FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Vidi ovog trolera
.. Od 200 postova 190 ih je na pdf-u Primere.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kolike mu je komplekse nabila u zadnjih 5 godina, više se posvetio razaranju Barce nego svom klubu....iskoristio je obilato sav ovaj cirkus u našim redovima, no Midzu nece prodati iz Madrida bez obzira koliko se upinjao sa svojim medijima i pravio harangu.TariqAli je napisao/la:Tako je. Nakon sto vas je Pero unistio iznutra, sredio afere, sredio embargo za transfere, sad ocekujemo i da sredi prodaju Midzeta. Ocekujemo ga na ljeto sa fotografijama u dresu Pariza Svetog Jeronima ispod Ajfelovog tornja. Mi cemo ovdje uzivatilet3 je napisao/la:Madridski mediji vec prodaju Messija, prave raacun bez konobara, lupaju se cifre od 250 miliona, povezivanje sa Cityem, PSGom itd....no, sve to više lici na muzicke želje i mokre snove.
Eto, odigrao je preko q citavu sezonu, valjda se sacuvao za yebeno SP - gdje ce ispasti negdje u 1/4 fnalu (što je svakako maximalni domet gauchosa).
Ángel di María: “Leo je miran. Problem je što se mediji uvijek okome na Messija, pa čak i onda kada cijeli tim ne igra dobro."

Šta misliš koliko će bit' navijača na tekmi? Nekih 5.000 max. 

- red devil88
- Kontakt:
Ne shvatam nakon jedne lose sezone a po statistici nije losa za Messija odma prodaja zvizdanje i ta sranja , nisu ovaki navijaci Barce bili 1999-2004 ni tad timu vala nije islo nesta ali ovo sad je smjesno razmazila ih Barca zadnjih par godina 

Glory Glory Man United !!! 

Neće ovo na dobro...pretjerali su.
pa nije to nasa premijer liga, ne treba odustajati od titule, ja i dalje vjerujem da mozemo biti prvaci, i real i atletico igraju polufinale lige prvaka tako da ce se oni sigurno negdje okliznuti, pitanje je samo moze li barca dobiti sve do kraja..mandraX je napisao/la:Šta misliš koliko će bit' navijača na tekmi? Nekih 5.000 max.
Volim te Bosno!!!
ne kazem ja , messi se stvarno jako malo trudio , skoro pa nikako , ali opet , nakon svega sto je covjek uradio za Barcu , dodje neka grupica navijaca ili u ovom gornjem slucaju individualac i kritikuje Messija , mislim nije nista lose rekao , naravno ako Messi to ne vidi kao uvredu . Iskreno se nadam da nece previse djelovati sve ovo na njega da ce se naljutiti na klub ili tako nesto , poslije SP definitivno cemo imati pravog Messija nazad , mislim da smo mu ipak duzni dozvoliti da ima jednu losiju sezonu nakon svega sto je uradio .
Svi ga kritikuju kako je u Barci 10x bolji nego u Argentini , mislim da mu moramo dati 3mj da bude obrnuta situacija .
Svi ga kritikuju kako je u Barci 10x bolji nego u Argentini , mislim da mu moramo dati 3mj da bude obrnuta situacija .
DesimaL je napisao/la:Neko prevod ukratko ?
[youtube][/youtube]

Niko ne smije da bude iznad kluba pa ni Messi.Zato je Fergi bio najbolji trener na svijetu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
citam ovo sto alexis nije htio ic po medalje ,jos napo martina ,nazvo ga kukavicom
nisam ja to ni znao ... ccc
sta ima ba pricat nesposobnjakovic jedan koji sam sebe dribla ,trener je trener pa kakav god da je ,kad je pedro mogao izdrzati na klupi gotovo citavu sezonu a on ne moze nekoliko utakmica
,joj sto mrzim takve igrace
citavu sezonu mu je bio miljenik ,igrao x puta utakmice koje nije ni zasluzio igrati poslije blijedih partija i sad ne igra koju utakmicu i napada trenera ,ma mrs
nadam se da ce ga kazniti klub a na kraju sezone i trener i on mrs iz kluba, flopovi i jedan i drugi
prvi sto je dopustio ovakvo stanje ,ocito nije se uspio nametnuti ko autoritet u svlacionici sto je bilo najvaznije a drugi sto je vec davno trebo dobit nogu jer lik nije za barce i tacka ,barci treba puno direktnije krilo
nisam ja to ni znao ... ccc
sta ima ba pricat nesposobnjakovic jedan koji sam sebe dribla ,trener je trener pa kakav god da je ,kad je pedro mogao izdrzati na klupi gotovo citavu sezonu a on ne moze nekoliko utakmica

citavu sezonu mu je bio miljenik ,igrao x puta utakmice koje nije ni zasluzio igrati poslije blijedih partija i sad ne igra koju utakmicu i napada trenera ,ma mrs

nadam se da ce ga kazniti klub a na kraju sezone i trener i on mrs iz kluba, flopovi i jedan i drugi
prvi sto je dopustio ovakvo stanje ,ocito nije se uspio nametnuti ko autoritet u svlacionici sto je bilo najvaznije a drugi sto je vec davno trebo dobit nogu jer lik nije za barce i tacka ,barci treba puno direktnije krilo
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Soha se prokofrcio
On mi bas djeluje kao lik bez mozga i muda da nesto lose u zivotu uradi, al' eto prevario sam se.
Ovo je pozitivan znak i na strani sam Alexisa jer je po prvi put od kako je u Barci pokazao da je musko

On mi bas djeluje kao lik bez mozga i muda da nesto lose u zivotu uradi, al' eto prevario sam se.
Ovo je pozitivan znak i na strani sam Alexisa jer je po prvi put od kako je u Barci pokazao da je musko

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
kakav je ovo raspad sistema kod vas, sta se desava, hoce ko ostati u klubu?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ostaje onaj koga Midzet odabere. Ostali svi lete.LenBias je napisao/la: hoce ko ostati u klubu?

Marksizam u skole!
- Consigliere
- Kontakt:
Navijac sam Reala i ne zelim da ovo ispadne provokacija ali kakvi su ovo navijaci, pa cak i ako su manjina? Covjece, koji stepen razmazenosti da to nije normalno. Covjek bio kljucni igrac za dvije LP (strijelac u oba finala), nekoliko Liga, Kupova, atraktivni igru... i sad nakon jedne lose sezone (top 3 u ligi, finale Kupa, 1/4 LP, ne ispadanje), presrecu ga na aerodromu i na parkinzima? Stvarno, mene sramota... Nije to zasluzio ni Alves a kamoli Messi. 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nije provokacija, tako svatko normalan razmislja, pa i mi simpatizeri ovdje smo se sto puta po.srali usta takvima... Kad su na stadionu sute da ne bi slucajno podrzali momcad, a tu nesto s.eru.. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Krpio Alvesovu rupu, jesi vidio gdje Bejl primio loptu ? Bartra je stoper a ne bek mada te onaj majmun primora da igras i krpis 2-3 pozicije kada ga ufati kurcobolja.Saurman je napisao/la:Šta je onda radio Batra ?Rajaz je napisao/la:Glavni krivac za gol Bejla je Alves, njegov igrac. Samo on je tad bio na polovici Madrida i prosipao svoj idiotski IQ.
Malo godina, malo pamćenja... ali to i ide jedno sa drugim, tako da ja razumem ovog klinca sa ovog video klipa kao i neke odavde. Izuzev Pelea koji nikada nije igrao u Evropi svi igrači koji kroz ove ili one kriterijume nekad manje nekad više objektivne slove za "jedne od najboljih u istoriji" igrali su za FC Barcelona i niti jedan od njih nije dočekao "penziju" u istoj. Interesantno je da je i njihova životna dob odprilike kao Mesijeva sada kada ih je klub "unovčio". Čak mislim da je Maradona bio 1-2 godine mladji, Ronaldo još mladji ali on je igrao kratko u Barseloni, Ronaldinjo je tu negde, možda malo stariji je prodat. Mesi je "zlatni rudnik" a uprave ko uprave iste su kroz istoriju... sve vole lovu, tako da nemojte ni sumnjati da nema istine u ovim pričama o prodaji.
Medjutim, ova ili neka druga u bliskoj budućnosti uprava ima veći "problem" od pomenutih iz onog doba... svi gore pobrojani bili su "plaćenici", relarivno jeftino dovedeni, malo igrali i potom debelo unovčeni. Mesijeva situacija je potpuno drugačija. On je kako se kod nas kaže "dete kluba" i to kakvo DETE, da ne pišem kako je došao i ZAŠTO je došao (tu tužnu priču (sa happy end-om) znaju svi) i dokle je dogurao sebe a samim tim i klub.Njegovi rekordi se ne daju ni nabrojati a tek mu je 26 godina.
Ja lično bih ga voleo videti u nekom drugom klubu ALI ne u PSŽ-u ili Manchester City-ju... ali jbga drugi nemaju tu lovu da ga plate. Da završim, mislim da i pored želja uprave da napune kasu niko u Kataloniji nema toliko velika MUDA da se usudi na takav korak...bar u ovom trenutku pogotovo što sam Mesi kaže da ne želi da ide.
PS. Još da dodam, opet je neko napisao "niko nije veći od kluba" to uopšte nije tačno i mnogi su igrači bili veći od klubova u kojima su igrali da ih ne nabrajam ionako odužih sa tekstom. Mesi je sebe upisao u knjigu "besmrtnih" ove igre ali naravno da prava slava dolazi nakon karijere a ne zaboravite da je taj mali još uvek pravi tj. tek je na pola "knjige" svoje biografije, zato ja stalno pojedine i upozoravam da pripaze ponekad šta pišu ili makar pre nego što prstom udare po tastaturi najpre isti stave na čelo. Naravno tu ne računam ove navijače drugih klubova jer kao što sam i ranije napisao to mi je razumljivo simpatično i zato ih nikad ne komentarišem niti ću.
Medjutim, ova ili neka druga u bliskoj budućnosti uprava ima veći "problem" od pomenutih iz onog doba... svi gore pobrojani bili su "plaćenici", relarivno jeftino dovedeni, malo igrali i potom debelo unovčeni. Mesijeva situacija je potpuno drugačija. On je kako se kod nas kaže "dete kluba" i to kakvo DETE, da ne pišem kako je došao i ZAŠTO je došao (tu tužnu priču (sa happy end-om) znaju svi) i dokle je dogurao sebe a samim tim i klub.Njegovi rekordi se ne daju ni nabrojati a tek mu je 26 godina.
Ja lično bih ga voleo videti u nekom drugom klubu ALI ne u PSŽ-u ili Manchester City-ju... ali jbga drugi nemaju tu lovu da ga plate. Da završim, mislim da i pored želja uprave da napune kasu niko u Kataloniji nema toliko velika MUDA da se usudi na takav korak...bar u ovom trenutku pogotovo što sam Mesi kaže da ne želi da ide.
PS. Još da dodam, opet je neko napisao "niko nije veći od kluba" to uopšte nije tačno i mnogi su igrači bili veći od klubova u kojima su igrali da ih ne nabrajam ionako odužih sa tekstom. Mesi je sebe upisao u knjigu "besmrtnih" ove igre ali naravno da prava slava dolazi nakon karijere a ne zaboravite da je taj mali još uvek pravi tj. tek je na pola "knjige" svoje biografije, zato ja stalno pojedine i upozoravam da pripaze ponekad šta pišu ili makar pre nego što prstom udare po tastaturi najpre isti stave na čelo. Naravno tu ne računam ove navijače drugih klubova jer kao što sam i ranije napisao to mi je razumljivo simpatično i zato ih nikad ne komentarišem niti ću.
Ogreših u svom postu dušu o Romarija... kakva je to igračina bila... jako sličan Mesiju i po gradji i stilu igre i naravno majstorijama na terenu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.