HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Free_shooteR
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Free_shooteR » 17 apr 2014, 14:27

1452 je napisao/la:
Free_shooteR je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Glavno je da nije bilo seljakluka i kretenizma u ove dvije utakmice, ni na terenu ni na tribinama. Boze moj, Zrinjski je znao proci Sarajevo u kupu, ovaj put je Sarajevo bilo bolje stisne se ruka i idemo dalje, sve u svemu dvije odlicne utakmice
kako bolan nije bilo seljakluka na tribinama, nisam odavno bio na nekoj tekmi u BiH , i kontam ajde doci cu ovde jer je kao neki derbi, utakmica je dobra, na terenu stvari dobre, a brate na tribinama, ja nemam rijeci da vam opisem to, Bosanac sam , a osjecao sam se fUj.... znaci zgadili ste mi fudbal, pa kakvo je ono navijanje j*bem ove j*bem one, pa protiv svoje drzave.. i tak te stvarii .. to je brate seljakluk...tako da budi realan.. onim stvarima nije mjesto na tribinama.. i svako normalan ce se sloziti samnom ..

Lijep pozdrav za sve dobre ljude :bih:

**** ovo **** ono...standardni dekor....ti koji nisi odavno bio na NEKOJ tekmi pričaš šta je bilo. hoćeš da ti ja pričam šta sam dozivio u 15 godina gostovanja po bosni. budi realan i fleksibilan pa skontaj da svi svašta prolaze po bih. osim toga lažeš ko ćuko da je bilo **** ovo ono citavu utakmicu. bilo je samo kad smo popalili sve što smo digli od vas.

ja sam sa stajanja i ne znači da ne gledam i igru pa ću se osvrnut i na utakmicu. sarajevo u dvije utakmice izborilo finale protiv nas. zasluzeno ne zasluzeno nemam vise pojma. 3 gola dati nije mala stvar iako nisu ništa pokazali. možda bi bilo drugačije da nam je sviran čisti penal u sarajevu ali eto nije. malo se naginjalo na njihovu stranu i to je biilo za očekivat. čisto igranje rukom igrača sarajeva na rezultatu 0-1 sudac nije vidio iako je samo metar udaljen bio. još je sarajevo svoju tekmu igralo u petak! nemam pojma kako niti me zanima ali im je savez izašao u susret. to su sitnice koje ne znače puno ali zašto ih onda neko koristi. ne preostaje mi ništa drugo nego im čestitai na prolazu. nisu zasluzili ali će osvojiti kup. čelik nema šanse jer je sarajevo bolja ekipa i imaju savez/novac iza sebe a to je jako bitno...

i ovo je bosna druze...a ja ne govorim samo za vas... vjerujem da je i jos na mnogim mjestima isto ako ne i gore od vas...nemoj da se nadjes uvrijedjen ... ;) ja sam mislio opcenito na sve ove maloumne "navijace" ako ih mozemo tak nazvati.... samo sada se poklopilo da sam u mostaru i da sam bio na tekmi.... eto odlucih da napisem to i ovdje..posebno ono kad sam vidio da nije bilo seljakluka na tribinama i to ... bilo je brate bilo..i vise od toga :S
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 apr 2014, 14:37

Najjaci su mi ti koji dođu jednom godisnje na utakmicu pa pametuju :puke: ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Free_shooteR
Kontakt:

Post Postao/la Free_shooteR » 17 apr 2014, 16:17

Lillard je napisao/la:Najjaci su mi ti koji dođu jednom godisnje na utakmicu pa pametuju :puke: ..
pa zbog ovih stvari i ne idem na utakmice....... :crazy:
Kraljice Bosno nemoj se vise bojat'
mi smo tvoj stit i necemo te prodat'
ako neko vrijedja necemo okrenut' ledja
ti dani su prosli, sad se sve mijenja!!!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 apr 2014, 16:19

Lillard je napisao/la:Najjaci su mi ti koji dođu jednom godisnje na utakmicu pa pametuju :puke: ..
Bravo za tebe.. Sad se ti lafo zgrazas i dajes sebi opravdanja da ne pratis ovu ligu. Haj' bola'... :plac:

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 17 apr 2014, 16:21

a pogledajte mu slike na profilu .. ee moj sine aj s teme

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 apr 2014, 16:50

realno sarajevo je vise pokazalo u ove dvije utakmice i ja im cestitam
uzroke naseg poraze mozemo najvise traziti u obrani jer su radeljic i graovac bili igrac vise za sarajevo,u prvom poluvremenu samo deni nesto pokusavao,i mi tek pocinjemo igrati od 80. minuta gdje smo ih pravo stiskli i imali prilika,ali lopta nije htjela u gol,kod saraejva bandovic llegendarno branio,stojcev glavni igrac,plus tatomirovic...ali momcima se nema sta prigovoriti borili su se i ostavili srce na terenu idemo dalje ,slijedi celik,europa nam nece izmaci,a za titulu,samo hrabro pa sta bude
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 17 apr 2014, 17:03

Što se tiče transparenata,bilo je dosta prohladno vrijeme,pa se raja morala malo ugrijati;)
Doktor baluna...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 apr 2014, 17:09

@Rosas7 jesi ponosan sto psujes drzavu u kojoj zivis ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

blokovi
Kontakt:

Post Postao/la blokovi » 17 apr 2014, 17:38

Zrinja Zrinja sanjate vi nas vec par godina :D....Hladno ocekujem neku frljoku u 85 min da udje :D

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 17 apr 2014, 17:43

blokovi je napisao/la:Zrinja Zrinja sanjate vi nas vec par godina :D....Hladno ocekujem neku frljoku u 85 min da udje :D
ma jasta bola,evo i nocas sam vas sanjo :lol:.moguce da udje jedna,ali ce prije toga u vasoj mrezi zavrsit 3-4 ;)

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 17 apr 2014, 18:13

Elegant je napisao/la:@Rosas7 jesi ponosan sto psujes drzavu u kojoj zivis ?
Kad ta država bude prema svima ista a ne nekima majka a drugima maćeha onda možemo postavljati takva pitanja.
Sada sve svi kakite po struci koda je prvi put da su pokazali da neznaju samo protiv loših ekipa to se pokrije malo srece malo kvalitet i to je to.. Žrtvovati Peru na poziciju koju nikad nije igrao previše rotacija zadnje linije radi nedodtatka desnog bocnog kojeg je bez problem magao igrati Basara, Pehar ili bnetko treci a par treninga na stoperima Radeljić Graovac izgledalo bi bolje barem su im to prirodne pozicije!
Ni struci a ni igračima se nema šta zamjeriti.Sastav koji je jučer Karačić izveo je uvjetovan kartonima, ozljedama itd i to je svima jasno.Staviti Basaru na beka :o je van pameti.Svako kolo je nekoliko vas redovno pljuvalo po Mili a sada bi ga gurali na beka gdje nikad ni u juniorima nije igrao.I ubjeđen sam da je sastav bio drugačiji da bi opet bilo "generala nakon bitke".Radeljić je stoper ako neki nisu skontali koji za svoju visinu ima zavidnu tehniku i nije njegovo da iznosi i dijeli lopte a problem je što jučer nije bilo Muminovića i što nam Đurić igra nezaliječen.Deni je odličan prema naprijed ,trudi se i stalno nudi ali isto tako malo imamo koristi od njega u defanzivi. a i on je nezaliječen.Kad se sve uzme u obzir jučer smo odigrali solidnu utakmicu i lako se moglo desiti da se u zadnjim minutama dogodi novi "Široki".Ja sam i prije tekme rekao da nisam prevelik optimista u prvom redu zbog našeg sastava ali i zbog protivnika koji uopće nije naivan.Zbog svega ovoga me nervira kad netko počne bez argumenata napadati neke igrače i trenera i to nakon 2-3 lošije tekme a isti ti su ih dizali u nebesa prije par mjeseci.
Po meni smo 99 % osigurali europu ,trenutno smo vodeće na ljestvici i imamo velike šanse za titulu ,imamo na zadnje dvije tekme 12-13 tisuća ljudi.Da nam je netko lani ponudio ove rezultate kad je Karačić došao u klub svi bi ih objeručke prihvatili bez iznimke a sad pljujemo po njemu i tražimo kruha preko pogače.Neki sa strane nam broje krvna zrnca u klubu.Ponavljam ne interesuje nas kako se netko zove nego kako nosi dres sa lentom i kako se bori za njega a što se tiče naših domaćih igrača samo da napomenem da su se naši juniori plasirali u finale kupa i prvi su u svom prvenstvu :clap: što nam daje nadu da ćemo uskoro ponovno imati ekipu koju će činiti više od polovice domaćih igrača , i to je maximum u ovakvoj i ovolikoj sredini, ali će trebati biti strpljiv.S ovakvom pameti teško će to ići kod nas jer najlakše je nekoga popljuvati.Nažalost.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 17 apr 2014, 18:58

Red army smijesna grupa nisu na nasem nivou nikako. Padne im udarni trans pa nemoj mi se sad pravdat radije suti bit ce manje bolnije.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 17 apr 2014, 20:57

CroUltras je napisao/la:Ispustili smo veliku šansu za finale,pristup je bio nikakav,jedino Deniju kapa dolje,onaj Radeljić se umislio da je Beckenbauer-ja mu ne bi dao da bude bandera na treningu,Karačić je pogrješio sa kasnim izmjenama-Basaru i Bekića se trebalo mnogo ranije ubaciti...što se tiče tribina,neki su nasjeli na provokacije Selimovića i onog debila Ibrakovića-valjda je još dosta vezan selendrom...
sta je Selimovic uradio?

CroUltras
Kontakt:

Post Postao/la CroUltras » 17 apr 2014, 21:02

Selimović se **** na pogrešnome mjestu,nešto poput Mamića u Splitu...
Doktor baluna...

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 17 apr 2014, 21:42

CroUltras je napisao/la:Selimović se **** na pogrešnome mjestu,nešto poput Mamića u Splitu...
zato sto se radovao? pa i kod nas u lozi to rade cesto sve uprave timova koji naprave dobar rezultat,skacu,deru se pa nikome nista

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 apr 2014, 22:24

ultrahell24 je napisao/la:
CroUltras je napisao/la:Selimović se **** na pogrešnome mjestu,nešto poput Mamića u Splitu...
zato sto se radovao? pa i kod nas u lozi to rade cesto sve uprave timova koji naprave dobar rezultat,skacu,deru se pa nikome nista
Eto kod nas ne smiju.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 17 apr 2014, 23:59

kao prvo uprava nasa na kosevu je na mjestu gdje malo ljudi,vecina vasih navijaca je na istoku.selimovic i ibrakovic su se derali iznad nasih glava i sasvim je normalno da im je odgovoreno.nasa uprava se sigurno onako ne raduje na kosevu.znali su u 80 minuti kod drugog gola da je gotovo i nasli su se kurcit.da je sam selimovic bio vjerovatno se nista nebi ni desilo,ali ibrakovic i zapadna tribina odavno imaju problema,odkad je on trazio skidanje zastave hvo-a.poslije kada je trenirao celik takodjer je bilo problema.nemojte nam vi pricat o ponasanju kada ste napadali upravu veleza i sirokog,da se uprava zrinjskog onako raduje pred vasim navijacima ja te uvjeravam da bi triput gore prosli.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 18 apr 2014, 11:45

U okviru 27.kola Premier lige BiH, nogometaši Zrinjskog sutra dočekuju ekipu Čelika. Tom prigodom u prostorijama HŠK Zrinjski održana je konferencija za medije, na kojoj su prisustovali Branko Karačić te Deni Simeunović

"Znamo da nam je svaka utakmica bitna, ako želimo ostvariti ono što svi želimo. Prvenstveno želimo im uzvratiti za sve ono što smo doživili u Zenici. Također želimo ostvariti pobjedu na domaćem terenu, da ne bih došli u probleme. Što se tiče igračkog kadra, Pezo neće konkurirati sutrašnjoj utakmici koji je tek odradio 1 trening, dok su Vranjić i Jozić otišli sa juniorima u Banjaluku gdje juniroi HŠK Zrinjski igraju veoma važnu utakmicu protiv Borca.", kazao je Branko Karačić-

"U prošloj utakmici u Zenici sam dobio crveni karton i nanio štetu sebi i klubu, nadam se da ću pokazati da mi je stalo te da ću ispraviti pogrešku, Kao što je trener rekao puno smo neugodnih stvari doživjeli u Zenici, i ovde ćemo im pokazati gdje su došli te da neće dobiti sutrašnju utakmicu.Idemo iz utakmice u utakmicu, mislim da smo od ove 4 utakmice bolja ekipa. Mislim da do kraja prvewnstva možemo ostvariti sve pobjede.," istakao je Deni Simeunović-

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 18 apr 2014, 12:13

bekic nece produziti ugovor,ali kaze da ce maksimalno angazovan bit do kraja ugovora sa zrinjom.nesmijemo zaboraviti na ruzne stvari u zenici,ali treba im vratit na terenu,boljom igrom i uvjerljivom pobjedom,da im pokvarimo raspolozenje pred finale kupa :D

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 18 apr 2014, 12:26

ubij ih Deni :)

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.