1452 je napisao/la:Free_shooteR je napisao/la:kako bolan nije bilo seljakluka na tribinama, nisam odavno bio na nekoj tekmi u BiH , i kontam ajde doci cu ovde jer je kao neki derbi, utakmica je dobra, na terenu stvari dobre, a brate na tribinama, ja nemam rijeci da vam opisem to, Bosanac sam , a osjecao sam se fUj.... znaci zgadili ste mi fudbal, pa kakvo je ono navijanje j*bem ove j*bem one, pa protiv svoje drzave.. i tak te stvarii .. to je brate seljakluk...tako da budi realan.. onim stvarima nije mjesto na tribinama.. i svako normalan ce se sloziti samnom ..lafomamone je napisao/la:Glavno je da nije bilo seljakluka i kretenizma u ove dvije utakmice, ni na terenu ni na tribinama. Boze moj, Zrinjski je znao proci Sarajevo u kupu, ovaj put je Sarajevo bilo bolje stisne se ruka i idemo dalje, sve u svemu dvije odlicne utakmice
Lijep pozdrav za sve dobre ljude
**** ovo **** ono...standardni dekor....ti koji nisi odavno bio na NEKOJ tekmi pričaš šta je bilo. hoćeš da ti ja pričam šta sam dozivio u 15 godina gostovanja po bosni. budi realan i fleksibilan pa skontaj da svi svašta prolaze po bih. osim toga lažeš ko ćuko da je bilo **** ovo ono citavu utakmicu. bilo je samo kad smo popalili sve što smo digli od vas.
ja sam sa stajanja i ne znači da ne gledam i igru pa ću se osvrnut i na utakmicu. sarajevo u dvije utakmice izborilo finale protiv nas. zasluzeno ne zasluzeno nemam vise pojma. 3 gola dati nije mala stvar iako nisu ništa pokazali. možda bi bilo drugačije da nam je sviran čisti penal u sarajevu ali eto nije. malo se naginjalo na njihovu stranu i to je biilo za očekivat. čisto igranje rukom igrača sarajeva na rezultatu 0-1 sudac nije vidio iako je samo metar udaljen bio. još je sarajevo svoju tekmu igralo u petak! nemam pojma kako niti me zanima ali im je savez izašao u susret. to su sitnice koje ne znače puno ali zašto ih onda neko koristi. ne preostaje mi ništa drugo nego im čestitai na prolazu. nisu zasluzili ali će osvojiti kup. čelik nema šanse jer je sarajevo bolja ekipa i imaju savez/novac iza sebe a to je jako bitno...
i ovo je bosna druze...a ja ne govorim samo za vas... vjerujem da je i jos na mnogim mjestima isto ako ne i gore od vas...nemoj da se nadjes uvrijedjen ...