Pa svi mi vjerujemo u to sto ti kazes, samo ti nastavi da analiziras Barsine utakmice i da trazis nepravde koje su pocinjene Barsinim protivnicima ..don Ciro je napisao/la:VILLARATO kazem vam ja----![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pa svi mi vjerujemo u to sto ti kazes, samo ti nastavi da analiziras Barsine utakmice i da trazis nepravde koje su pocinjene Barsinim protivnicima ..don Ciro je napisao/la:VILLARATO kazem vam ja----![]()
a ono, to se i ja pitam. mogu samo sjest i pokrit se necim. izmisljaju ovdje nepostojece ofsajde i vade real iz govana. ali ipak, bio je to gore penal, vidis da je puhno u njega, a to je ipak raul.CRNI_SA je napisao/la:[youtube][/youtube] evo koga sudije guraju cijelu historiju ovo je bio mec skoro za prvaka spanije sismisi vode do 90 minute i onda penal za real u 90-toj kojeg naravno nije ni bilona svu srecu pravde je bilo pa je valencia osvojila 6 svoju tilulu
jos onaj ponisteni gol rivalda radi ''offsajda za ''3-2
ne znam kako neke nije sramota da se prozivaju sudije
ne seri drug moj...Raul je legenda, i jedini igrac uz Casillasa i Gutia koje postujem u realu...a drugo je sto igra u vele havle timu...pa to je vec druga stvar...Wolverine je napisao/la:a ono, to se i ja pitam. mogu samo sjest i pokrit se necim. izmisljaju ovdje nepostojece ofsajde i vade real iz govana. ali ipak, bio je to gore penal, vidis da je puhno u njega, a to je ipak raul.CRNI_SA je napisao/la:[youtube][/youtube] evo koga sudije guraju cijelu historiju ovo je bio mec skoro za prvaka spanije sismisi vode do 90 minute i onda penal za real u 90-toj kojeg naravno nije ni bilona svu srecu pravde je bilo pa je valencia osvojila 6 svoju tilulu
jos onaj ponisteni gol rivalda radi ''offsajda za ''3-2
ne znam kako neke nije sramota da se prozivaju sudije
ma zajebavm se drug...Wolverine je napisao/la:ne pljujem ja ni po komu.
ja gutija u ealu najmanje cjenim. jedini igraci koje cjenim tamo su casilas i raul.
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma zajebavm se drug...Wolverine je napisao/la:ne pljujem ja ni po komu.
ja gutija u ealu najmanje cjenim. jedini igraci koje cjenim tamo su casilas i raul.
mislim ono mrzim ja real najvise na svijetu...al realno receno treba postovati neke igrace...
a ona tabela drugacije govori, il su i to nastelili za Barcu...hehehedon Ciro je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma zajebavm se drug...Wolverine je napisao/la:ne pljujem ja ni po komu.
mislim ono mrzim ja real najvise na svijetu...al realno receno treba postovati neke igrace...![]()
mrzi mrzi i dalje smo ispred vas
pogledaj ko je tad imao vise u Spaniji...a ko u Europi moj ti FRANCO...imali ste vise u Primeri od nasCRNI_SA je napisao/la:ljepe 50 i 60-![]()
te
a jeliCRNI_SA je napisao/la:kralj pasuka moj kraljne mozes zamislit kolika je gotiva volit Atletico za razliku od smekera
aha..ija isto MADRIDCRNI_SA je napisao/la:haha ode ovo u offrecu ti samo da igraju u 5 ligi ja ih ih volit
ma kaki sad osvajamo 10 naslov kupa kralja pa idemo na evropa ligufabio je napisao/la:aha..ija isto MADRIDCRNI_SA je napisao/la:haha ode ovo u offrecu ti samo da igraju u 5 ligi ja ih ih volit
ali za nas je nemoguce,za vas
![]()
sudija je trebao dati Messi-ju crveni isti start za NEGREDA je bio crvenjak ..aha sanjajte,cuvjate se Seville, pa lakse vam je sad da osvojite Euro ligu ako je ikako moguceCRNI_SA je napisao/la:ma kaki sad osvajamo 10 naslov kupa kralja pa idemo na evropa ligufabio je napisao/la:aha..ija isto MADRIDCRNI_SA je napisao/la:haha ode ovo u offrecu ti samo da igraju u 5 ligi ja ih ih volit
ali za nas je nemoguce,za vas
![]()
![]()
,inace iniesta kaze da ih je sudia tesko ostetio protiv getafea
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.