navijac ili sta od mene sto imas 9000 postova i ne izlazis na sunce?!

Zadnja izmjena: zivinaajkula, dana/u 18 apr 2014, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
- tepsija
- Kontakt:
Imam osjećaj da će sutra biti jako zanimljiv dan.
Ne bih se usudio prognozirati da će zrinski,Sarajevo i Široki lagano do pobjede.
Očekujem u ove tri utakmice minimalno dva iznenađenja...Željezničar je van kalkulacija,lagano će uzeti Obarsku.
Ne bih se usudio prognozirati da će zrinski,Sarajevo i Široki lagano do pobjede.
Očekujem u ove tri utakmice minimalno dva iznenađenja...Željezničar je van kalkulacija,lagano će uzeti Obarsku.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Ne podupirem ja ništa. Nisam oplata.zivinaajkula je napisao/la: isti klub podupiremo,ti neki veci navijac ili sta od mene sto imas 9000 postova i ne izlazis na sunce?!
Nema sunca u Sarajevu zadnju sedmicu Bekiću, ne znam kakvo je stanje u Mostaru.
DRUG NEBI TI PUNCA
- zivinaajkula
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Ne podupirem ja ništa. Nisam oplata.zivinaajkula je napisao/la: isti klub podupiremo,ti neki veci navijac ili sta od mene sto imas 9000 postova i ne izlazis na sunce?!
Nema sunca u Sarajevu zadnju sedmicu Bekiću, ne znam kakvo je stanje u Mostaru.
Fale ti jos 53 posta za 10 000 nemoj da te ja tom broju priblizavam!Pozdrav tebi i vidimo se sutra na Grbavici ako se uspijes odvojiti od tastarure!
10 000

Jel postoji u ovoj ligi pravilo po kojem moras imati elektricni semafor? Nebitno kakav, makar i onaj sto vidjamo na kosarci.
- samo_lijevo
- Kontakt:
neSignore je napisao/la:Jel postoji u ovoj ligi pravilo po kojem moras imati elektricni semafor? Nebitno kakav, makar i onaj sto vidjamo na kosarci.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Mislio sam da postoji, malo mi smijesno to. Sad si kontam kako na Kamberovicu ne postoji bas nikakav semafor pa se zapitah kako su dobili licencu za PL i onda pomislih da Savez i ne trazi nikakav semafor. Nebi bilo lose da se to uvede za sezonu-dvije, da se malo modernizuje po pitanju infrastrukture.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Nema ni u Travniku,Gradaccu,Trebinju.Mozda jos neko ima,ne mogu se sjetiti.
Ako nista imaju limeni.
Ako nista imaju limeni.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Da prije svega saniraju terene mnogi, semafor je manja briga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.