haryxs je napisao/la:1988risha je napisao/la:Ma dobro možete vi trubit tu koliko hoćete,al ako i pozove Tinu Sušića,taj svakako ne može igrat... jer je i Zahirović,Salihović,Medunjanin,Ibričić ma svi iz veznog reda su ispred njega po kvaliteti... A Sušiću ako se ne desi nešto nenormalno u karijeri pa proigra ili ako Sajo ode s klupe repke,tog dečka više vidjet necemo...
a ti ko neka vidovita dzemila i znas da ce Tino propast?
ne preseravaj matereti, isto tako su i hrvatici govorili za onog svog, a vidi koincidencije i on tad igrao za slabasni Hajduk. momak napravio solidnu karijeru poslije. rijec je o Kranjcaru mladzem.
HAHAHAHAHAAHA... Ti si stvarno smiješan ako možeš porediti Kranjčara i Tinu Sušića.. Čovjek koji je zbog spora sa Mamićem otišao u Hajduk,a sa 16 debitovao za Dinamo ,a tada bio jedan od najvećih talenata u Hrvatskoj,u Hajduku bio najbolji igrač,i odatle prešao u Englesku,standardna igrač Hrvatske reprezentacije i one generacije koja je šutnula kroz kvalifikacije Englesku sa prvenstva

Jel ti razumiješ da je trenutno najbolji igrač Hajduka mali Pašalić koji ima 18 godina,i koji ide u Chelsea naredne sezone ???? MI nismo znali da Tino Sušić postoji kad je imao 18 godina,a sad ima 22 i niko ga još nije primjetio od stranih skauta... nit ima ponuda za njega! IBRIČIĆ ti je najbolji primjer kako se dolazi do repke iz Hajduka... Ibro je bio glavna desetka Hajduka i tako je i došao do dresa BIH... A Tino to nikad neće biti jer je prosječan igrač... I vidiš i sam da je na klupi... Ne mo'š biti vječni talenat

i sa 18 i sa 20 i sa 22... Npr : To ti je isto da je Kolašinac doš'o iz Njemačke igrat za Sarajevo jer tamo nista nije napravio, i onda nam složio priču da je mogao igrat za Njemačku i još uz sve to da je talenat

I onda ga neko ubacio u repku...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?