3 i 5 golvedator je napisao/la:

3 i 5 golvedator je napisao/la:
da ste razumijemo niste vi ovdje nista kupili samo ste uzeli sto vam je ponudzeno i to je to ,mega tim ste jer ste onako mocnom vitezu zabili 5 komada pa sad na noz sa zeljomemil02in je napisao/la:Tepsija bolan mijenjaj avatar,ja pomislih drug pastrmkaSad više ne prodajemo već kupujemo al samo po neki gol
Bježi bolan ofirni ste više sa tim pričama.
Ofiran si majke mi i nisi zanimljiv.Cuspajz je napisao/la:da ste razumijemo niste vi ovdje nista kupili samo ste uzeli sto vam je ponudzeno i to je to ,mega tim ste jer ste onako mocnom vitezu zabili 5 komada pa sad na noz sa zeljomemil02in je napisao/la:Tepsija bolan mijenjaj avatar,ja pomislih drug pastrmkaSad više ne prodajemo već kupujemo al samo po neki gol
Bježi bolan ofirni ste više sa tim pričama.
,zna se zbog koga je ovo uradzeno i to je to
![]()
Ma iskompeksirani ce Vas mlatnuti,i tu ce vam biti kraj.super je napisao/la:samo me interesuje jel stvarno mislite da je nemoguce da zeljo pobjedi veleza i koje ce da price da kruze oko toga,pa stvarno teorije zavjere su vise postale smijesne,pa nije velez barsa da se ne moze pobjediti,da kojim slucajem pobjedi recimo slavija u vrapcicima niko ne bi posta postavio a zeljo da pobjedi a nadam se da hoce to ce biti haos od nasih iskompleksiranih komsinica sa koseva
To ja ponavljam.Zašto je nemoguće?super je napisao/la:samo me interesuje jel stvarno mislite da je nemoguce da zeljo pobjedi veleza i koje ce da price da kruze oko toga,pa stvarno teorije zavjere su vise postale smijesne,pa nije velez barsa da se ne moze pobjediti,da kojim slucajem pobjedi recimo slavija u vrapcicima niko ne bi posta postavio a zeljo da pobjedi a nadam se da hoce to ce biti haos od nasih iskompleksiranih komsinica sa koseva
Nije Velez barsa, eto vi ste barsa ustvari real, pa vas je nemoguce dobiti.super je napisao/la:samo me interesuje jel stvarno mislite da je nemoguce da zeljo pobjedi veleza i koje ce price da kruze oko toga,pa stvarno teorije zavjere su vise postale smijesne,pa nije velez barsa da se ne moze pobjediti,da kojim slucajem pobjedi recimo slavija u vrapcicima niko ne bi posta postavio a zeljo da pobjedi a nadam se da hoce to ce biti haos od nasih iskompleksiranih komsinica sa koseva
kume slazem se nismo ni mi ni vi barsa pa da se nemoze pobjediti,ako nas pobjedite prvi cu vam cestitati na tome......................nek pobjedi boljiKadet91 je napisao/la:Nije Velez barsa, eto vi ste barsa ustvari real, pa vas je nemoguce dobiti.super je napisao/la:samo me interesuje jel stvarno mislite da je nemoguce da zeljo pobjedi veleza i koje ce price da kruze oko toga,pa stvarno teorije zavjere su vise postale smijesne,pa nije velez barsa da se ne moze pobjediti,da kojim slucajem pobjedi recimo slavija u vrapcicima niko ne bi posta postavio a zeljo da pobjedi a nadam se da hoce to ce biti haos od nasih iskompleksiranih komsinica sa koseva![]()
Igracki, Velez i Zeljo su podjednaki, moze dobiti i jedan i drugi tim. Vasa prednost je jedino sto ste iz glavnog grada.
Al eto, nek pobijedi bolji.
Forza Velez!
Ma bez pritiska, pa sta bude da bude. Dobar ti avatar! Svi promijeniti avatar pa da bude ko u druga pastrmke. Sto ga nema?tepsija je napisao/la:A sad malo kalkulacije...ako pobijedimo sve do kraja,imaćemo 54 boda.
Dakle,Sarajevo bi do kraja,prvenstva,u zadnja 4 kola smjelo osvojiti samo 5 bodova.
Po nekoj računici,1 pobjeda,2 neriješena i 1 poraz Sarajeva.
Sarajevo do kraja,prvo sutra ima teško gostovanje protiv Travnika kojem gori...tu možda neriješeno,pa mlatnut Viteza,pa derbi protiv Želje gdje isto tako mogu kiksati,pa zadnje ludo kolo...da Radnik uzme bod.
Teško,gotovo neostvarivo...ali eto,igramo se malo.
Puno se toga mora posložiti,teško da mi možemo do tog četvrtog mjesta,ali dok postoji nada...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.