TariqAli je napisao/la:
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
jos kao lafo podnio ostavku ali nije prihvacena
kakvi sve debili rade u klubu, strasno
Laporta i Txiki su za ove cirkusante izmislili vodjenje kluba
kakvi sve debili rade u klubu, strasno
Laporta i Txiki su za ove cirkusante izmislili vodjenje kluba
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FC Barcelona
Brutalna istina kroz zajebanciju, predobar tekst
http://www.tarzanija.com/el-klasiko-crv ... barselonu/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tarzanija.com/el-klasiko-crv ... barselonu/" onclick="window.open(this.href);return false;
I sta, jel' Midzo odlucio, ko dolazi umjesto Tate?
Tekst je obicno sr'anje.JoseMourinho je napisao/la:Brutalna istina kroz zajebanciju, predobar tekst
Marksizam u skole!
koji dio texta je obicno sranje 
aha, OK....rekoh, da nije samo onaj dio koji se tice igre i igraca Reala 
Bas sam ovdje gore htio editirati i reci da cak nemam problema s tim sto je pisao na racun Madrida, koliko s ovim sranjima oko Narkomanove Barce, romanticarstva sa Eto'om i slicno.
Marksizam u skole!
ma dobro, text je napisan u jednom dahu jalijaškim ulicnim jezikom....ni prvi ni posljedni kao takav.TariqAli je napisao/la:Bas sam ovdje gore htio editirati i reci da cak nemam problema s tim sto je pisao na racun Madrida, koliko s ovim sranjima oko Narkomanove Barce, romanticarstva sa Eto'om i slicno.
No, pogodio je neke stvari koji su ocite...posebno je poentirao u ovom dijelu:
http://www.****.com/vesti/prela ... luba/74578" onclick="window.open(this.href);return false;
još jedan zanimljiv text
još jedan zanimljiv text
Bezveze.
- JoseMourinho
- Kontakt:
tekst jest napisan recimo tim "jalijaskim" nacinom, al bar se meni takav svidja i 90% stvari sigurno je ubo, dok o 10% moze se et diskutovat tj. osporit 
- PatrickBateman
- Kontakt:
Autor teksta iz nekog razloga najveceg favorita za osvajanje lige smatra Real Madrid. dalje mi se i ne cita.
Dobar tekst. Gleda kroz neku prizmu navijaca Barcelone i nece se svakome svidjet, ali meni je.
Jedna recenica me se posebno dojmila, a o tim stvarima se svakodnevno vode polemike..
"Zbog Barselone smo naučili da pravimo razliku između pobediti i pobediti lepo."
Jedna recenica me se posebno dojmila, a o tim stvarima se svakodnevno vode polemike..
"Zbog Barselone smo naučili da pravimo razliku između pobediti i pobediti lepo."
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bartra,Neymar,Alba
Da mi je znati kako onaj Alves izbjegne povredu.
Da mi je znati kako onaj Alves izbjegne povredu.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Messi sinoc pobjeze kao zadnji
Hajde sto se krije na terenu ali i van njega, tolike milione...pod tepih
- JoseMourinho
- Kontakt:
od svega tebi je ta rečenica važna hahahaPatrickBateman je napisao/la:Autor teksta iz nekog razloga najveceg favorita za osvajanje lige smatra Real Madrid. dalje mi se i ne cita.
Jbg izgleda da sam fulo temu trebo sam tamo staviti u el clasico, jer jbg očekivano navijači jbg su subjektivni
Ja vjerujem da 90% ne navijača se slaže sa tekstom, bar sam tako i primijetio na ovom drugom forumu gdje sam i Naso ovaj tekst
Novi šok za Katalonce: Neymar i Alba mjesec dana van terena
znaci do kraja sezone
baš se ne da nikako, majku mu
i nesreca nikad ne stiže sama, malo nam je poraz u finalu - vec moraju i dva prvotimca OUT
znaci do kraja sezone
baš se ne da nikako, majku mu
i nesreca nikad ne stiže sama, malo nam je poraz u finalu - vec moraju i dva prvotimca OUT
- PatrickBateman
- Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:od svega tebi je ta rečenica važna hahahaPatrickBateman je napisao/la:Autor teksta iz nekog razloga najveceg favorita za osvajanje lige smatra Real Madrid. dalje mi se i ne cita.
Jbg izgleda da sam fulo temu trebo sam tamo staviti u el clasico, jer jbg očekivano navijači jbg su subjektivni
Ja vjerujem da 90% ne navijača se slaže sa tekstom, bar sam tako i primijetio na ovom drugom forumu gdje sam i Naso ovaj tekst
Njega će najverovatnije osvojiti isti tim koji je osvojio i kup, Real Madrid
Ovo na stranu (i zaljenje na sudjenje), ostatak teksta je poprilicno tacan.Raspored na stranu, Real Madrid je trenutno najbolji tim u Španiji.
Ja uopšte ne vidim razloga za ovoliku apatiju glede Barselone. Napisao sam ranije i sad opet tvrdim da se FC Barceloni desila po nju najbolja moguća stvar koja joj se mogla desiti, u stvari ne Barseloni kao klubu već njenim navijačima i nama simpatizerima širom sveta. Desila joj se ISTINA. Ovaka kakva je kilava pozadi a ima tome Bogami i više od 2 godine, otprilike kad je Pujol "klonuo" i ove godine mogla je uzeti prvenstvo (realno) stići do polu-ili čak finala (manje realno) LŠ i uzeti ovaj kup koji realno i nije bitan i onda opet "bacanje prašine" u oči javnosti da Barsi i ne treba odbrana jer svakome može dati gol više... Ovako, vreme je za radikalne promene i ne bitno je šta o tome mislim ja ili bilo ko od nas... Upalio se ALARM u Kataloniji i više Sandro, Gandro, Bartolomeu ili nebitno Laporta sutra... ko god bio moraće da odreši kesu pa skoro za komplet zadnji red... o tome sada otvoreno pišu i govore svi katalonski mediji.
Da ne ogrešim dušu neću reći da Sandro još prošlog leta (bar se tako pisalo) nije pokušao da dovede ove momke koje mi i danas pominjemo od T.Silve, Luiza,Humelsa i da ne nabrajam koga sve još sećate se... ne znam razloge ali nije doveo nikog, na kraju je da bi spasio poljuljanu fotelju učinio sve ne bi li doveo Neymara koji ga je kasnije koštao iste ali ne zbog toga što nego kako ga je doveo. Ko god preuzeo ili ostao na čelu FC Barcelona ovoga puta verujem da zna šta se mora učiniti jer kredita više nema niko... što je najvažnije iako neki misle da će to sve puno koštati to uopšte nije istina jer realno Barselona ima više za prodati nego za kupiti pa čak možda i posložiti moćan tim a ostati u plusu u blagajni.
Sve u svemu biće to leto za uživanje njenim simpatizerima, verujem u to... Ovaj ban namerno ne spominjem jer to je ionako smešna stvar.
Da ne ogrešim dušu neću reći da Sandro još prošlog leta (bar se tako pisalo) nije pokušao da dovede ove momke koje mi i danas pominjemo od T.Silve, Luiza,Humelsa i da ne nabrajam koga sve još sećate se... ne znam razloge ali nije doveo nikog, na kraju je da bi spasio poljuljanu fotelju učinio sve ne bi li doveo Neymara koji ga je kasnije koštao iste ali ne zbog toga što nego kako ga je doveo. Ko god preuzeo ili ostao na čelu FC Barcelona ovoga puta verujem da zna šta se mora učiniti jer kredita više nema niko... što je najvažnije iako neki misle da će to sve puno koštati to uopšte nije istina jer realno Barselona ima više za prodati nego za kupiti pa čak možda i posložiti moćan tim a ostati u plusu u blagajni.
Sve u svemu biće to leto za uživanje njenim simpatizerima, verujem u to... Ovaj ban namerno ne spominjem jer to je ionako smešna stvar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.