FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 17 apr 2014, 17:05

terabajt je napisao/la:Sjecam se davno kada smo pisali da organizacija utakmice na grbavici kosta oko 4000 km, a da organizacija derbija ide od 7-10 000 i ovo je 100% tacno. Dodaj na to i 10 000 kazne za baklje to je sitnica s obzirom da se za derbi zaradi oko 100 000 (sa ulaznicama, tv prenosom i reklamama).
Pretjerao si sa ovih 100.000 od ulaznica, prenosa, reklama, koja ce to TV u BiH dati 20.000 a ne vise za prijenos ? Nemamo mi od reklama neke pare, sam je Amar govorio da mi od reklama, sponozora dobijamo sicu, a tek od ulzanica karte po 5, 10, 20 KM a bude 3.000-3.500 na trbinama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 17 apr 2014, 17:29

Taman krene fina prica i onda na temu dodje Pitar...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 apr 2014, 17:32

Elegant je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Sjecam se davno kada smo pisali da organizacija utakmice na grbavici kosta oko 4000 km, a da organizacija derbija ide od 7-10 000 i ovo je 100% tacno. Dodaj na to i 10 000 kazne za baklje to je sitnica s obzirom da se za derbi zaradi oko 100 000 (sa ulaznicama, tv prenosom i reklamama).
Pretjerao si sa ovih 100.000 od ulaznica, prenosa, reklama, koja ce to TV u BiH dati 20.000 a ne vise za prijenos ? Nemamo mi od reklama neke pare, sam je Amar govorio da mi od reklama, sponozora dobijamo sicu, a tek od ulzanica karte po 5, 10, 20 KM a bude 3.000-3.500 na trbinama.
zadnji derbi je prodano oko 10 000 ulaznica.
Sjever 5 000 x 10 = 50 000, jug 4500 x 5 = 22500, zapad 500x20= 10 000 + tv prenos i reklame ugrubo ti dodje oko 100 000.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 17 apr 2014, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 17 apr 2014, 17:33

:kafa: Ignorisite ove iskompleksirane pitare.Trenutno su nakon dugo godina usli u neko finale(ne racunam malonogometne turnire) pa su se malo digli. :lol:

Samo ih na ignore stavite i komentarisite vezano za Želju.KO hoce da se raspravlja sa njima neka fino ode na temu sarajevski derbi pa se tamo prepirite do mile volje.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 17 apr 2014, 18:41

PL BiH -1 je napisao/la:U nasem takmicenju se uvijek Zeljeznicar pita u vezi titule. Posto je vidim dosadno ti na temi Arkanovih beba i kluba ratnih zlocinaca dosao si ovdje da malo trazis atrakcije. TI ces pricati o Gredicu. Klocu malogradjanski ko je pricao o njemu kao igracu?

Ocito ti dosadno pa trazis da ti se nabije na nos godine posta. Ali eto igrate finale kupa pa ste veci od Barcelone.
fuj za sto se moj otac borio da moram citati postove ljudi kojima je veci broj cipela od koeficjenta inteligencije
imal ovdje administracije???????????????? :puke:

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 17 apr 2014, 19:04

ŽELJO.TV: Pratite uživo konferenciju za medije

http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-tv-pratit ... je-2/8576/" onclick="window.open(this.href);return false;

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 apr 2014, 19:44

rammstein je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:U nasem takmicenju se uvijek Zeljeznicar pita u vezi titule. Posto je vidim dosadno ti na temi Arkanovih beba i kluba ratnih zlocinaca dosao si ovdje da malo trazis atrakcije. TI ces pricati o Gredicu. Klocu malogradjanski ko je pricao o njemu kao igracu?

Ocito ti dosadno pa trazis da ti se nabije na nos godine posta. Ali eto igrate finale kupa pa ste veci od Barcelone.
fuj za sto se moj otac borio da moram citati postove ljudi kojima je veci broj cipela od koeficjenta inteligencije
Gdje li je ovaj PL BIH rastao...ko njega ovako NAKARADNO odgoji..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 apr 2014, 19:56

Fakat ovo je postaje strasno, dokle ljudi sve idu- vezati Arkana i ratne zlocince i temu FK.Sarajevo :oops: .Ono sto je zalosno,da ovaj lik sa ovim nickom,to radi vrlo cesto, i nije mu ovo prvi put.To je mogao primjetiti svako ko je par postova, na ovom portalu procitao. :idea:
Ali eto moze mu se..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 17 apr 2014, 20:13

Pa šta vi radite ovde? Idite na svoju temu i toga više neće biti... Sami radite na provociranju :-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 apr 2014, 20:17

Gledao sam maloprije Partizan, i vidim da su uspješno zamjenili sve stolice na svom stadionu. Kontam, zar je našima toliko mrsko pokrenuti nešto, potpisati dogovor sa nekim sponzorom, pošto kod nas slabije idu piva i ostali alkoholni proizvodi, tu su cigarete, šta ja znam, trebamo biti inovativni, zamjeniti stolice na zapadu i jugu, postaviti stolice na cijelom sjeveru.
Angažovanost ne postoji kod nas i to je naš najveći problem :kafa:
Ja te volim, volim Željo..

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 17 apr 2014, 20:23

Lončarić
B.Čolić, Zeljković, Kerla, Dedić,
Zolotić,D.Sadiković, Tomić,
Bajić, Hodžić, Bučan.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 17 apr 2014, 20:23

Stvarno teme obadva kluba su postala odron zbog imbecilnih mozgova sa obadvije strane, toliko primitivizma, ruznih rijeci, mrznje da te Bog mili sacuva.Pa ljudi dragi fudbal je samo sport i ako mozete normalno polemisati na obadvije teme to i radite, mi govorimo da su njihovi padobranci ovdje,a nasih na njihovoj temi nista manje nema.Problem je sto stvarno puno ogranicenih likova ima i sto se pod nickom neko moze predstavljati navijacem Zelje ili Sarajeva a da to uopste nije.Stvarno ljudi prestanite vise, najbolje bi bilo da i jedni i drugi se klone konkurentske teme na jedan odredjeni period.Imamo temu Zeljo vs Sarajevo pa tamo cumurajte koliko vam volja.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 17 apr 2014, 20:29

dino lj je napisao/la:Stvarno teme obadva kluba su postala odron zbog imbecilnih mozgova sa obadvije strane, toliko primitivizma, ruznih rijeci, mrznje da te Bog mili sacuva.Pa ljudi dragi fudbal je samo sport i ako mozete normalno polemisati na obadvije teme to i radite, mi govorimo da su njihovi padobranci ovdje,a nasih na njihovoj temi nista manje nema.Problem je sto stvarno puno ogranicenih likova ima i sto se pod nickom neko moze predstavljati navijacem Zelje ili Sarajeva a da to uopste nije.Stvarno ljudi prestanite vise, najbolje bi bilo da i jedni i drugi se klone konkurentske teme na jedan odredjeni period.Imamo temu Zeljo vs Sarajevo pa tamo cumurajte koliko vam volja.
+1

acab
Kontakt:

Post Postao/la acab » 17 apr 2014, 20:40

pitic je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Slušao sam sinoc Gredića i rekao je da Željina nocna utakmica pod reflektorima sa cjelom organizacijom kosta oko 38.000 km (znaci po 2500 ljudi na sjeveru=25000 km i na jugu 3000=15000 sto je oko 40 milja prihoda od karata da bi ostali na nekoj nuli..)
Nez realno sa moje strane gledista da ce biti do 4 ili 4,5 milje sad protiv Mladosti(nekima neodgovara termin,neke mozda neprivlaci ime protivnika,loseg vremena itd.)što znaci da cemo mi sto se tice ove tekme biti u minusu,sto se tice domace utakmice..
Ja bi volio da griješim pa da u Dolini u subotu bude i 10 milja al realno je tako..

E sada se ja pitam koji qrac igramo taj termin ako prihoda nece biti..
E jedino ako igraci insistiraju taj termin i ocekuju da mozda bolje mogu odigrati(ja drugi razlog nevidim)...
Laze...
Necu sad da zapocinjem sranje. Neka prvo osvoje titulu ili izbore Evropu pa cemo onda o Gredicu i novom direktoru. Vise sam ja dao Zeljo kroz ulaznice u jednoj polusezoni nego njih dvojica zadjedno od kako su u klubu.

Ali o tome nakon zavrsetka prvenstva. Da mi aBd uzmemo titulu a ostalo cemo lako.
Djelimično govoriš istinu, ali djelimično i ne govoriš istinu. Ti više dao Željezničaru kroz ulaznice nego Gredić od kako je u klubu :lol: ? Ti već zaboravio koliko je Gredić dao Željezničaru dok je igrao za navedeni klub? Za Šiljka si upravu od kako je došao ništa nije uradio što vidimo na njegovim djelima. Što se tiče titule, nepita se samo Željezničar u vezi titule pitaju se još 3 kluba ;)
Vidi se da si pitar
Volim te Željo !

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 17 apr 2014, 21:06

FK Željezničar na Sarajevo Business Forumu

http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... rumu/8581/" onclick="window.open(this.href);return false;

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 17 apr 2014, 21:10

fkzeljeznicarba je napisao/la:FK Željezničar na Sarajevo Business Forumu

http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... rumu/8581/" onclick="window.open(this.href);return false;
:thumbup:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 apr 2014, 21:11

dino lj je napisao/la:Stvarno teme obadva kluba su postala odron zbog imbecilnih mozgova sa obadvije strane, toliko primitivizma, ruznih rijeci, mrznje da te Bog mili sacuva.Pa ljudi dragi fudbal je samo sport i ako mozete normalno polemisati na obadvije teme to i radite, mi govorimo da su njihovi padobranci ovdje,a nasih na njihovoj temi nista manje nema.Problem je sto stvarno puno ogranicenih likova ima i sto se pod nickom neko moze predstavljati navijacem Zelje ili Sarajeva a da to uopste nije.Stvarno ljudi prestanite vise, najbolje bi bilo da i jedni i drugi se klone konkurentske teme na jedan odredjeni period.Imamo temu Zeljo vs Sarajevo pa tamo cumurajte koliko vam volja.
:clap:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 17 apr 2014, 21:29

Bosniacum Lilium je napisao/la:
:clap:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 apr 2014, 21:52

fkzeljeznicarba je napisao/la:FK Željezničar na Sarajevo Business Forumu

Kako bi ljepo bilo da se ovo iskoristi da se neki ulagaci nađu, da se dogovori saradnja. Ne moze ovo vise ovako, sljedeca sezona ce biti jako teska.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 17 apr 2014, 22:05

rammstein je napisao/la:

Tvoj otac se bori za sebe a ja za sebe...jebla vas ta prica sve zive patriote. Ja se izborio za Drzavu Zeljo a tvoj otac za FKSS. Pa ti sad dumaj sine.

Bezveze dolazite ovdje zapocinjete raspravu pa vam se mora rec. Krajisnik, Karadzic, Mladic svi srcem vezani za FKS mozda u tome lezi snaga. A neki dan je glavnim gradom zahvaljuci vama hodao Akranov covjek. Ceka se Kundalic da kaze je li video montaza.

Da bezveze o vama ovdje ne pricamo nemojte svoje hirove ovdje istresati. 100 godina ste bez titule jos dolazite ovdje sa pricom da se vi pitate za titulu. Trunjiti mozete na svojoj temi ovdje cu vas vazda klepiti po usima, ali onda me Aco salje u vjecna lovista.

Zbog mira u kuci hajde tamo slavite tana...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Pablo11 i 20 gostiju.