Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Virtu4l
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Virtu4l » 18 apr 2014, 02:21

Sarajevo1946 je napisao/la:Kad je simbol kluba igrač kao ADP, sve je jasno....
Kakav je to klub u kojem simbol istog ne završi karijeru?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 apr 2014, 03:07

Pa nije htio da završi karijeru tu, već je htio da igra. Conte mu to nije mogao garantovati i čovjek odlučio da ode. As simple as that.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 18 apr 2014, 05:40

Chinaglia je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:Ne znam zašto neko uopšte treba da se čudi što neko stavlja klub ispred nekog igrača, bio on naš ili nečiji tuđi. Pa igrači su tu, budu i odu. Klub je taj koji ostaje.
ma cirkus brate, al' haj ti to njima dokaži, čim je naš igrač u pitanju, ne smiješ reći da nije adekvatno pojačanje, igrač za prvih 11, itd, itd

da je Lazio kakav bi trebao biti, 80 % igrača koji danas igraju, ne bi imali mjesta u toj ekipi, među njima i Lule, a kamo li u Juventusu

naravno da mi je voljeni klub ispred svakog igrača, našeg ili stranog, ti si lijepo napisao, igrači su tu, budu i odu :D

što se tiče ovog, da l' je nekome repka ispred kluba ili ne, svako ima svoj stav i razmišljanje, lud sam i za Slobodom i za Lazijem, ali meni lično je repke ispred i Slobode i Lazija .. jednostavno, domovina je domovina i to mi je vazda na prvom mjestu!
A ništa LU71C? :lol: :lol:

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 18 apr 2014, 08:56

slika

Dobra mu ova :clap:

Da se hoce malo trznuti sada...

Za vikend bi se ova prednost nad romi mogla povecati,,, Mislim da gube bodove u florenzi..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 18 apr 2014, 10:50

slika
According to La Stampa. PSG, Arsenal, Manchester United & Monaco are all interested in Juventus manager Antonio Conte. President Andrea Agnelli wants to keep Conte. Conte wants guarantees on reinforcements. [La Stampa]
Juventus are working on a deal to sign Morata & Dzeko! Inter are also interested. [GdS
slika
Morata (€22M) prefer Juventus, Dzeko (€20M) would find himself as Tevez. [GdS]
Edin Dzeko stats via GdS
slika
Alvaro Morata stats via GdS
slika
Lazio president Claudio Lotito wants to sign Juventus defender Angelo Ogbonna as part of Senad Lulic's deal this summer. [Il Messaggero]
Juventus are trying to sign Southampton striker Dani Osvaldo on the cheap, they want to do a deal for €8.5M. [Daily Mirror]
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 18 apr 2014, 11:15

ma ko ovog virtu4l okrenu ovdje,njegovi komentari su me otjerali sa pojedinih tema...

što se tiče lulića,nije to loše pojačanje,može asu odmoriti,potreban nam je vezni igrač,padoina nemogu više gledati kako ulazi s klupe,užas...ali i dalje nam treba pravi lijevi bek

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 18 apr 2014, 11:30

Ne znam ko meni ili bilo kome moze odredjivat koga ce volit, kojim redom i koliko, ko da se ljubavlju i strasti moze upravljat, volis ili ne volis, nema tu "volume" pa da nariktas koliko hoces podioka taj dan.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 18 apr 2014, 11:34

Čekaj, on kritikuje one koji misle da Lulić nije pravo pojačanje, da ne vole Bosnu i Hercegovinu zbog toga, tj. da više vole Juventus? :urnebes:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 18 apr 2014, 11:37

IlCapitano je napisao/la:Čekaj, on kritikuje one koji misle da Lulić nije pravo pojačanje, da ne vole Bosnu i Hercegovinu zbog toga, tj. da više vole Juventus? :urnebes:
To je ta logika, ako Vršajević nije dovoljno dobar za Real Madrida ili ne do Bog da kazes da je Dzeko odigro utakmicu ko ****, ti ne volis BiH repku.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

BakaSliskovic
Kontakt:

Post Postao/la BakaSliskovic » 18 apr 2014, 12:02

Mislim da se zajebo Lulić što je potpisao za Juventus, ta ekipa je bila kobna za puno balkanskih igrača, svi su redom u Juventusu pali puno....Salihamidžić, R. Kovač, Vučinić, Bokšić, itd.
Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 18 apr 2014, 12:24

BakaSliskovic je napisao/la:Mislim da se zajebo Lulić što je potpisao za Juventus, ta ekipa je bila kobna za puno balkanskih igrača, svi su redom u Juventusu pali puno....Salihamidžić, R. Kovač, Vučinić, Bokšić, itd.
Kao prvo, Lulić nije još ni blizu potpisivanja za Juventus, to su samo špekulacije, pusti naše medije.

Kao drugo, Hasan je došao na zalasku karijere i bio samo još jedan u rotaciji. Kovač je imao 31 godinu kad je došao. Tu su bili neki od najboljih defanzivaca na svijetu, realno nije ni imao previše mjesta. Vučiniću nije niko kriv osim njega samog. Odigrao je vrlo dobru prvu sezonu i nakon toga se zasitio. Ne igra mu se, grije guzicu na klupi i dobro mu. Bokšića nisam nikad gledao tako da ne mogu ni reći nešto više oko njegove situacije.

I ne znam zašto bilo ko misli da će Lulić propasti ili postati neka ekstra zvijezda ako dođe u Juventus. Prosječan je igrač, dobar za rotaciju i popunjavanje rupa u sastavu i ništa više od toga. Nema apsolutno nikakve šanse da on bude standardni prvotimac, osim ako se ne izrodi novi Zambrotta preko noći u njemu, što je malo vjerovatno. :roll:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2014, 13:28

DDR je napisao/la:A ništa LU71C? :lol: :lol:
LU71C ostaje zuvijek, jedna od najljepših stranica u historiji našeg kluba i jedna od najmračnijih stranica u historiji vašeg kluba ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 apr 2014, 14:05

Jedva čekam da Lule potpiše za Juventus.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 18 apr 2014, 14:15

Čuj Lulić u Juventusu, daj ba :lol:
Allegri je gospodin!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 apr 2014, 14:39

Virtu4l je napisao/la:Jedva čekam da Lule potpiše za Juventus.
Od kandidata za forumaša godine do maskote foruma :mrgreen: :clap:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2014, 14:46

kad vam navale na temu kad Lule ostane na klupi :lol: @Capitano će morati vježbati klizeće preko ljeta :lol:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 apr 2014, 14:47

Konte se pridruzuje elitnom krugu trenera, Mancini i Pelegrini...jos kad Padion prije udje s klupe :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 18 apr 2014, 15:57

@legendo :cool: i ostali drugovi po boji :salut: prije svega da vas pozdravim...
Vidim @Virtual je poceo i ovdje sa uzurpiranjem teme i brojanjem krvnih zrnaca te na koncu odredjivanjem ko ce za koga da navija i ko je patriota, a ko ne.. pa on prvi to nije cim podrzava wannabe trenera koji se igra managrra sa drzavnom repkom i praveci od nje cirkus i privatno porodicno drustvo......
Znaci nisi patriota ako ne zelis Lulica u ekipu.. Simpaticno rezovanje, ekonomisti ovakvo shvatanje nazivaju rezonovanje po analogiji... Pa taj igrac budimo objektivni i realni nema sta traziti u Juventusu, dakako msm na prvih 11, za klupu je OK i tamo moze.. pa i ti sam ako zelis sve najbolje za Luleta i repku moli Svevisnjeg da isti ne predje u Juve, jer ce imati minutazu kao i Padoin, Peluso ili u najboljem slucaju kao Isla koji je ruku na srce jos bolji igrac od Lule...

Jedini nas bosanski igrac koji bi imao mjesta u prvih 11 je normalno Dzeko al i on sa formom onom iz Wolfsburga.. ni Pjanic ne bi imao mjesta, a kamoli Lulic i sl. hajmo reci dobri evropski igraci...

Iz Lazia niko ne bi bio neko pojacanje za Juve osim mozda donekle Radua, Candreve i naravno supertalentovanog Keite koji ce biti masina u buducnosti...

I da, dok je u ovoj repci i dalje puno mulja, lopovluka, nepotizma pocevsi od patriJote Suli pa do lopova u Savezu kakvi su Pirke i ostali, ja cu uvijek prvo navijati za Zelju pa onda za repku.. Juve ipak samo simpatisem al mnogo dakakp.
I nepoistovjecujte repku BIH sa drzavom jer to nije isto.. meni je milo i toplo oko srca kad vidim kako je to lijepo i posteno poslozeno u kosarkaskom savezu gdje je lopovluk sveden na minimum.. al tamo ima Harun, a vamo ne zna se ko je veca lopina, ili Suli ili ljudi u Savezu.. Moj Ivice kakvim si ti karikaturama ostavio Savez..

@Capitano i ostali drugovi po boji, oprostite na spamu, pogotovo zadnjem dijelu al morao je neko patriJoti @Virtualu objasniti kako stoje stvari u Juvetu i na ovoj najboljoj temi na forumu :cool:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 18 apr 2014, 17:02

Skupljam panini sličice i evo, u jedan album ću samo italijane zalijepiti a u drugi naše i ostale :mrgreen:
Allegri je gospodin!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 18 apr 2014, 17:33

:lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.