RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Cuspajz
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Cuspajz » 18 apr 2014, 20:12

vedator je napisao/la:
3 i 5 gol :lol: ,iskreno ne podcjenjujem velez ali ovo je ocigledno u cemu je rijec :) ,vidimo se u mostaru pa ko koga :mrgreen:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 apr 2014, 20:15

A šta do trećeg gola?
Daj,dokad više ovih bapskih priča?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 apr 2014, 20:16

Ne vidiš ti nikoga, svaki tvoj post na ovoj temi je podyebavačkog karaktera. Očito ti fali pažnja. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 apr 2014, 20:24

Tepsija bolan mijenjaj avatar,ja pomislih drug pastrmka :lol: Sad više ne prodajemo već kupujemo al samo po neki gol :rol: Bježi bolan ofirni ste više sa tim pričama.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 18 apr 2014, 20:27

emil02in je napisao/la:Tepsija bolan mijenjaj avatar,ja pomislih drug pastrmka :lol: Sad više ne prodajemo već kupujemo al samo po neki gol :rol: Bježi bolan ofirni ste više sa tim pričama.
da ste razumijemo niste vi ovdje nista kupili samo ste uzeli sto vam je ponudzeno i to je to ,mega tim ste jer ste onako mocnom vitezu zabili 5 komada pa sad na noz sa zeljom :cool: ,zna se zbog koga je ovo uradzeno i to je to ;) ;)

refko
Kontakt:

Post Postao/la refko » 18 apr 2014, 20:31

svaka cast moji RODJENI ,ovako se igra i gine za sveti dres.VELEZ DO GROBA

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 apr 2014, 20:39

Cestitke Velezu. :clap:
Bice svasta za licencu, ganjajte to 4-5 mjesto.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 apr 2014, 21:25

Cuspajz je napisao/la:
emil02in je napisao/la:Tepsija bolan mijenjaj avatar,ja pomislih drug pastrmka :lol: Sad više ne prodajemo već kupujemo al samo po neki gol :rol: Bježi bolan ofirni ste više sa tim pričama.
da ste razumijemo niste vi ovdje nista kupili samo ste uzeli sto vam je ponudzeno i to je to ,mega tim ste jer ste onako mocnom vitezu zabili 5 komada pa sad na noz sa zeljom :cool: ,zna se zbog koga je ovo uradzeno i to je to ;) ;)
Ofiran si majke mi i nisi zanimljiv. :silent:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 18 apr 2014, 21:28

Ovi sa nekim svojim teorijama non stop nesto Veleza prozivaju,te pustit ce,sad njima pustili ,jeb... lud zbunjenog,a Velez tare li tare! :lol:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 18 apr 2014, 21:30

Svaka cast Rodjeni!! Gazi sve redom :clap: :njanjanja: :tralala:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 18 apr 2014, 21:34

samo me interesuje jel stvarno mislite da je nemoguce da zeljo pobjedi veleza i koje ce price da kruze oko toga,pa stvarno teorije zavjere su vise postale smijesne,pa nije velez barsa da se ne moze pobjediti,da kojim slucajem pobjedi recimo slavija u vrapcicima niko ne bi posta postavio a zeljo da pobjedi a nadam se da hoce to ce biti haos od nasih iskompleksiranih komsinica sa koseva :D
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 18 apr 2014, 21:36

Fakat sta je sa pastrmkom?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 apr 2014, 21:37

super je napisao/la:samo me interesuje jel stvarno mislite da je nemoguce da zeljo pobjedi veleza i koje ce da price da kruze oko toga,pa stvarno teorije zavjere su vise postale smijesne,pa nije velez barsa da se ne moze pobjediti,da kojim slucajem pobjedi recimo slavija u vrapcicima niko ne bi posta postavio a zeljo da pobjedi a nadam se da hoce to ce biti haos od nasih iskompleksiranih komsinica sa koseva :D
Ma iskompeksirani ce Vas mlatnuti,i tu ce vam biti kraj. ;)

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 apr 2014, 21:38

super je napisao/la:samo me interesuje jel stvarno mislite da je nemoguce da zeljo pobjedi veleza i koje ce da price da kruze oko toga,pa stvarno teorije zavjere su vise postale smijesne,pa nije velez barsa da se ne moze pobjediti,da kojim slucajem pobjedi recimo slavija u vrapcicima niko ne bi posta postavio a zeljo da pobjedi a nadam se da hoce to ce biti haos od nasih iskompleksiranih komsinica sa koseva :D
To ja ponavljam.Zašto je nemoguće?
Realno,Željo je igrački jači.
Isto,kao što nas je rahmetli gošk pobjedio,dok smo bili u rasulu,a hrabri tuzlaci nisu uspjeli izgubiti manje od dva razlike od Slavije....pa mi svakom bili krivi.
Ponavljam,nadam se sve pošteno do kraja.
Pa nek bolji pobijedi.
Vječno u našim srcima.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 18 apr 2014, 21:43

super je napisao/la:samo me interesuje jel stvarno mislite da je nemoguce da zeljo pobjedi veleza i koje ce price da kruze oko toga,pa stvarno teorije zavjere su vise postale smijesne,pa nije velez barsa da se ne moze pobjediti,da kojim slucajem pobjedi recimo slavija u vrapcicima niko ne bi posta postavio a zeljo da pobjedi a nadam se da hoce to ce biti haos od nasih iskompleksiranih komsinica sa koseva :D
Nije Velez barsa, eto vi ste barsa ustvari real, pa vas je nemoguce dobiti. :)
Igracki, Velez i Zeljo su podjednaki, moze dobiti i jedan i drugi tim. Vasa prednost je jedino sto ste iz glavnog grada.
Al eto, nek pobijedi bolji.

Forza Velez!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 18 apr 2014, 21:45

Kadet91 je napisao/la:
super je napisao/la:samo me interesuje jel stvarno mislite da je nemoguce da zeljo pobjedi veleza i koje ce price da kruze oko toga,pa stvarno teorije zavjere su vise postale smijesne,pa nije velez barsa da se ne moze pobjediti,da kojim slucajem pobjedi recimo slavija u vrapcicima niko ne bi posta postavio a zeljo da pobjedi a nadam se da hoce to ce biti haos od nasih iskompleksiranih komsinica sa koseva :D
Nije Velez barsa, eto vi ste barsa ustvari real, pa vas je nemoguce dobiti. :)
Igracki, Velez i Zeljo su podjednaki, moze dobiti i jedan i drugi tim. Vasa prednost je jedino sto ste iz glavnog grada.
Al eto, nek pobijedi bolji.

Forza Velez!
kume slazem se nismo ni mi ni vi barsa pa da se nemoze pobjediti,ako nas pobjedite prvi cu vam cestitati na tome......................nek pobjedi bolji
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 18 apr 2014, 21:54

A sad malo kalkulacije...ako pobijedimo sve do kraja,imaćemo 54 boda.
Dakle,Sarajevo bi do kraja,prvenstva,u zadnja 4 kola smjelo osvojiti samo 5 bodova.
Po nekoj računici,1 pobjeda,2 neriješena i 1 poraz Sarajeva.
Sarajevo do kraja,prvo sutra ima teško gostovanje protiv Travnika kojem gori...tu možda neriješeno,pa mlatnut Viteza,pa derbi protiv Želje gdje isto tako mogu kiksati,pa zadnje ludo kolo...da Radnik uzme bod.
Teško,gotovo neostvarivo...ali eto,igramo se malo.
Puno se toga mora posložiti,teško da mi možemo do tog četvrtog mjesta,ali dok postoji nada...
Vječno u našim srcima.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 18 apr 2014, 21:57

tepsija je napisao/la:A sad malo kalkulacije...ako pobijedimo sve do kraja,imaćemo 54 boda.
Dakle,Sarajevo bi do kraja,prvenstva,u zadnja 4 kola smjelo osvojiti samo 5 bodova.
Po nekoj računici,1 pobjeda,2 neriješena i 1 poraz Sarajeva.
Sarajevo do kraja,prvo sutra ima teško gostovanje protiv Travnika kojem gori...tu možda neriješeno,pa mlatnut Viteza,pa derbi protiv Želje gdje isto tako mogu kiksati,pa zadnje ludo kolo...da Radnik uzme bod.
Teško,gotovo neostvarivo...ali eto,igramo se malo.
Puno se toga mora posložiti,teško da mi možemo do tog četvrtog mjesta,ali dok postoji nada...
Ma bez pritiska, pa sta bude da bude. Dobar ti avatar! Svi promijeniti avatar pa da bude ko u druga pastrmke. Sto ga nema?

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 18 apr 2014, 21:58

Pa sta je ovo, na koju god temu otvorim svi pitaju "đe pastrmka", cak gledam i na temi Zrinjskog, mogli bi kakav film napraviti ala onaj "finding Nemo" da bude "Potraga za Pastrmkom", i ono scene po neretvi.. :D
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 18 apr 2014, 21:59

:clap: :D :tokralju: :salut: :guz:
Evo me dragi moji iz Zenice upao u kucu jeo pa da pustim koju valjda me nece banovati, jer izgleda od neki dan se ne smije na nasem forumu pisati o nama.Ali hebes to ja dodoh kuci s peticom ko nekad iz skole kad ono sve naucis pa na casu pjevas ko kanarinac pa pukne petica a ti sretan do besvijesti.Uglavnom uopšte ne znam od sreće i zadovoljstva, ponosa šta bih sada pametno mogao napisati.Ovo je danas jednostavno trebalo pogledati, sve ružne teške ogavne stvari do sada jednostavno su se danas preokrenule u našu korist.Davali smo golove u minutama koje bi svaki trener poželio, igrali smo onako kako bi sva raja poželjela, zalagali smo se onako kako treba za sveti crveni dres s velikom petokrakom na srcu.Ako neki misle da je Vitez bezveze ekipa nek malo pogledaju njihov omjer kući.Mi smo danas imali spreman odgovor na svaki njihov pokušaj nečega, a u pojedinim dijelovima utakmice bili smo kolosalni.Jednostavno od prve minute se vidjelo da je to ta utakmica koju dugo cekamo.Ekipa je s klupe perfektno vođena svih 90 minuta, u svakom trenutku trener je znao šta treba igračima reći i kada treba vršiti izmjene.Ako bismo pošli od analize igrača pojedinačno to bi otprilike bilo ovako.
Oštri- u pojedinim tenutcima malo nesiguran u izlijetanjima i izbijanjima lopte, tako smo i primili gol, jako bespotrebno zaradio treći žuti iako je i sudija malo pretjerao sve u svemu standardno dobar
Maleta- danas fenomenalan, ne znam kako bih vam objasnio ali samo mogu poželjeti da nastavi ovako
Peja-momak što više igra više mi se sviđa, očigledno mu treba konstantno da igra, jako dobar kod ubačaja sa strane bio asistent sve u svemu jako dobra tekma za njega
Merza- ukratko profesorski
Zolj- skoro pa bez greške, rekao bih ponovo odličan
Zvonić- e tu dragi moji je najgora situacija, to mislim da ni puno bolji poznavaoci fudbala od mene ne bi mogli objasniti.Mmomak na strani dere, ore, gine, skače prekida napade 4-5 puta istrčao kontru na lijevo krilo, da dobro ste pročitali preko lijevoga krila.Nije mu problem baciti se za loptom i u aut ustvari imam osjećaj da sve ono što ne može prikazati kući e onda to još više pokaže na strani.Zdrmo je prečku s jedno 20-25 metara toliko jako da se lopta odbila do Bilinog Polja.Ako smijem ovim putem zamoliti raju i dežurne žugatore da puste momka kad igra kući na miru, jasno je svima nama da Zvonke nije Messi alki treba svima biti jasno da je danas izašao iz utakmice poderanih koljena prljav od glave do pete i da je svaki atom snage ostavio na terenu.Zvonke majstore vatu u uši i molim te probaj se riješiti pritiska kući svaka čast majstore.
Kodro-kapitenski, on šta zna odigra šta ne zna istrči, pogriješi pa oduzme protivniku loptu ukratko neka ga još u timu, slično ko za Zvonketa molim raju da prestanu ga proglašavati za dežurnoga krivca, Mujo nastavi tako.
Janković- e šta reći o čovjeku koji da 3 gola nego :tokralju: :bow: :tokralju: :bow: :clap: :thumbup:
Imam osjećaj kad mu je lopta u nogama da ga tenk ne može pomaknuti, on se jednostavno zagradi a ovi ko ludi se zalete na njega udri i po lopti i po njemu ali lopta vazda u njega.Armirani beton kad je lopta u njega, potrebno mu je malo više utakmica ali da ne dužim čestitke na prvom golu i odmah na prvom het-triku.Janko kapa do poda, nastavi ovako igrati za naš sveti dres bit ćeš idol.
Ani- e **** ga sad će ga htjeti i željo pa će morati sutra opet poptisati sa nama, šalim se skoro pa nezaustavljiv preko desne strane i u kontrama mora skinuti sa sebe teret koji nosi ovih dana koje mu one lopine nameću(znamo svi ko) dragi Ani izbaci to sve iz svoje glave posveti se samo igri i Evropa za tebe nije daleko, tebi care ne trebaju timovi iz regije.Spremi se još bolje malo pojačaj tjelesnu masu i ti ćeš majstore iz Veleža otići lako u neki evropski tim, još jednom svaka čast i za ugovor i za igru molim te što prije očisit glavu od gluposti i to će biti to.
Dino- momak je stvarno čudo danas je odigrao čudo njegova borbenost nikada nije uputna volje mu ne nedostaje a danas me iznenadio pokazavši u dvije situacije da ima vrlo fin udarac glavom kao i skok igru s obzirom na njegovu visinu.Dino ti si naša bomba na terenu!!!!!!!! :twisted: :evil:
Šefko- zet ko zet, standardan provociraju ga udaraju vrlo su grubi prema njemu ali on to sve stoički trpi, a kad može posloži ih par puta po terenu istrza i njih i mene ali šta ću mu drag mi je nek trza.Odavno u naš klub nije stigao igrač kojeg sam ja više zavolio, vadio nas je sve ove godine dok smo klošarili po dnu ostajao je u nas i kad nije bilo sjajno zato se zete nadam da nas nećeš tako lako napustiti sada kada smo na pragu nečega jako lijepoga.Tvoj odnos i život u našem gradu slični su Rakitićevom odnosu sa Seviljom.Glupo bi bilo moliti te da ostaneš još godinu ali majstore nemoj ni žuriti ni srljati za nekom sitnom parom vani.Šefkija volimo te do besvijesti moraš to shvatiti.HEBEŠ DŽEKU MI IMAMO ŠEFKU :kralj: :kralj: :kralj:
Letić, Blagojević, Janičijević- ušli za neku opširniju analizu nema potrebe ništa loše nisu uradili a bili su premalo na terenu za neku podrobniju analizu, a utakmica je kad su ušli bila već 90 posto riješena.
Sudija je bezveze i bespotrebno mahao kartonima i tu smo žestoko oštećeni, ali hajde sad nećemo o tome nekako ćemo se skupiti za Želju.
Stvarno ako se može reći ovoj raji odnosno ne znam šta još treba 4 takmice 4 pobjede 9-2 gol razlika zar treba bolja pozivnica za iduću utakmicu.Za Red Army jedna molba ako ikako mogu da se sudrže od baklji i petardi ljudi moji shvatite da čiste pare bacamo ufljusima u savez, to nam u ovom trenutku nikako ne treba.Svaki dinar koji dođe i ostane u klubu je životno važan i zato nemojte da se rasipamo s nečim čega nemamo puno.Ako treba možemo ostati poslije tekme ispred svlačionica ako rezultat bude u našu korist pa se zahvaliti tamo igračima bakljama ili jednostavno kad sudija odsvira kraj ako dobijemo igrači kada dođu do navijača onda neka sve plane tad nam ne mogu pucati kaznu.Ovo je prijateljski ako možete molim vas shvatite da se ne razbacujemo parama.
Za kraj stvarno moram jedna osjećaj lični iznijeti, a to je da ovi igrači kući igraju s vrećom brašna na leđima, čini mi se da je toliki pritisak na njih zato im pomozimo da to izbace iz sebe jednom velikom podrškom i navijanjem.
P.S.
Iz one peksine rijeke Lašve viđoh kako iskaču neke čudne ribice i pitaju za nešega druga Pastrmku :D ,nadam se da će Pastrmka napokon isplivati na površinu čekamo ga.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.