Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- sagitarius
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Mirza ce standardno odigrati svoje prve minute, znaci ulazi 2-3 min prije kraja prve cetvrtine, i onda do 9-8 min druge cetvrtine, zavisno od suta imat ce jos vecinu minutazu il ce ostati na ovome..znaci do njega je sve 
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- elninho_resTO
- Kontakt:
Garnetu ce minutaza osjetno rasti...mozda ce protiv Toronta ostati ista jer nece biti potrebe ali za dalje sigurno hoce.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Kidd je rekao da minute starkelja nece osjetno rasti.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Dio teksta sa Netsdaily.com:
The Nets need to stick to their long-ball lineups, even if they are outsized at the power forward position. Keeping Johnson and other power forwards out of the paint is crucial for the Nets to slash to the basket. I expect Mirza Teletovic to see a lot of minutes.

The Nets need to stick to their long-ball lineups, even if they are outsized at the power forward position. Keeping Johnson and other power forwards out of the paint is crucial for the Nets to slash to the basket. I expect Mirza Teletovic to see a lot of minutes.
http://www.nba.com/nets/playoffs" onclick="window.open(this.href);return false; na kraju stranice ima da se glasa ko je najbolji igrac sa klupe za play off. Glasajte za MIrzu. Mozda bude od koristi da igra vise na doigravanju
- storm_raider
- Kontakt:
eh kad bi se moglo naci da gledamo trening,tacno sam ga pozelio vidjet..Mirzeteeeeee ajdeee jedva cekam
Još 5 sati pa da vidimo ocel nas Kidd još jednom obradovat ili razočarat ?!
Sta kontate ?
Sta kontate ?
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
Hoce li biti veceras prijenos na SportKlubu? Imaju li oni uopste prava za prijenos PO-a?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Imaju Clippersiel-fighter je napisao/la:Hoce li biti veceras prijenos na SportKlubu? Imaju li oni uopste prava za prijenos PO-a?
izgleda da nece puno utakmica prenositiel-fighter je napisao/la:Hoce li biti veceras prijenos na SportKlubu? Imaju li oni uopste prava za prijenos PO-a?

Gdje se može vidjeti koji kanali na satelitu prenose?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I mene ovo zanima. Bilo je na liveonsat.com al sad tamo nema nista za nbaBatko je napisao/la:Gdje se može vidjeti koji kanali na satelitu prenose?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
U koliko pocinje utakmica.. izvinjavam se nisam u toku..
FK Sarajevo. NK Travnik.
18:30.tarrepl je napisao/la:U koliko pocinje utakmica.. izvinjavam se nisam u toku..
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
pa to, i ja sam prije gledao na liveonsat ko prenosi a sada nema?Mago je napisao/la:I mene ovo zanima. Bilo je na liveonsat.com al sad tamo nema nista za nbaBatko je napisao/la:Gdje se može vidjeti koji kanali na satelitu prenose?
Batko je napisao/la:pa to, i ja sam prije gledao na liveonsat ko prenosi a sada nema?Mago je napisao/la:I mene ovo zanima. Bilo je na liveonsat.com al sad tamo nema nista za nbaBatko je napisao/la:Gdje se može vidjeti koji kanali na satelitu prenose?
legenda@ bi to mogo znat
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Mago@ Batko@
Nema na satelitu prenosa za Europu tj ni na Sky sport it,c+deportes,bein sport fr,cnn turk,c+sport pl.......
Svi ovi kanali veceras prenose LA Clipers - Golden State Warriors u 21:30
Brooklyn prenosi americki ESPN
Nema na satelitu prenosa za Europu tj ni na Sky sport it,c+deportes,bein sport fr,cnn turk,c+sport pl.......
Svi ovi kanali veceras prenose LA Clipers - Golden State Warriors u 21:30
Brooklyn prenosi americki ESPN
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
jos malo pa utakmica ljudi, jeste spremni 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.