Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2014, 18:52

Nešto nisam upratio, jeli ovo potvrđeno?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 apr 2014, 18:54

Pogba je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la:Pa dobro, nije ni Juventus vise ono sto je nekada bio. Tesko bi izborili top 3 u Njemackoj, da su u Engleskoj ili Spaniji ni u teoriji nebi razmisljali o CL.
Ne brukaj se, u najkracem. Ali valjda tako razmisljaju Susicevi sljedbenici. Isti cip u glavi.

Ako je ovaj lik Susicev sljedbenik onda sam ja Silvio Berlusconi. :urnebes:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 apr 2014, 18:54

Virtu4l je napisao/la:Nešto nisam upratio, jeli ovo potvrđeno?
ne, ali je 90% da će biti tako :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2014, 18:55

Kakve su sad šanse da ga ovi u Laziu šikaniraju, kao što to obično biva sa ovakvim transferima, tj. da malo preseli na klupu?

To bi nam baš valjalo pred SP.
Voli te tvoje Sarajevo.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 17 apr 2014, 18:57

tuzlak1987 je napisao/la: Kako realan covjek, nema sta. Schalke i Leverkuzen bi nas odrali :lol:
Pod prvo, koga "vas"? :lol:

Jesil to potpiso za Juventus, ili si rodjeni talijan iz Torina? Koja patetika braco mila...

O kvalitetu talijanske lige mi se neprica, dovoljno je pogledati rezultate u CL.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 apr 2014, 19:01

Virtu4l je napisao/la:Kakve su sad šanse da ga ovi u Laziu šikaniraju, kao što to obično biva sa ovakvim transferima, tj. da malo preseli na klupu?

To bi nam baš valjalo pred SP.
Lotito šikanira igrače kad ne rade ono što on želi, a ne kad je onako kako on želi, a to je prodaja Luleta ..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2014, 19:04

Chinaglia je napisao/la:Lotito šikanira igrače kad ne rade ono što on želi, a ne kad je onako kako on želi, a to je prodaja Luleta ..
To je bitno, jbg, valjalo bi da bude konstantan do kraja prvenstva.
Voli te tvoje Sarajevo.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 apr 2014, 19:32

Chinaglia je napisao/la:jarane, meni je drago što Lule igra u mom najdražem klubu, al' ne može mi biti važniji od kluba za koji navijam ;) isto tako, imaš navijače Juvea koji smatraju da Lule nije dobro pojačanje i treba to da poštuješ .. ja kad bih birao Keita ili Lule, izabrao bih Keitu, prema tome, biram najbolje za Lazio, a Luleta svakako volim :D
super, taman je ovaj transfer lulica stigao u pravo vrijeme a ti uzivaj u majstorijama keite :wave:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2014, 19:36

Ja sam navijac Juventusa ali nigdje nisam napisao da nije kvalitet za ovaj klub.

Problem je sto se javljaju ovi bolidi pa govore da je Juventus ispod ovih kvazi timova, kao da to nije jedna top 5 najvecih ekipa na svijetu..
Zato igranje u Juventusu nije kao igranje u ovim kvazi naftaskim klubovima koji sve postizu novcem, vec se mora dati sve od sebe i vise. Ako to neces nije ti tu mjesto..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 apr 2014, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 apr 2014, 19:37

STEVIE je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:jarane, meni je drago što Lule igra u mom najdražem klubu, al' ne može mi biti važniji od kluba za koji navijam ;) isto tako, imaš navijače Juvea koji smatraju da Lule nije dobro pojačanje i treba to da poštuješ .. ja kad bih birao Keita ili Lule, izabrao bih Keitu, prema tome, biram najbolje za Lazio, a Luleta svakako volim :D
super, taman je ovaj transfer lulica stigao u pravo vrijeme a ti uzivaj u majstorijama keite :wave:
naravno, ovo je transfer na obostranu korist .. za Luleta je pitanje da l' će biti standardan u Juveu, a za Keitu ćete tek čuti, polako, 19 mu je godina i već sada vrijedi €15 mln :cool:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 17 apr 2014, 19:42

tuzlak1987 je napisao/la:Ja sam navijac Juventusa ali nigdje nisam napisao da nije kvalitet za ovaj klub.

Problem je sto se javljaju ovi bolidi pa govore da je Juventus ispod ovih kvazi timova, kao da to nije jedna top 5 najvecih ekipa na svijetu..
Zato igranje u Juventusu nije kao igranje u ovim kvazi naftaskim klubovima koji sve postizu novcem, vec se mora dati sve od sebe i vise. Ako to neces nije ti tu mjesto..
Po cemu medju 5 najvecih??

Po evropskim rezultatima? Ne
Po stadionima? Ne
Po ekonomiji? Ne
Po broju navijaca? Ne

Daj ba malo realnost.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2014, 19:51

:lol:

Nominated Italy's most successful club of the 20th Century and second best European football club in 1901–2000 period by the International Federation of Football History & Statistics (IFFHS)

Nominated Best Italian football club of the 20th Century and seventh best club in the world in 20th century period by the International Federation of Association Football (FIFA)[

Juventus je pored Ajaxa, Bayerna i Chelsea jedina ekipa koja je osvojila sve Evropske trofeje.

Juventus was the first club in association football history—and remains the only at present—to have won all possible official continental tournaments and the world champions title.

Juventus je ekipa sa najvise navijaca u Italiji i medju ekipama sa najvise fanova u svijetu, Juventus je jedina ekipa koja ima privatni stadion u Italiji..

Zato cuclaj ga. Zato igrati u Juventusu u prvoj postavi nije igrati kao u drugoj nekoj ekipi vec se moras sav predati i shvatiti sta je Juventus

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 17 apr 2014, 19:53

Pretjerujete vala i jedni i drugi. Juventus jeste institucija europskog fudbala i tu nema price.

S druge strane ovi navijaci Juventusa bubaju gluposti, al to nije svojstveno samo njima nego svim ovdasnjim navijacima velikih klubova. Odes na temu Arsenala, tamo preovladava misljenje da su klocevi Giroud i Chamakh igracine za Dzeku, a Szczesny ispade u najmanju ruku Dino Zoff za Asmira Begovica. Na nekoj drugoj temi Nainngolan ispade Redondo za Pjanica, Evo ovde Asamoah ispade Cristiano za Lulica itd...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 17 apr 2014, 19:55

tuzlak1987 je napisao/la::lol:

Nominated Italy's most successful club of the 20th Century and second best European football club in 1901–2000 period by the International Federation of Football History & Statistics (IFFHS)

Nominated Best Italian football club of the 20th Century and seventh best club in the world in 20th century period by the International Federation of Association Football (FIFA)[

Juventus je pored Ajaxa, Bayerna i Chelsea jedina ekipa koja je osvojila sve Evropske trofeje.

Juventus was the first club in association football history—and remains the only at present—to have won all possible official continental tournaments and the world champions title.

Juventus je ekipa sa najvise navijaca u Italiji i medju ekipama sa najvise fanova u svijetu, Juventus je jedina ekipa koja ima privatni stadion u Italiji..

Zato cuclaj ga. Zato igrati u Juventusu u prvoj postavi nije igrati kao u drugoj nekoj ekipi vec se moras sav predati i shvatiti sta je Juventus
Ma sta mu objasnjavas kakav je klub je i sta predstavlja Juventus!? :kafa: Dovoljno je vidjeti koji nick lik ima,a i njegov post znaci da prati fudbal od 2005. ;) Ja mislim da ce Lulic itekako znati naci svoje mjesto u ovoj ekipi i imati kvalitetne predstave. ;)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 apr 2014, 19:57

PapeSusic je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Ja sam navijac Juventusa ali nigdje nisam napisao da nije kvalitet za ovaj klub.

Po cemu medju 5 najvecih??

Po evropskim rezultatima? Ne
Po stadionima? Ne
Po ekonomiji? Ne
Po broju navijaca? Ne

Daj ba malo realnost.
Sinko, ni riječ više o fudbalu!

Juve je dao najviše zlatnih lopti, i šampiona, čast je igrati za jednog takvog giganta.

Napomena: nisam navijač istog....
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 apr 2014, 20:01

Bravo Lula, ovo ako se ostvari bice jedan ekstra korak u karijeri.

Juve je najjaca ekipa u Italiji i to ce ostati u narednih nekoliko godina. Prelazi kod njih bas na vrijeme. :thumbup:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2014, 20:02

Još jedan zmaj u ligi prvaka, napredujemo...
Voli te tvoje Sarajevo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2014, 20:02

Samo neka predje u Juve, ima svakako mjesta u ovoj ekipi i moze igrati naprijed i nazad. Moze biti koristan i za 352 i za 442 i za 433, za svaku opciju. A Juve vec dvije godine nema kvalitetnog krila, nazvat cu ga krilo jer je vise krilo nego bek..

S obzirom da se Juve zbog pravila u Italiji finansijski ne moze izboriti sa ekipama koje se ne drze finansijskog fair playa i tesko dovesti igraca od 30,40 mil Lulic je sasvim ok

Ocekujte da se ovo razvuce, kod Lotita i Marotte zna zapeti oko 500 hiljada, oko miliona. Vjerovatno ce da se cjenkaju jos dugo..

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 17 apr 2014, 20:06

tuzlak1987 je napisao/la::lol:

Pod prvo, napisao si top 5. Kad krenes u prvi razred ces znati da ide 1 2 3 4 5 6 pa onda 7.
Druga stvar, davno je bio 20th century, jel po tebi danas Ajax veci od Milana ili Liverpoola?
Trece: Smjesna lista.
Da, jedina u Italiji sto neznaci puno jer skoro svi klubovi iz Engleske i skoro svi klubovi iz Njemacki prve i druge lige imaju svoje privatne stadione :kafa:

Sto se tice navijaca, tu ste na solidnom 37. mjestu
http://en.wikipedia.org/wiki/Average_at ... ball_clubs" onclick="window.open(this.href);return false;

(To sto imate par miliona hobi navijaca po Bosni, Kini i drugim vukojebinama nema veze s pravim navijacima.

Toliko o Juventusu i pricom o top 5 klubova i evropi :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2014, 20:08

A covjeka ..

Ti si nista nego mrzitelj Juventusa...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, bhfanatic14, DanijelTZ, denza, Fudbalbr1, galia95, Google Adsense [Bot], jasmin10, Maestro^^, MaroonBjelave, Proximic, sagitarius, Yucca i 98 gostiju.