Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

let3
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la let3 » 17 apr 2014, 19:48

LenBias je napisao/la:u meni je problem a ti izigravas psihologa na forumu hahaha sta si nervozan, opusti se malo, kup nije bitan, ok, liga, liga prvaka isto, protest barce prema ostatku svemira i od ove godine uzimaju samo naslove nekih turnira u svom djelu spanije (uz nadu da uskoro nece vise biti dio spanije), sve pet majstore :lol:
opaaaa :thumbup: napreduješ momcino :mrgreen: pohlavno

ma dobro majstore,vidimo sve
Kup, liga, LP, svaki moguci napravljeni trofej - su nebitni samo onda kad se ne osvoje...cim se osvoje, sasvim je druga prica

A sinoc je bio opšti dernek u sred Madrida, na nekakav bezvezni kup kralj ;)

nemaju ti madriđani pametnijeg posla u životu , nego u 4 ujutro slaviti po ulicama

ali izgleda džabe je tebi pricati i ojašnjavati , ovo je za tebe nekakva psihologija i nervoza i boli te q

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2014, 19:53

let3 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:jest momak ogorcen, tacno se primjeti u svakom slovu :lol:
e to je ono o cemu sam pisao....ti jednostavno ne znaš napisati jednu proširenu recenicu :shock: to je žalosno ako imaš više 15 godina....teško te idu malo naprednije recenice u 2-3 reda :eh:
možda bi ti i htio, da malo obogatiš svoj vokabular ali ne može shortcut - kad ne citaš knjige, vec visiš 24/7 na netu i smišljaš kako koga uvrijediti....i onda ti postovi zgledaju jedna kratka recenica ipa "jest glup, jest ogorcen, jest frustriran, ovakav, onakav" sa hrpom smajlija na kraju....jbg da malo vidiš te svoje postove strane i kako to sve oskudno i jadno izgleda, pokušo bi se opismeniti....ovako si osuđen da pišeš ovakve "sirokoume" postove poput ovog citiranog ili onog maloprije.

ja ti ovo dobronamjenro velim ;) :thumbup: kad vec pokušavaš da me ismijavaš
ovo je stvarno bilo dobronamjerno :lolno:

bitno je da si ti pismeni cules koji svaku recenicu odvaja sa tri tacke :urnebes:

i kada vec nekoga osudjujes zbog stavljanja smajlija prvo pogledaj koliko ih ti imas a koliko on :crazy:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 apr 2014, 19:54

nije za mene, za tebe je, vidis da si ti u ulozi psihologa kad se prica o trofejima koji su nebitni barci :wave:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 17 apr 2014, 19:54

Postove ovog let3 klauna je najbolje preskociti. To je u ovih par dana dokazao u vise navrata.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 apr 2014, 19:56

Jel to vec pocelo osporavanje trofeja :rol:

A jucer im idol Iniesta izjavi da bi osvajanjem kupa spasili sezonu :tralala:

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 17 apr 2014, 19:57

Mozambik je napisao/la:Jel to vec pocelo osporavanje trofeja :rol:

A jucer im idol Iniesta izjavi da bi osvajanjem kupa spasili sezonu :tralala:
Ma sta zna Iniesta bolan ? Kako momcina sa foruma kaze tako je :roll:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 apr 2014, 19:59

L-Train je napisao/la:
let3 je napisao/la:
LenBias je napisao/la:jest momak ogorcen, tacno se primjeti u svakom slovu :lol:
e to je ono o cemu sam pisao....ti jednostavno ne znaš napisati jednu proširenu recenicu :shock: to je žalosno ako imaš više 15 godina....teško te idu malo naprednije recenice u 2-3 reda :eh:
možda bi ti i htio, da malo obogatiš svoj vokabular ali ne može shortcut - kad ne citaš knjige, vec visiš 24/7 na netu i smišljaš kako koga uvrijediti....i onda ti postovi zgledaju jedna kratka recenica ipa "jest glup, jest ogorcen, jest frustriran, ovakav, onakav" sa hrpom smajlija na kraju....jbg da malo vidiš te svoje postove strane i kako to sve oskudno i jadno izgleda, pokušo bi se opismeniti....ovako si osuđen da pišeš ovakve "sirokoume" postove poput ovog citiranog ili onog maloprije.

ja ti ovo dobronamjenro velim ;) :thumbup: kad vec pokušavaš da me ismijavaš
ovo je stvarno bilo dobronamjerno :lolno:

bitno je da si ti pismeni cules koji svaku recenicu odvaja sa tri tacke :urnebes:

i kada vec nekoga osudjujes zbog stavljanja smajlija prvo pogledaj koliko ih ti imas a koliko on :crazy:
jesi li se to i ti našao prozvanim u onom postu , pa sad braniš brata po pismenosti :mrgreen:

hajd dobro, da ne spamamo temu više.

Amare Dzeko, imaš pravo, svaka ti je zlatna ko u Njegoša (ah što vole ljudi vrijeđati na licnoj bazi :lol: )...podvikni ti njima da te bolje cuju :cool:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 apr 2014, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 apr 2014, 20:00

Zna se sta ce igraci reci. Jel to, svega vam, Realu dovoljan kup za cijelu sezonu?

Da, dobije na znacenju ako pobijedis najveceg rivala i to je ipak trofej. Ali isparit ce za tjedan dana, a ukoliko se ostane bez drugih trofeja, sezona ce se proglasit neuspjesnom kao sto je vec proglasena u Barceloni.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 apr 2014, 20:05

Lillard je napisao/la:
let3 je napisao/la:kakavih otvorenih licejera ima ovdje jbt :shock: ...prije finale alibi prica tipa "yebo Kup kralja, nevažno takmicenje, ko fol to je za niže timove bla bla bla - to unaprijed spremna šuplja u sulucaju poraza...e onda poslije utakmice sasvim druga prica - na Cibalesu pola Madrida izašlo u 4 sata poslije ponoci da proslvi taj "nebitan trofej" :lol: , prije dvije godine ispadao trofej po autobus od silne radosti, isto dernek bio opštih razmjera.
Yebiga, za njih je i kup velika stvar :kafa:
De prebroji bgt

slika

:kafa:
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 17 apr 2014, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2014, 20:06

@let-druze nisam ja se ni u cemu pronasao,samo ne mogu likove koje dolaze bez potrebe da palamude.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 17 apr 2014, 20:20

Strašan sprint Balea donio je toliko željeni trofej Realu. Doduše, zasluge ne pripadaju samo Velšaninu, treba odati priznanje cijelom timu, počev od Di Marije i Isca. Činjenica je da je poražen ljuti rival i da je Carlova mašinerija na dobrom putu da sezonu učini uspješnom. IMO, potrebno je osvojiti još jedan pehar da bi istu mogli proglasiti ako ništa zadovoljavajućom (znam da većina Madridista priželjkuje decimu :mrgreen: ).

Ono što je najbolje je to da se pokazalo da tim ipak može bez Ronalda, premda će njegovo (ne)igranje u dvomeču s Bayernom biti ključni faktor.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 apr 2014, 20:22

L-Train je napisao/la:@let-druze nisam ja se ni u cemu pronasao,samo ne mogu likove koje dolaze bez potrebe da palamude.
nismo mi nikakvi drugovi, ja sam (kako sam veliš) glupi lojavi cules koji odvaja recenice se tri tacke :urnebes: ....samo ne kontam zašto reaguješ na postove koji nisu tebi upuceni :shock: i što glumiš forumskog advokata onom LenBiasu :mrgreen:

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 17 apr 2014, 20:25

Lillard je napisao/la:
let3 je napisao/la:kakavih otvorenih licejera ima ovdje jbt :shock: ...prije finale alibi prica tipa "yebo Kup kralja, nevažno takmicenje, ko fol to je za niže timove bla bla bla - to unaprijed spremna šuplja u sulucaju poraza...e onda poslije utakmice sasvim druga prica - na Cibalesu pola Madrida izašlo u 4 sata poslije ponoci da proslvi taj "nebitan trofej" :lol: , prije dvije godine ispadao trofej po autobus od silne radosti, isto dernek bio opštih razmjera.

tipicno za navijace reala
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2014, 20:31

let3 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:@let-druze nisam ja se ni u cemu pronasao,samo ne mogu likove koje dolaze bez potrebe da palamude.
nismo mi nikakvi drugovi, ja sam (kako sam veliš) glupi lojavi cules koji odvaja recenice se tri tacke :urnebes: ....samo ne kontam zašto reaguješ na postove koji nisu tebi upuceni :shock: i što glumiš forumskog advokata onom LenBiasu :mrgreen:
bukvalac :damn:

glupi i lojavi,ja sam to negdje napisao :? no dobro,ako mislis da ti pristaje onda neka ostane tako.

napisao sam zasto,citaj! :kafa:

nikoga ja ovdje ne zastupam samo me cudi zasto ti glumis psihologa i pismenog decka :|

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 apr 2014, 20:36

L-Train je napisao/la:
let3 je napisao/la:
bukvalac :damn:

glupi i lojavi,ja sam to negdje napisao :? no dobro,ako mislis da ti pristaje onda neka ostane tako.

napisao sam zasto,citaj! :kafa:

nikoga ja ovdje ne zastupam samo me cudi zasto ti glumis psihologa i pismenog decka :|
pa tako misliš ocito, ali nema veze - ne krivim te :mrgreen: ....nisi jedni koji uživa u takvim predrasudama....nebitno to.

nego, nije mi jasan ovaj bold :shock:

hajd što te iritiraju tacke između recenica, nego ti sad smeta kad je neko pametan i pismen :o to je kao nešto nepoželjno ovdje :urnebes: valjda ste navikli na nivo plitke kuminikacije, pa zato ti meni reaguješ :o aaaaa tu smo rusmo :mrgreen:

pa sad je jasno kakav nizak kriterij komunikacije vi jedino priznajete ma ovoj temi :shock: nema ovdje selameta za mene, koliko ja vidim

odoh
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 apr 2014, 20:42, ukupno mijenjano 2 puta.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 17 apr 2014, 20:36

MrUnited je napisao/la:
Lillard je napisao/la: Yebiga, za njih je i kup velika stvar :kafa:

tipicno za navijace reala
Sta je to tvoj tim osvoio pa da se javljas,kad je to United uzeo vise od jedne titule usezoni u zadnji 6-7 godina,a jos igraju bruku kupova zato :silent: :silent: :silent: :silent:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 apr 2014, 20:48

igrati ce united intertoto kup, oh, wait
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

MrUnited
Kontakt:

Post Postao/la MrUnited » 17 apr 2014, 21:07

nisam mislio toliko da vas iznerviram nisam ja kriv sto posljednjih 10g nemate puno razloga za slavlje poneki kup i liga nakon 3 ili 4 sezone

"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 17 apr 2014, 21:09

Šta se zamarate sa ovim dječakom? Klasični trol koji visi po drugim temama i baca dječiju spiku na koju, nažalost, forumaši nerijetko kad nasjednu.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 17 apr 2014, 21:21

Mozambik je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
De prebroji bgt

slika

Gdje ce Kup trofej staviti..

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.