Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Padovan
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la Padovan » 17 apr 2014, 18:12

drummer je napisao/la:Haha...ti vidis da ja ne pratim Juventus,kako?Kasike i to?
Ovdje su ljudi spominjali da je Asamoah bolji od Lulica,ja sam im odgovorio da nije-to je sto se tog dijela tice.
A sto se tice eventualne Luliceve pozicije Conte ima vise opcija,zato Lula i jest trazena roba.Ostaje da vidimo gdje ce ga koristiti,moze skoro gdje god hoce i gdje mu zatreba :salut:
Pa kad izvališ onakvu glupost normalno da ne pratiš, da si pogledao par utakmica znao bi da je Kwadwo mnogo bolji igrač od Lulića (meni je Lulić drag, volio bih da dođe u Juve, ali on i ako dođe 90% dolazi kao rezerva, jer Conte je u svom mandatu doveo mnogo takvi igrača u timu su ostali još Peluso i Padoin, ali mišljenja sam da je Lula bolji igrač od njih, taman njih dvojice se riješiti i Lulić umjesto njih).

Ali ovo su još sve špekulacije, možda i neće nikako doći u Juventus, Conte se inače sastaje sa upravom na kraju sezone i onda razrađuju plan za merkato, tako je bilo i u prošlim sezonama. Daj Bože da je Lulic=Messi i da dolazi u Juventus, ali jedno je gotiviti naše igrače, a drugo je biti objektivan.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2014, 18:12

PapeSusic je napisao/la:Pa dobro, nije ni Juventus vise ono sto je nekada bio. Tesko bi izborili top 3 u Njemackoj, da su u Engleskoj ili Spaniji ni u teoriji nebi razmisljali o CL.

:lol: :lol:

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 17 apr 2014, 18:16

Dobro bolan što nam nisi reko da vise voliš tamo neki Jventus od svog Bosanca, zalosno.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 apr 2014, 18:17

Samo disi,svjez je zrak sada,prohladno je.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 17 apr 2014, 18:19

Pogba je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la:Pa dobro, nije ni Juventus vise ono sto je nekada bio. Tesko bi izborili top 3 u Njemackoj, da su u Engleskoj ili Spaniji ni u teoriji nebi razmisljali o CL.
Ne brukaj se, u najkracem. Ali valjda tako razmisljaju Susicevi sljedbenici. Isti cip u glavi.
Hoces reci da bi Juventus imao ikakve sanse protiv Citija, Chelzija, Arsenala, Liverpoola, Bayerna, Dortmunda, Schalkea, Leverkuzena, Reala, Atletika ili Barcelone?

Daj, nebudi smijesan.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 apr 2014, 18:19

Padovan je napisao/la:
drummer je napisao/la:Haha...ti vidis da ja ne pratim Juventus,kako?Kasike i to?
Ovdje su ljudi spominjali da je Asamoah bolji od Lulica,ja sam im odgovorio da nije-to je sto se tog dijela tice.
A sto se tice eventualne Luliceve pozicije Conte ima vise opcija,zato Lula i jest trazena roba.Ostaje da vidimo gdje ce ga koristiti,moze skoro gdje god hoce i gdje mu zatreba :salut:
Pa kad izvališ onakvu glupost normalno da ne pratiš, da si pogledao par utakmica znao bi da je Kwadwo mnogo bolji igrač od Lulića (meni je Lulić drag, volio bih da dođe u Juve, ali on i ako dođe 90% dolazi kao rezerva, jer Conte je u svom mandatu doveo mnogo takvi igrača u timu su ostali još Peluso i Padoin, ali mišljenja sam da je Lula bolji igrač od njih, taman njih dvojice se riješiti i Lulić umjesto njih).

Ali ovo su još sve špekulacije, možda i neće nikako doći u Juventus, Conte se inače sastaje sa upravom na kraju sezone i onda razrađuju plan za merkato, tako je bilo i u prošlim sezonama. Daj Bože da je Lulic=Messi i da dolazi u Juventus, ali jedno je gotiviti naše igrače, a drugo je biti objektivan.

Da,da 18 miliona za rezervu,sigurno.Ne znaju ljudi sta ce od para.
Ali ne mogu da vjerujem,stvarno.Na ovom mjestu tvoja i moja komunikacija prestaje.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 apr 2014, 18:22

drummer je napisao/la:Da,da 18 miliona za rezervu,sigurno.Ne znaju ljudi sta ce od para.
Ali ne mogu da vjerujem,stvarno.Na ovom mjestu tvoja i moja komunikacija prestaje.
Nikad neće dobiti 18M keša za Lulića, mogu dobiti nekog igrača koji je višak i nešto love. voZdra!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 apr 2014, 18:23

mujezin je napisao/la:Dobro bolan što nam nisi reko da vise voliš tamo neki Jventus od svog Bosanca, zalosno.
ovo je vrhunac gluposti :D

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 17 apr 2014, 18:26

Chinaglia je napisao/la:
mujezin je napisao/la:Dobro bolan što nam nisi reko da vise voliš tamo neki Jventus od svog Bosanca, zalosno.
ovo je vrhunac gluposti :D
Majstore nije ti dobro
Treba da im bude drago sto nas igrac dolazi, a ne ovako pisati pogotovo na temi Juventus

Garant je i tebi drago sto ti Lule odlazi :tralala:

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 17 apr 2014, 18:27

Uvijek su pojedine Sarajlijice mrzile Hercegovce,pa im ovi zagorcaju zivot npr.Braco nije imao kvaliteta za Bayern,Kodro nije smio sjesti na klupu selektora,Mirza nije trebao preci u NBA i evo ista situacija sa Senom.

Ako imate nesto protiv nas,slobodno recite!!!
StarMo nije skutorija...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 apr 2014, 18:29

jarane, meni je drago što Lule igra u mom najdražem klubu, al' ne može mi biti važniji od kluba za koji navijam ;) isto tako, imaš navijače Juvea koji smatraju da Lule nije dobro pojačanje i treba to da poštuješ .. ja kad bih birao Keita ili Lule, izabrao bih Keitu, prema tome, biram najbolje za Lazio, a Luleta svakako volim :D

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 17 apr 2014, 18:30

PapeSusic je napisao/la:
Pogba je napisao/la:
Ne brukaj se, u najkracem. Ali valjda tako razmisljaju Susicevi sljedbenici. Isti cip u glavi.
Hoces reci da bi Juventus imao ikakve sanse protiv Citija, Chelzija, Arsenala, Liverpoola, Bayerna, Dortmunda, Schalkea, Leverkuzena, Reala, Atletika ili Barcelone?

Daj, nebudi smijesan.
Imali bi šanse protiv Citija, Arsenala, Dortmunda, Leverkuzena, Schalkea pa čak i Atletica.. Za ostale ne bih tvrdio :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2014, 18:31

PapeSusic je napisao/la:
Pogba je napisao/la:

Daj, nebudi smijesan.
Kako realan covjek, nema sta. Schalke i Leverkuzen bi nas odrali :lol:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 apr 2014, 18:35

:tralala: :bih:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 apr 2014, 18:40

Opa bato 5 godina u Juve-u, svaka cast!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 17 apr 2014, 18:47

Ovi navijaci Juventusa neka se vrate na svoju temu i puste nas da uzivamo u ovom velikom transferu naseg igraca

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2014, 18:47

DonCorleone je napisao/la:Opa bato 5 godina u Juve-u, svaka cast!
E sad je WC igrač :tralala:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 apr 2014, 18:48

Virtu4l je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Opa bato 5 godina u Juve-u, svaka cast!
E sad je WC igrač :tralala:
Htio sam napisati svegami :mrgreen: :lol: :mrgreen: , ali reko hajd necu danas zakuhavati :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 apr 2014, 18:49

mujezin je napisao/la:Ovi navijaci Juventusa neka se vrate na svoju temu i puste nas da uzivamo u ovom velikom transferu naseg igraca
:thumbup: :bih:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 apr 2014, 18:51

adal je napisao/la:
Zekoo je napisao/la:Lulić i kad je u Lazio došo bilo ih je bruka koji su govorili da on nema kvalitete za Lazio ( a Lulić postade neizostavan igrač u prvih jedanest i miljenik navijača ) , a evo sad iz Lazia kad se penje stepenicu više opet ista priča.
ma nasi strucnjacxi sa foruma znaju bolje od direktora juventusa i trenera ... ma da sta oni znaju o fudbalu..moraju kurs o fudbalu ovdje proci od nasih silnih znanaca koji prate juventusa svaku tekmu a trener i direktor kluba ne prate.... :shhh: :shhh: :shhh: :shhh: :shhh:
Ma uvijek ista prica kada se neki nas igrac povezuje sa nekim klubom dodje masa fanboysa od tog kluba i kenja kako taj igrac nema kvalitet za njihov klub. Vrh mi je bio kada su Arsenalovci sa foruma tvrdili da je Dzeko klasa ispod Bendtnera i Chamakha. :crazy:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Cwirek, THEC i 36 gostiju.