EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

nick
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la nick » 08 feb 2010, 18:14

kakva drzava takav sport...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

kriska
Kontakt:

Post Postao/la kriska » 08 feb 2010, 18:14

Francuzi- Da je ovo takmicenje dje se gleda cije zene mogu pustit duze dlake ispod pazuha onda bi se brino.
Rumuni - Da je ovo takmicenje dje se gleda ko ima vise vampira onda bi se brino.
Bjelorusi - Da je ovo gimnastika onda bi se brino.
Albanci - Da je ovo takmicenje dje se gleda ko moze vise ljudi strpat u jednoj kuci u Americi onda bi se brino (znam iz izkustva)
Luxembourg- Da je ovo takmicenje dje se gleda koja je najmanja drzava onda be si brino

BiH- da je ovo takmicenje u kojem se gleda kako pare uzet i bezveze ih potrosit, onda se nebi brino :D
Zadnja izmjena: kriska, dana/u 08 feb 2010, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 08 feb 2010, 18:16

kriska je napisao/la:BiH- da je ovo takmicenje u kojem se gleda kako pare uzet i bezveze ih potrosit, onda se nebi brino :D
Haha tacno
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 18:16

Interest koji se moze uporediti sa platom cistacice u Engleskom fudbalskom savezu.
Interest koji vrlo lako znajuci nas narod sve sto je stekao svojom igrom i zalaganjem moze da procerda u par mjeseci i tako dalje.
Pape nije lazov koji ce narodu zamazati oci i prihvatajuci repku vikati na sva zvona da 100%idemo ovaj put na veliko takmicenje.kao sto je rekao nije bilo materijala,sad ga ima i imam za pravo da izjavim da mozemo u borbu za to veliko famozno veliko takmicenje.Znaci niti lazem sebe niti narod.
Rece za Barbareza,Barba da je htio mogao je glat kao zamjenik umjesto Baljica.ali dok jedan Basler muda mrlja po cetvrtoligasu i polako svoje znanje stece.Ovaj sa ni minutom vodjenja ama bas nikakve ekipe odmah hoce selektorsku ekipu.
Gotovo sigurno da bi vec u ovo doba imao milion prigovora a u slucaju poraza i kritika.Koji se klinac prihvatao tog mijesta kad nema iskustva i to jos sa savezom kojeg on sam kritizirao mada ne u pravim momentima i kad je imao sansu da se mozda i skinu.Ovaj sa svojim presucivanjima dao jos vecu sansu da savez opstane.
Sto se tice tradicije kakvu ebenu tradiciju ima Slovenija :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kriska
Kontakt:

Post Postao/la kriska » 08 feb 2010, 18:19

prihvatio se zato sto konta ovo sto sam ti napiso... zato sto bi radio na tome da u samom savezu napravi jezgro ljudi koji bi taj savez preuzeli, zato sto bi bar a reprezentaciju ogradio od njihovog uticaja (kao sto je kodro pokuso)... eto zato... samo zato nije ni proso kod njih...

sad cemo u saudijsku arabiju po pare i onda opet za dvije godine niko sa nama nece htjet igrat osim Rijeke... al eto jos mogu uzet par eura na racun cire, dzeke i misketa... mi od toga nemamo ljudi nista... problem je sto igraci kontaju da uzimaju na njima i nedaju nikom nista, ne vracaju to fudbalu... i dok je jos ciro bio napiso sam ovde na forumu da ce miske u sljedecim kvalifikacijama prestat igrat za nas... zivi bili pa vidjeli... dobro je ako samo miske to bude.. vec mu je malo falilo...

o tome treba razmisljati (na to su nas nasi fudbalski radnici sveli), a ne o cijenama benzeme i ostalim nevaznim stvarima... mi smo na ivici da se raspadnemo...

PS. Slovenija? red, rad, disciplina, organizacija... ucestvovanje na velikim takmicenjima... ono za sta bi pola zivota dao da mi imamo... prvaci evrope bi bili...
Zadnja izmjena: kriska, dana/u 08 feb 2010, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 08 feb 2010, 18:25

kriska je napisao/la:
Francuzi- Da je ovo takmicenje dje se gleda cije zene mogu pustit duze dlake ispod pazuha onda bi se brino.
Rumuni - Da je ovo takmicenje dje se gleda ko ima vise vampira onda bi se brino.
Bjelorusi - Da je ovo gimnastika onda bi se brino.
Albanci - Da je ovo takmicenje dje se gleda ko moze vise ljudi strpat u jednoj kuci u Americi onda bi se brino (znam iz izkustva)
Luxembourg- Da je ovo takmicenje dje se gleda koja je najmanja drzava onda be si brino

BiH- da je ovo takmicenje u kojem se gleda kako pare uzet i bezveze ih potrosit, onda se nebi brino :D
Bolje reci ovako BiH---- da je ovo takmicenje u kojem se gleda ciji su forumasi najpametniji na svijetu i koji znaju od svakog bolje cak i od svojih trenera i strucnjaka onda se nebi brinuo.

kriska
Kontakt:

Post Postao/la kriska » 08 feb 2010, 18:27

forum postoji da se iznose razna misljenja, sa naglaskom na razna...

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 08 feb 2010, 18:29

kriska je napisao/la:forum postoji da se iznose razna misljenja, sa naglaskom na razna...
to svi znaju, samo sto ne znaju prihvatiti tudje misljenje bez nametanja svog i bez uvreda.Nadam se da ti ne trebam kopirati da bi ti ovo dokazao, jer imas jakooooooooooo mnogo primjera na ama bas svakoj temi.

kriska
Kontakt:

Post Postao/la kriska » 08 feb 2010, 18:34

ima uvreda, al imam i izvinjenja... :D

pametan nisam, da jesam nebi bio kokuz... samo imam iskustva i dodira sa ovim iz saveza i reprezentacije, iz murije, te sa sportskim novinarima vec duze vremena (mada bih volio da nemam na ovoj osnovi)... raspolazem odredzenim saznanjima na osnovu kojih zakljucujem... ako koga uvrijedim, zao mi bude kad me bijes prodze... :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 19:05

Cuj ovog Kuze-ta u usta ga kockasta :evil:
Josipaga selektor Albanije izjavi konjina da kao Rumunija i Francuska su favoriti a oni ce se satro boriti za to trece mjesto sa BIH i Bjelorusijom.Da bogda ni cetvrte utakmice u kvalifikacijama dozivio a znao je u Borcu i Banjaluci pojesti Mujin cevap. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 feb 2010, 19:07

harishp je napisao/la:Cuj ovog Kuze-ta u usta ga kockasta :evil:
Josipaga selektor Albanije izjavi konjina da kao Rumunija i Francuska su favoriti a oni ce se satro boriti za to trece mjesto sa BIH i Bjelorusijom.Da bogda ni cetvrte utakmice dozivio a znao je u Borcu i Banjaluci pojesti Mujin cevap. :roll:
Govorio je i onaj pametnjakovic iz Estonije da smo mi u rangu sa njima i Armenijom, pa je popusio sedmicu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 feb 2010, 19:15

Sta se imamo brinut sto jedan amater od trenera ovako se izvaljuje :lol: primice on na BP 7 ko Estonci :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 19:17

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Cuj ovog Kuze-ta u usta ga kockasta :evil:
Josipaga selektor Albanije izjavi konjina da kao Rumunija i Francuska su favoriti a oni ce se satro boriti za to trece mjesto sa BIH i Bjelorusijom.Da bogda ni cetvrte utakmice dozivio a znao je u Borcu i Banjaluci pojesti Mujin cevap. :roll:
Govorio je i onaj pametnjakovic iz Estonije da smo mi u rangu sa njima i Armenijom, pa je popusio sedmicu.
Ma dobro tada nas nije bilo nigdje,ali na osnovu cega zakljucak da jedna repka koja je bila peta u grupi kao Rumunija a i ta Albanija ista idu uz korak sa nekim koji je tek u barazu pokleknuo.
To je ono bas provociranje,kao sto rekoh zelja mi je da ga na tovaru protjeraju iz Albanije i to kroz Crnu Goru :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 08 feb 2010, 19:23

"Nema dvojbke da smo dobili tešku skupinu, a žao mi je što nismo dobili Hrvatsku, koja je bila moja želja. Mi ćemo se boriti s Bjelorusijom i BiH, dok su favoriti Francuska i Rumunjska", kazao je Kuže rumunskim novinarima

Govorili su ovako i selektori neki` u proslim kvalifikacijama pa su se zajebali zestoko,posebno onaj slavni estonski novinar 7 komada popusili :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 feb 2010, 19:24

Ma kakav Kuže, vodio je Dinamo Zagreb, bio je uspiješan tamo, ali i on ode . Dobar jeste, ali budimo realni, BiH je dosta jača i od Albanije i od Bjelorusije, ali smo i jači od Rumuna.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 08 feb 2010, 19:29

Ja najviše strahujem od Bjelorusa, gledao sam ih prošle kvalifikacije, posebno one mečeve s Hrvatskom, pa ljudi su strašni, nezgodni, nešto tipa Rusija, istočnjački nastrojeni.

Rumuni isto tako, ali se tješim da oni nisu ona generacija od 2004/05. Ipak, imaju Chivua, Mutua, Lobonta... Igra li još Popescu (vazda ga zvao Poprskuša), ima i onaj što je igrao na beku...Ne mogu se sjetiti sada, ali poznavao sam tu generaciju, kada su nas prašili sa po 4:0. :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 19:33

Neutral je napisao/la:Ma kakav Kuže, vodio je Dinamo Zagreb, bio je uspiješan tamo, ali i on ode . Dobar jeste, ali budimo realni, BiH je dosta jača i od Albanije i od Bjelorusije, ali smo i jači od Rumuna.
Svabo Stange selektor Bjelorusa kud ikamo pametniji u izjavi.Francuzi su favoriti,Bosanci u naletu ali i mi zelimo
jedno od prva dva mjesta.Znaci nije nikoga podcijenio a ni svoju ekipu precjenio.Jer su kvalitetniji od Albanije a vala i sa Rumunima se mogu itekako boriti.Naravno ni nama a ni Francuzima nece biti lako.Cak ce Francuzi bas gubiti poene na ovima u smislu lako cemo.Gori su nego mi u tome. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 feb 2010, 19:36

Bjelorusija je dobra, Hleb glavna zvijezda, a imaju tu još par dobrih igrača, a znamo svi i da su imali predstavnika u Ligi prvaka Bate Borislav. Ne volim nikako njiho fudbal, jer nama ne odgovara. Ipak se nadam pozitivnom rezultatu.

whosein
Kontakt:

Post Postao/la whosein » 08 feb 2010, 19:38

nick je napisao/la:kakva drzava takav sport...
cemu se onda mi nadamo :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 19:41

Mlada im je bila odlicna i sve je to prekomandovano u seniorsku.
Svabo na kormilu i tu moze biti svasta.Vise sam volio onakvu Sloveniju nego te Bjeloruse iz cetvrtog sesira.
Albanija ce igrati bunker koji nekad zna biti zamoran jos ako ovi nasi nisu u formi.
Pogotovo ako nam suknu oktobarski termin medju onaj ''pod-sibir'' :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.