Safet Sušić - Pape

drummer
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la drummer » 18 apr 2014, 00:03

Podrzavam ovakav stav selektora :P
Nisam za to da djevojke i zene niti bilo ko ko nije clan reprezentacije boravi u bazi medju igracima pa makar to bilo samo noc ili nekoliko noci.
Naravno,vjerovatno ce vecina igraca svojim partnericama obezbjediti smjestaj u Brazilu van reprezentativne baze i imati pravo da ih na kratko posjete,to je uredu.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 18 apr 2014, 00:38

ko nije slusao neka poslusa , prejaka stvar
[youtube][/youtube]
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 18 apr 2014, 02:30

lucif3R666 je napisao/la:ko nije slusao neka poslusa , prejaka stvar
[youtube][/youtube]
Hoces biti ljubazan da nam ukratko objasnis sta je ovdje "prejako"!?

Hvala

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 18 apr 2014, 03:02

bas je i navijackom ritmu , sigurno je bolja od krmkove i gljive ha ja
krivo ti sto ne spominje vrsajevica :lol:
dobro znam da je u mostaru dole drugacija situacija al je pjesma simpa :)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 apr 2014, 10:19

Reko Pape u novinama nema seksa,preporucuje im desanku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1946

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 apr 2014, 12:14

lucif3R666 je napisao/la:ko nije slusao neka poslusa , prejaka stvar
[youtube][/youtube]
Haha koja pjesma, prejako. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 apr 2014, 12:20

"Dobro nece Leko, ali rimuje se sa 'Dzeko'" :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 apr 2014, 12:23

Bez momčiluke ne može da valja.... Not good

Sent from my iPhone using Tapatalk

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 apr 2014, 12:50

Neki selektori zabranjuju, pojedini dozvoljavaju seks svojim igračima u slobodnim danima tokom „mundijala“. Šta Vi na to kažete?

- Seksa u Brazilu neće biti! Neka se snalaze kako znaju. Ima „desanka“. Tako napiši ako smiješ! Ne zanima me kako će odlučiti drugi selektori. Ne idemo u Brazil na ekskurziju već da odigramo što bolje, da donesemo radosti navijačima Bosne i Hercegovine- izjavio je na kraju za Avazov Sport Safet Sušić.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bow: :bow:
1946

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 apr 2014, 12:52

Head je napisao/la:Neki selektori zabranjuju, pojedini dozvoljavaju seks svojim igračima u slobodnim danima tokom „mundijala“. Šta Vi na to kažete?

- Seksa u Brazilu neće biti! Neka se snalaze kako znaju. Ima „desanka“. Tako napiši ako smiješ! Ne zanima me kako će odlučiti drugi selektori. Ne idemo u Brazil na ekskurziju već da odigramo što bolje, da donesemo radosti navijačima Bosne i Hercegovine- izjavio je na kraju za Avazov Sport Safet Sušić.

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bow: :bow:
Koji lik majko mila. Sto bi volio da Dzeko dovede Amru, pa neka zapne ako ima muda. :cool:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 apr 2014, 13:01

Haja, neka drkaju, jednom je SP u Brazilu i BiH na njemu..,

Sent from my iPhone using Tapatalk

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 18 apr 2014, 13:04

A daj , ne mogu da vjerujem :shock: :damn: :damn: :damn: I ovdje se onda neki usude osudjivati pisanja pojedinih forumasa :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 apr 2014, 13:10

Na stranu sex, mislim da bi mogla bit kardinalna greska povest samo 23 igraca na pripreme. Prvo ako se neko povrijedi vec smo u problemima, a drugo kad bi poveo recimo 27 igraca, to bi dodatno motiviralo sve da jace treniraju i da se vise bore za mjesto. Onda bi strepili hoce li u Brazil (ne svi naravno, ali njih 10 recimo).

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 18 apr 2014, 13:12

Pape Susic zvani Desanka ... Koliko sam skontao na SP cemo gledati Avdiju , Tina Susica i vjerovatno Zahirovica koji se mora dalje prodati. Rahimica necemo jer sigurno nece igrati kao ni Zahirovic , al Elvir se vise nece prodavati. I koliko sam shvatio gotovo pa sigurno nema Besica koji se nigdje ne spominje a jedan od standardnijih internacionalaca. Bravo Pape , e pa hebat ce nam majku i Iran i Nigerija ... Ja sam mislio da ce se skontat al gdje ces ovu telecu glavu skontati ha ja... :x :x :x

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 apr 2014, 13:18

Cartman je napisao/la:kad bi poveo recimo 27 igraca, to bi dodatno motiviralo sve da jace treniraju i da se vise bore za mjesto. Onda bi strepili hoce li u Brazil (ne svi naravno, ali njih 10 recimo).
I ja sam ovo pomislila. Smatram da je uvijek zdravo imati taj vid motivacije u timu, konkurencija je vrlo interesantna stvar. E, sad ovo njegovo poređenje sa Francuzima može biti u redu, ali s obzirom na neke druge parametre i jedan zajednički cilj, to se ne bi trebalo njima ponoviti.

Nadam se da će pak spisak biti po svim propisima, da će se tu naći igrači koji budu u najboljoj formi, i da ostanu živi i zdravi do kraja SP i što boljeg rezultata (i kasnije naravno). :bih: :pray:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 18 apr 2014, 13:22

Neka se snalaze kako znaju , Susic je kralj .

slika

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 18 apr 2014, 13:27

Bez uvrede zenama, ali najbolje sto moze uraditi je da ih separise od zena. Zene su sklone promjenama raspolozenja i cesto znaju zbog toga ubijati svoje muzeve ili momke u pojam, a ovim potezom ce Pape koliko toliko da postedi reprezentativce. Ta ce im zene u kampu, to je musko sijelo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 18 apr 2014, 13:30

_dreamer_ je napisao/la:Bez uvrede zenama, ali najbolje sto moze uraditi je da ih separise od zena. Zene su sklone promjenama raspolozenja i cesto znaju zbog toga ubijati svoje muzeve ili momke u pojam, a ovim potezom ce Pape koliko toliko da postedi reprezentativce. Ta ce im zene u kampu, to je musko sijelo...
Zbog koncetracije igraca sigurno da nije losa odluka mada opet s druge strane mislim da je njihov motiv veliki da im takvo nesto moze skrenuti misli .

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 apr 2014, 13:43

2010 Na SPu u Africi su zene njemackih reprezentativaca tek mogle doputovati, kada su ovi vec bili u cetvrtfinalu. Prije toga ne. Mislim da je to pametna odluka.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 18 apr 2014, 13:43

Ovde se zene degutantno reduciraju na iskljucivo jednu stvar :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.