Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Tako nekako. Jedina pozitivno za nas je što Jose neće imati mjesta za svoj cigansko-ziceraški pristup, a svaki put kada se to desilo, veoma dobro smo odigrali.fera je napisao/la:nema veze tesko da je mogao biti interesantniji finis sezone za pratiti. za chelsea navijam u LP osim ako ne pobjede liverpoola u ligi![]()
svaka nam je utakmica do kraja sezone najvaznija
Vjeruj da hoce ,90min 0:1 ,njemu dostaVirtu4l je napisao/la:Tako nekako. Jedina pozitivno za nas je što Jose neće imati mjesta za svoj cigansko-ziceraški pristup, a svaki put kada se to desilo, veoma dobro smo odigrali.fera je napisao/la:nema veze tesko da je mogao biti interesantniji finis sezone za pratiti. za chelsea navijam u LP osim ako ne pobjede liverpoola u ligi![]()
svaka nam je utakmica do kraja sezone najvaznija
Ne treba sklanjati Gerrarda sa zadnjeg veznog,nek igra Allen umjesto Hendersona,a ostalo sve isto...Rolex312 je napisao/la:Sad cemo da vidimo kolko nam Hendo znaci. Moram priznati pomalo me strah jer je odigrao svaku utakmicu ove sezone, a zadnji put kad nije igrao izgubili smo 3-1 cini mi se od Ville i bili smo skroz izdominirani.
suhi je napisao/la:Ja vam od srca zelim da osvojite liguKapiten je to zasluzio,a vala i moj brat da se raduje
Ne kvari ljudima temu bolesnice.MrUnited je napisao/la:suhi je napisao/la:Ja vam od srca zelim da osvojite liguKapiten je to zasluzio,a vala i moj brat da se raduje
jao porodice jedan navija za real a drugi za liverpool na osnovu toga znam da ste imali tesko djetinstvo
emir18 je napisao/la:Ne kvari ljudima temu bolesnice.MrUnited je napisao/la:suhi je napisao/la:Ja vam od srca zelim da osvojite liguKapiten je to zasluzio,a vala i moj brat da se raduje
jao porodice jedan navija za real a drugi za liverpool na osnovu toga znam da ste imali tesko djetinstvo
Four Liverpool players - Steven Gerrard, Raheem Sterling, Daniel Sturridge and Luis Suarez - have today been named in contention for the PFA Players' Player of the Year and/or PFA Young Player of the Year awards
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.