Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
ljepa tribinaamerosm je napisao/la:Za mene definitivno najaci stadion. UEFA razmislja da njima dodjeli organizacija finala LP-a.
čuj toreds je napisao/la:Zaboravio sam reci da je stadion Arsenala Emirates projektovan prema stadionu Benfice Estadio da Luz.
Da da ima to negdje na internetu to sam ja slucajno nasao pa evo uporedi ih malo.Mirza_Hordas je napisao/la:čuj toreds je napisao/la:Zaboravio sam reci da je stadion Arsenala Emirates projektovan prema stadionu Benfice Estadio da Luz.![]()
nisam znao
ovo vamo kao izlogreds je napisao/la:
Jedan od najpoznatijih stadiona na svijetu La Bombonera.
na ovaj ce samo ici oni koji imaju camce,jahtejalehordas je napisao/la:
DIV u sred MADRIDA =SPANIJE eh kad se sijetim kad sam prolazio prvi put kraj njega..pa posle na tekmi bioMElloo je napisao/la:pa normlano da je spansko najbolje![]()
![]()
![]()
svaka cast onda ako si bio. jesi zabiljezio koju slicicu?fabio je napisao/la:DIV u sred MADRIDA =SPANIJE eh kad se sijetim kad sam prolazio prvi put kraj njega..pa posle na tekmi bioMElloo je napisao/la:pa normlano da je spansko najbolje![]()
![]()
![]()
jesam 2002 ljeto odma kraj titule itddd..na DIVU takodjer...damirko je napisao/la:svaka cast onda ako si bio. jesi zabiljezio koju slicicu?fabio je napisao/la:DIV u sred MADRIDA =SPANIJE eh kad se sijetim kad sam prolazio prvi put kraj njega..pa posle na tekmi bioMElloo je napisao/la:pa normlano da je spansko najbolje![]()
![]()
![]()
stetaCRNI_SA je napisao/la:ja bio jucer na calderonu
a puno klubova koji imaju vecu historiju od Atl.MadridaCRNI_SA je napisao/la:malo je klubova koji imaju historiju kao Atletico
pa sta se pravis Spanac ondaCRNI_SA je napisao/la:ti pravi navijaci su spanci i imaju razloga da mrze barcu ja nemam i nemogu mrzit klub koji mi stvara ugodjaj kad ih gledam na TV![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.