Povrijeđeni: Valdes, Pique, Neymar, Dos Santos, Alba, Cuenca
Nedovoljno oporavljeni: Bartra
Suspendovani: Busquets.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Lillard je napisao/la:Jest culi za pricu koju je objavio AS - http://futbol.as.com/futbol/2014/04/18/ ... 30938.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ispravio sam ti post.let3 je napisao/la:Za utakmicu protiv Athletica (nedjelja):
Nedovoljno zainteresovani: Messi
Nedovoljno inteligentni: Alves
Jos jedna korekcija.Donnie Darko je napisao/la:Ispravio sam ti post.let3 je napisao/la:Za utakmicu protiv Athletica (nedjelja):
Nedovoljno zainteresovani: Messi
Nedovoljno inteligentni: Alves
Crnac : Song
to su plasticni navijaci barceRajaz je napisao/la:Presrali su ga s ovim za Messija. Ok jednom, ali sada ga poslije svake utakmice docekaju i sipaju uvrede na njegov račun. Ok, znamo da igra na 50% i djeluje nezainteresovano, i meni to isto smeta, ali ako je neko zaslužio kredit onda je to on, zajedno sa Xavijem i Iniestom. Pustit ga ovu sezonu, kad se zna da čeka Brazil i ne dirati ga. Yebeš jednu sezonu koja je više politicki nastrojena nego fudbalski, realno puna sranja, ono do grla. Ako je istina ono sto je rekao: ''Poginuću za Barcelonu poslije Brazila'' ili ''Zbog mene su izgubili jednu LP ali cu im donijeti novu'', zasto ne. Momku je san SP i ovu sezonu u Barci je podredio iskljucivo tome. Uostalom neki dan je bio bog kada je uvalio hattrick Madridu a danas ga prodaju za marku.
Ma na SP-u ce letiti, ali pitanje je da li ce to biti dovoljno. Totalno neizbalansirana ekipa, Messi sada igra kao nekada Maradona, vise kao razigravac. Nevjerovatno koliko odskace od ostalih, ne mogu ga pratiti ni Kun ni Perhan.xaviesta je napisao/la:Messi se čuva za svjetsko, na svjetskom će se vjerovatno čuvati za samu završnicu a u međuvremenu će ih natamburati svaka ekipa sa iole normalnim veznim redom i odbranom.
On i Aguero, trebali su još pozvati Riquelmea i Teveza da cirkus bude potpun.
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 1 gost.