Pa kad izvališ onakvu glupost normalno da ne pratiš, da si pogledao par utakmica znao bi da je Kwadwo mnogo bolji igrač od Lulića (meni je Lulić drag, volio bih da dođe u Juve, ali on i ako dođe 90% dolazi kao rezerva, jer Conte je u svom mandatu doveo mnogo takvi igrača u timu su ostali još Peluso i Padoin, ali mišljenja sam da je Lula bolji igrač od njih, taman njih dvojice se riješiti i Lulić umjesto njih).drummer je napisao/la:Haha...ti vidis da ja ne pratim Juventus,kako?Kasike i to?
Ovdje su ljudi spominjali da je Asamoah bolji od Lulica,ja sam im odgovorio da nije-to je sto se tog dijela tice.
A sto se tice eventualne Luliceve pozicije Conte ima vise opcija,zato Lula i jest trazena roba.Ostaje da vidimo gdje ce ga koristiti,moze skoro gdje god hoce i gdje mu zatreba
Ali ovo su još sve špekulacije, možda i neće nikako doći u Juventus, Conte se inače sastaje sa upravom na kraju sezone i onda razrađuju plan za merkato, tako je bilo i u prošlim sezonama. Daj Bože da je Lulic=Messi i da dolazi u Juventus, ali jedno je gotiviti naše igrače, a drugo je biti objektivan.