Safet Sušić - Pape

mujezin
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la mujezin » 17 apr 2014, 21:25

Risha1998 mislim da ces uskoro preuzeti titulu copy-paste man od eleganta

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 17 apr 2014, 21:27

mujezin je napisao/la:Risha1998 mislim da ces uskoro preuzeti titulu copy-paste man od eleganta
Ja pišem ono što mislim,a za ostalo me boli briga,da li ce se nekom sviđati ili ne... Ja nisam Djed Mraz da ispunjavam vaše želje,u vidu postova!!!
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 apr 2014, 21:46

1988risha je napisao/la:
Pročitao sam cijeli tekst odmah... drugo je gurat talente a drugo je gurat Avdiju i Sušića mlađeg... A nisi shvatio da nisam to htio reći,nego sam htio reći da Saju jednostavno igrači ne poštuju i ne doživljavaju ga kao autoritet,kako sad tako i prije... Vidiš da se to isto desilo i kad je odstranio Ibričića a doveo neke nove,odmah atmosfera nikakva... i počelo se pisati o nekakvim klanovima... To mu se desilo i klubu jer se nije postavio u startu kako je trebao, tako i u repki... za 4 godine koliko je na klupi BIH nije mu se smijelo dogoditi da se prca s igračima preko Avaza ko babe tračare... Neke stvari se ispravit ne mogu,jer im je Sajo dozvolio da se tako ponašaju i da su nedodirljivi... Al ti što kontaš da je meni u cilju pljuvanje Safeta je nešto drugo.. Ja samo mislim da je on obzirom na to kakav je igrač bio, i obzirom na njegove godine trebao predstavljati daleko veći autoritet
u očima naših igrača... Al to je već stvar neke filozofije i razgovora s igračima...
Druze, ti i ekipa istomisljenika ovdje svakodnevno trazite neke skandale a tih skandala nema.
Nakon jednog poziva za prijateljsku utakmicu vi ste utvrdili da Susic gura Tina. Haha. Pa Svraka je sakupio 5-6 utakmica, kod Cire su takodje poziv dobivali svakakvi igraci. Sve je to u granicama normale. Selektor mora ekperimentisati i isprobavati neke alternative. To je posao za koji je placen. Mislim da niko od igraca nema primjedbu za pozive, to je nesto sto postoji samo u vasim glavama, ti nekakvi bojkoti i slicno. Na kraju krajeva, mnogi od njih su u reprezentaciju dosli na slican nacin, tiho i u sjenci tada boljih i iskusnijih igraca. Da danas Susic pozove nekog 24-godisnjeg stopera iz HNL-a vi bi ste skocili i optuzili ga da ga "gura". A nekad je taj 24-godisnji debitant iz HNL-a bio Emir Spahic. Negdje se mora poceti. Naravno, ne znaci da ce svaki debitant postati dobar ali vremenom se to samo od sebe rijesi, kvalitet ostane a nekvalitet otpadne. Tako je kod Susica bilo do sada, vjerujem da ce tako biti i u buducnosti.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 17 apr 2014, 22:05

calcio je napisao/la:
Druze, ti i ekipa istomisljenika ovdje svakodnevno trazite neke skandale a tih skandala nema.
Nakon jednog poziva za prijateljsku utakmicu vi ste utvrdili da Susic gura Tina. Haha.
Safet je sam potvrdio da je Tin ono sto trazimo i da ce vjerovatno biti prvotimac na SP-u.

Pa Svraka je sakupio 5-6 utakmica, kod Cire su takodje poziv dobivali svakakvi igraci.
I odigro je dobro i zabio 2 gola. Medjutim on nije reprezentativni kalibar i zbog toga vise nije clan reprezentacije. Svakakvi igraci su dobijali poziv kod Cire ali su otjerani kad su pokazali da neznaju, na primjer Mikelini koji je u pet deka s Vrsom.

Sve je to u granicama normale. Selektor mora ekperimentisati i isprobavati neke alternative. To je posao za koji je placen. Mislim da niko od igraca nema primjedbu za pozive, to je nesto sto postoji samo u vasim glavama, ti nekakvi bojkoti i slicno. Na kraju krajeva, mnogi od njih su u reprezentaciju dosli na slican nacin, tiho i u sjenci tada boljih i iskusnijih igraca. Da danas Susic pozove nekog 24-godisnjeg stopera iz HNL-a vi bi ste skocili i optuzili ga da ga "gura". A nekad je taj 24-godisnji debitant iz HNL-a bio Emir Spahic. Negdje se mora poceti. Naravno, ne znaci da ce svaki debitant postati dobar ali vremenom se to samo od sebe rijesi, kvalitet ostane a nekvalitet otpadne. Tako je kod Susica bilo do sada, vjerujem da ce tako biti i u buducnosti.
Spahic je bio medju najboljim stoperima HNL-a i napustio je ligu sa tek napunjenih 23 godine. Malo realnost, uporedjivanje Spahica s propalicom koja je **** s probe u Hajduku (da, istina, kasnije 6 mjeseci poslije kad je Avdija postao reprezentativac odjednom ga nazvali, cudo zar ne?) i koji u 23. godini sjedi na klupi u mrtvom hajduku je smjesno i bezobrazno.

Kvalitet ostane a nekvalitet otpadne kazes, po cemu onda Vrsajevic zasluzuje 14. priliku? :kafa:

Igraju igraci iz bratove agencije. To je to, ostale ponizuje preko medija. Prcica ****, Kolasinca je ismijavao (po Susicu nije postao reprezentativni kalibar dok nije bio prvotimac u KO-fazi lige prvaka), Besicu neke uslove koje Stinkiju nevrijede, Arslanagic nema dovoljnu minutazu iako ima vise minuta profifudbala nego Stinky itd itd itd.

I da, naravno kad je kasno, obecava poziv. Sada kada zna da nema sanse Arsnalagicu obecava poziv :lol:

Sto mu je ponizenje otici pogledati potencijalne reprezentativce? Onog Hadzica iz austrije je gledao 2 puta a nije imao nase drzavlanstvo, valjda imao dobrog menadzera :zviz:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 apr 2014, 22:32

PapeSusic je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Nakon jednog poziva za prijateljsku utakmicu vi ste utvrdili da Susic gura Tina. Haha.
Safet je sam potvrdio da je Tin ono sto trazimo i da ce vjerovatno biti prvotimac na SP-u.
Nema potrebe citati dalje. Prvotimac znaci. Jeli mozda rekao da ce mu dati kapitensku traku? :mrgreen:
A sta ako ne bude tako? Hocete li osjetiti makar mrvu srama sto ste mjesecima vodili prljavu kampanju i vrijedjali, dosadjivali, sirili razne teorije, lagali...? Hocete, ali u qrcu. Sve cete gurnuti pod tepih i naci cete neki novi razlog da zanovjetate.
Neko od vas to rade vec godinama i ponose se time.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 17 apr 2014, 23:08

calcio je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Nema potrebe citati dalje. Prvotimac znaci. Jeli mozda rekao da ce mu dati kapitensku traku? :mrgreen:
A sta ako ne bude tako? Hocete li osjetiti makar mrvu srama sto ste mjesecima vodili prljavu kampanju i vrijedjali, dosadjivali, sirili razne teorije, lagali...? Hocete, ali u qrcu. Sve cete gurnuti pod tepih i naci cete neki novi razlog da zanovjetate.
Neko od vas to rade vec godinama i ponose se time.
I ti Calcio ponekad pretjeras... Ajde budi jednom iskren prema sebi pa reci da je bilo ko drugi na mjestu Papeta selektor,da li bi pozvao Tina Sušića u repku??? ili još bolje,da si ti selektor iz tvog ugla,jel zasluzio poziv,i zbog čega ??? Nije problem samo Tino Sušić,nego ima tu još padobranaca koji kvalitetom uveliko podsjecaju na igrace sa travnjaka PLBIH... Problem je sto se zovu igraci za koje sam Safet kaze da ne mogu oduzeti puno lopti i to se i ne očekuje od njih,a predstavljaju se kao potencijal na DM... A koji ce ti onda klinac osim da ih reklamiras,nadajuci se da ce neko kupit,drugog razloga nema... Pa potencijal si valjda sa 18,19,pa te skonta neki klub u Europi... Makar neki klub iz Češke ili Belgije ili Švice... A ove neće čovječe niko,Avdija faktički standardan u repki,a ne može u Tursku otići... Nije ni jedan skaut slijep pa da ne vidi da frajer nema potreban kvalitet... Npr Pašalić u Hajduku,ode dijete s 18 u Englesku... imaš u okruzenju x slucaja od Srbije i Hrvatske da talenti idu vani,a ostala marva ostaje...
A ja znam da Tino nikad ne moze biti u prvi 11,a i Susic to zna,i ne ocekujem da ce ga stavit na SP u prvih 11... al sam protiv toga da se slažu igrači na klupi a nikakve nafake od toga...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 apr 2014, 23:15

slika

Ostadose nam reprezentativci suhog qrca. :lol:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 apr 2014, 23:16

Safet Sušić: "U Brazilu, u našoj bazi neće biti seksa" :lol:

Pape počeo opasno :bih:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 17 apr 2014, 23:17

Goalgetter je napisao/la:slika

Ostadose nam reprezentativci suhog qrca. :lol:
Kod Iranaca sigurno nece biti :bih:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 apr 2014, 23:19

Sheyi je napisao/la:Safet Sušić: "U Brazilu, u našoj bazi neće biti seksa" :lol:

Je li ovo samo za medjusobne odnose unutar repke? Piplica mi je uvijek bio sumnjiv.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 17 apr 2014, 23:20

da li to važi i za Desanku Šakić :njanjanja:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 apr 2014, 23:21

Neće im ni trebat', jer će pripreme za SP poslužiti k'o teferič i privođenje raznih kurajbi po Sarajevu.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 apr 2014, 23:23

Sheyi je napisao/la:Safet Sušić: "U Brazilu, u našoj bazi neće biti seksa" :lol:

slika

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 apr 2014, 23:27

Bice se'sa na terenu, fasovat ce Nigerija i Iran, a nas ce tamburati Messi i drugari.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 17 apr 2014, 23:35

voltron30 je napisao/la:Neće im ni trebat', jer će pripreme za SP poslužiti k'o teferič i privođenje raznih kurajbi po Sarajevu.
Upravo to. Sad ce Dzeko svoga Midhata dovesti na pripreme, a u medjuvremenu ce Avdija da mu sestru takari. :mrgreen: :zviz:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 apr 2014, 23:47

fkv123 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Neće im ni trebat', jer će pripreme za SP poslužiti k'o teferič i privođenje raznih kurajbi po Sarajevu.
Upravo to. Sad ce Dzeko svoga Midhata dovesti na pripreme, a u medjuvremenu ce Avdija da mu sestru takari. :mrgreen: :zviz:
Kako je ovo degutancno citati meni a ne smijem ni pomisliti kako se Dzeko osjeca kad vidi da mu neki zatuceni Bosnjo ovako vrijedja sestru.
1946

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 apr 2014, 23:55

@Cartman Pipilic ce s glasnogovornicom :D
slika

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 17 apr 2014, 23:55

Head je napisao/la:
fkv123 je napisao/la:
Kako je ovo degutancno citati meni a ne smijem ni pomisliti kako se Dzeko osjeca kad vidi da mu neki zatuceni Bosnjo ovako vrijedja sestru.
:!:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2014, 23:56

fkv123 je napisao/la:Upravo to. Sad ce Dzeko svoga Midhata dovesti na pripreme, a u medjuvremenu ce Avdija da mu sestru takari. :mrgreen: :zviz:
:oops:

Stid me je što ti i ja živimo na istoj planeti i udišemo isti vazduh.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 18 apr 2014, 00:00

A i ova tema u šta se pretvori :sick:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.