Safet Sušić - Pape

donniedarko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la donniedarko » 18 apr 2014, 16:57

rikimo je napisao/la:Nema sexa, nema ni društvenih mreža http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1299 ... -u-brazilu

krenulo vrijeme zabrana kuknjava kuknjava

Ima da se smore od dosade po cijele dane...
Druze skuzili smo da vodis tu stranicu , postaje ofirno kako se ovdje reklamiras . ;)

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 18 apr 2014, 17:20

Lahko će Džeko bez Amre, al kako će bez Midhe :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 18 apr 2014, 17:27

Jos da Papeta zabrane u Brazilu dje bi nam kraj bio :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 18 apr 2014, 17:33

DonCorleone je napisao/la:Jos da Papeta zabrane u Brazilu dje bi nam kraj bio :mrgreen: .
Pape , ukrotitelj desanke :mrgreen:

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 18 apr 2014, 18:23

Susic je dobro poceo, vidjecemo spisak, da li ce nastaviti tako, ali da se primjetit iz ove izjave da nece biti fušeraja na Sp, pripremit ce on igrace i fizicki i psihicki, ima da grizu po terenima.

Znamo mi odigrati kako treba protiv jakih, sjetimo se samo utakmice protiv Francuske u gostima ili Grcke kuci kada su svi igrali besprijekorno.
Ponoviti takvu igru i nece biti problem proci grupu, a uz dozu sportske srece mozemo i dalje od 1/8 otici.
:bih:

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 18 apr 2014, 18:34

Bravo Pape,prvi pravi potez od preuzimanja reprezentacije.
StarMo nije skutorija...

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 18 apr 2014, 18:39

rikimo je napisao/la:Nema sexa, nema ni društvenih mreža http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1299 ... -u-brazilu

krenulo vrijeme zabrana kuknjava kuknjava

Ima da se smore od dosade po cijele dane...
Treba im uzeti i telefone i karte za igranje. Ako im je dosadno nek idu u teretanu sa Seom.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 18 apr 2014, 18:43

Dokazano je da seks pozitivno utice na igrace

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 apr 2014, 19:03

Safet Sušić na 21. mjestu najboljih selektora svijeta
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić rangiran je kao 21. najbolji selektor na svijetu.

U analizi portala Coachworldranking.com, koji ubraja rezultate nacionalnih selekcija u svoj odabir najboljih selektora svijeta, Sušić se nalazi na 21. mjestu.

Na prvom je mjestu neprikosnoveni selektor svjetskog i evropskog prvaka Španije, Vicente Del Bosque, a iza njega na drugom je mjestu selektor Njemačke Joachim Loew.

Zanimljivo je kako je selektor reprezentacije Argentine Javier Sabella rangiran tek na 14. poziciji.

Na ovoj listi Bosna i Hercegovina je zastupljena sa još jednim stručnjakom.

Selektor Alžira Vahid Halilhodžić nalazi na 40. mjestu.
:njanjanja:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 18 apr 2014, 19:05

Pa dobro, kako sada stvari stoje nasima ce prvenstvo trajati 10-ak dana, tako da to i nije toliko strasno.. :D ali bi, eto za svaki slucaj, igracima trebalo obecati posjetu njihovih dama ako prodju u drugi krug... ;)
Volim te Bosno!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 18 apr 2014, 19:13

Nekada zna desanka biti relaksirajuca od sex-a :mrgreen: , nije moje misljenje nego sam negdje procitao :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 apr 2014, 20:19

Safet Sušić je bio sjajan nogometaš, ali je još bolji selektor. Pokazao je to u posljednjim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Imao sam priliku u više navrata da gledam utakmice Bosne i Hercegovine i uvijek sam mogao vidjeti nešto novo. Sušić je od BiH stvorio nogometnu velesilu.

To je u ekskluzivnom intervjuu za "Dnevni avaz" rekao Salvatore Banji (Bagni), bivši reprezentativac Italije, učesnik Mundijala 1986. i igrač Intera i Napolija.

Kada ste već spomenuli Pjanića, šta Vam se kod njega najviše dopada?

- Malo je igrača u Italiji koji imaju takvu tehniku kao Pjanić, igraju u veznom redu i da su u stanju postići gol u nekoj solo akciji ili iz slobodnog udarca. Takav je igrač Pjanić. I to nije samo moje mišljenje nego mnogih stručnjaka koji, zajedno sa mnom, komentiraju utakmice Rome.

Šta Vaši prijatelji komentatori kažu o reprezentaciji BiH?

- Da je Bosna i Hercegovina sjajna selekcija. Svi oni smatraju da BiH ima nekoliko sjajnih individualaca koji su u stanju sami riješiti utakmicu i protiv najboljih reprezentacija. Vaš tim bit će hit u Brazilu, uvjeren sam u to.

Koje još igrače iz BiH poznajete?

- Ne znam ko nije čuo za Edina Džeku. Poznato mi je da je trebao doći u Milan prije tri godine. Sada se spominju Juventus i Inter. Volio bih takvog golgetera vidjeti u Seriji A, sjajno bi se snašao. Juventus, Inter ili Milan, svejedno. Tu je i Senad Lulić iz Lacija.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 19 apr 2014, 00:08

Virtu4l je napisao/la:
Safet Sušić na 21. mjestu najboljih selektora svijeta
Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić rangiran je kao 21. najbolji selektor na svijetu.

U analizi portala Coachworldranking.com, koji ubraja rezultate nacionalnih selekcija u svoj odabir najboljih selektora svijeta, Sušić se nalazi na 21. mjestu.

Na prvom je mjestu neprikosnoveni selektor svjetskog i evropskog prvaka Španije, Vicente Del Bosque, a iza njega na drugom je mjestu selektor Njemačke Joachim Loew.

Zanimljivo je kako je selektor reprezentacije Argentine Javier Sabella rangiran tek na 14. poziciji.

Na ovoj listi Bosna i Hercegovina je zastupljena sa još jednim stručnjakom.

Selektor Alžira Vahid Halilhodžić nalazi na 40. mjestu.
:njanjanja:
Treba se dodat da je kod njih na prvom mjestui kao najbolji klupski trener Tat Martino :? . To i sama cinjenica da je Susic 19 mjesta ispred Vahe dovoljno govori o vrijednosti ovog ranga.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 19 apr 2014, 10:19

Neki selektori zabranjuju, pojedini dozvoljavaju seks svojim igračima u slobodnim danima tokom „mundijala“. Šta Vi na to kažete?

- Seksa u Brazilu neće biti! Neka se snalaze kako znaju. Ima „desanka“. Tako napiši ako smiješ! Ne zanima me kako će odlučiti drugi selektori. Ne idemo u Brazil na ekskurziju već da odigramo što bolje, da donesemo radosti navijačima Bosne i Hercegovine- izjavio je na kraju za Avazov Sport Safet Sušić.

:lol: :lol: :lol: :lol:
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 apr 2014, 12:08

Joj papeta :lol: "ima desanka, tako napisi ako smijes" :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 19 apr 2014, 12:32

Pa Bog te stvorio , da je ovo Ćiro izjavio prije 3-4 godine bilo bi :
" Ooooj kralja , koja legenda majke mi , Ćiro majstore ! " . A sad je : " Jao kakav glupan , koji kreten , hu-ha ."

:crazy: :damn:

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 19 apr 2014, 12:48

Papastathopoulos je napisao/la:Joj papeta :lol: "ima desanka, tako napisi ako smijes" :lol:
:urnebes: :urnebes: :rol: :clap:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 apr 2014, 12:50

Ma mislim da je Pape u pravu, treba ih izolovati itd. No nije to sve. Kao sto sam vec jedanput pisao: Nasi igraci igraju u dosta jakim ligama i klubovima, gdje im odrzavaju fizicku spremu na dobrom nivou. Druge reprezentacije ce sve uciniti da budu jos bolje spremni, a pitam se dali mi imamo strucnjake u reprezentaciji, koji su ekskluzivno za kondiciju, psihologiju etc. odgovorni. Bojim se da nemamo.

Sto se tice ekskurzije, upravu je Pape, no nek se uozbiliji i pozove potrebne igrace, to jest upotrebi stvarno one koji znaju i mogu, inace ce biti ekskurzija i to brza.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 19 apr 2014, 13:03

Uskoro pocinju pregovori o ostanku Susica ! :opaopa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 apr 2014, 13:04

O ostavki? :clap: :wave: :thumbup:

Edit: Ah ostanku... :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.