Safet Sušić - Pape

ARGUMENT
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ARGUMENT » 17 apr 2014, 01:34

Buba00 je napisao/la:Ja sam za to da odma nakon sto Tudor napusti klupu Hajduka , Susicu preuzme Hajduk. Ja mislim da bi mu tad srce bilo na mjestu Tino Susic ,Avdija jos sebi dovede Zahirovica i Kvrzica. Pa gdje bi im bio kraj? :D

Susic vidi u Hajduku sto niko ne vidi pa ni najveci strucnjaci! Ja mislim da je Hajduk u malo boljoj financijskoj situaciji da igraci tipa Avdije ili Malog Susica nebi mogli ni lopte donosit. Citam danas u sportu , Susic mali lafo ima problema sa alergijom pa zato kofol ne igra al se vec osjeca bolje. I cujte sad ovo Alergija mu se pojavljuje kad trci!?! Pa u Brazilu bracika nemoras trcati samo brzi hod po mogucnosti , a ako nemozes ni to nema veze dovoljno je da ti hodas. Bitno je samo na terenu da ima jedan da se preziva Susic ,drugi ce mislit da si dobar pa ce se tebi posvetit a kad vide kolika si truba mi do tad mozemo 2 3 zabit. Ha ja Logicno! :D
Cuo sam za tu alergiju i mogu reci da to nije mala stvar. Ta alergija je opasna po zivot, tako da Tino mora paziti da ne igra previse, da nebi postalo jos gore. Ali ima nade, jer sam citao da ta alergija prolazi ako boravis u Brazilu, dises taj brazilski vazduh i gledas brazilske guzice. Tako raja, nema sta da brinete, Tino ce biti 100% spreman i bezalergican na SP ;)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 17 apr 2014, 14:33

http://druga.tv/info/32286
Na pitanje kako zamišlja prve dane okupljanja, koji će, sigurno, proteći u zategnutijoj atmosferi nego do sada, Pape je odgovorio:

- Ne brinem zbog toga. Sve će biti dobro. Iza sebe imam iskustvo dva svjetska prvenstva na kojima sam igrao i znam šta se treba posložiti. A atmosfera..., ona je onakva kakva meni odgovara - rekao je zagonetno Sušić, ne ulazeći u detalje.
:roll:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 apr 2014, 14:39

Na pitanje kako zamišlja prve dane okupljanja, koji će, sigurno, proteći u zategnutijoj atmosferi nego do sada, Pape je odgovorio:

- Ne brinem zbog toga. Sve će biti dobro. Iza sebe imam iskustvo dva svjetska prvenstva na kojima sam igrao i znam šta se treba posložiti. A atmosfera..., ona je onakva kakva meni odgovara - rekao je zagonetno Sušić, ne ulazeći u detalje.
Kratko i jasno on je šef i radit ce po svome ! Sviđalo se to nekome ili ne!

- nece doci ovdje i pitati forumase
- ima svoje saradnike i sa njima ce to uradit
- pozvati koga hoce, igrat ce mu ko on hoce (koga on smatra najboljim u tom trenutku)
- isto tako taktika i sve ostalo

On ima iskustvo kao igrac na prvenstvima, ali da li je to dovoljno za "trenersko" sto ga cega vidjet cemo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 17 apr 2014, 14:49

Nemoj tako...savez nema para za stručnjake sa foruma inače oni u slobodno vrijeme skautiraju za sve velike klubove :sick:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 17 apr 2014, 15:34

Ma dobro možete vi trubit tu koliko hoćete,al ako i pozove Tinu Sušića,taj svakako ne može igrat... jer je i Zahirović,Salihović,Medunjanin,Ibričić ma svi iz veznog reda su ispred njega po kvaliteti... A Sušiću ako se ne desi nešto nenormalno u karijeri pa proigra ili ako Sajo ode s klupe repke,tog dečka više vidjet necemo...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 17 apr 2014, 16:45

1988risha je napisao/la:Ma dobro možete vi trubit tu koliko hoćete,al ako i pozove Tinu Sušića,taj svakako ne može igrat... jer je i Zahirović,Salihović,Medunjanin,Ibričić ma svi iz veznog reda su ispred njega po kvaliteti... A Sušiću ako se ne desi nešto nenormalno u karijeri pa proigra ili ako Sajo ode s klupe repke,tog dečka više vidjet necemo...
a ti ko neka vidovita dzemila i znas da ce Tino propast?
ne preseravaj matereti, isto tako su i hrvatici govorili za onog svog, a vidi koincidencije i on tad igrao za slabasni Hajduk. momak napravio solidnu karijeru poslije. rijec je o Kranjcaru mladzem.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 17 apr 2014, 16:47

1988risha je napisao/la:Ma dobro možete vi trubit tu koliko hoćete,al ako i pozove Tinu Sušića,taj svakako ne može igrat... jer je i Zahirović,Salihović,Medunjanin,Ibričić ma svi iz veznog reda su ispred njega po kvaliteti... A Sušiću ako se ne desi nešto nenormalno u karijeri pa proigra ili ako Sajo ode s klupe repke,tog dečka više vidjet necemo...
Imali smo Salihovica, Medunjanina, Ibricica, Zahirovica i Hajrovica i pred Egipat pa je Stinky bio prvotimac. Jedino Misimovic nije bio dostupan.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 17 apr 2014, 16:56

haryxs je napisao/la:
ne preseravaj matereti, isto tako su i hrvatici govorili za onog svog, a vidi koincidencije i on tad igrao za slabasni Hajduk. momak napravio solidnu karijeru poslije. rijec je o Kranjcaru mladzem.
Kranjcar "mladzi" je sa 16. godina bio prvotimac Dinama, i s 17. godina nosio kapitensku traku najbolje ekipe u regiji. HNL je dominirao totalno s 17-18 godina i napravi transfer u Hajduk vrijedan 2 miliona eura (u to vrijeme kad je Real znao kupovati igrace za 3-4 miliona eura). Sa 21. godina prelazi u Premier League.

Mislim, ili se pravis glup ili nemas pojma o fudbalu. Uporedjivati Kranjcara s propalicom koja nije mogla dobiti nijedan profi ugovor u Belgiji. Stinki je odbijen s probe u hajduku i potpisao je ugovor tek kad je se Avdija poceo gurati (6 mjeseci je na vikendici suto lopte). Danas u 23. godini sjedi na klupi hajduka :clap:

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 17 apr 2014, 17:03

haryxs je napisao/la:
HAHAHAHAHAAHA... Ti si stvarno smiješan ako možeš porediti Kranjčara i Tinu Sušića.. Čovjek koji je zbog spora sa Mamićem otišao u Hajduk,a sa 16 debitovao za Dinamo ,a tada bio jedan od najvećih talenata u Hrvatskoj,u Hajduku bio najbolji igrač,i odatle prešao u Englesku,standardna igrač Hrvatske reprezentacije i one generacije koja je šutnula kroz kvalifikacije Englesku sa prvenstva :D Jel ti razumiješ da je trenutno najbolji igrač Hajduka mali Pašalić koji ima 18 godina,i koji ide u Chelsea naredne sezone ???? MI nismo znali da Tino Sušić postoji kad je imao 18 godina,a sad ima 22 i niko ga još nije primjetio od stranih skauta... nit ima ponuda za njega! IBRIČIĆ ti je najbolji primjer kako se dolazi do repke iz Hajduka... Ibro je bio glavna desetka Hajduka i tako je i došao do dresa BIH... A Tino to nikad neće biti jer je prosječan igrač... I vidiš i sam da je na klupi... Ne mo'š biti vječni talenat :D i sa 18 i sa 20 i sa 22... Npr : To ti je isto da je Kolašinac doš'o iz Njemačke igrat za Sarajevo jer tamo nista nije napravio, i onda nam složio priču da je mogao igrat za Njemačku i još uz sve to da je talenat :D I onda ga neko ubacio u repku...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 17 apr 2014, 18:26

1988risha je napisao/la:
HAHAHAHAHAAHA... Ti si stvarno smiješan ako možeš porediti Kranjčara i Tinu Sušića.. Čovjek koji je zbog spora sa Mamićem otišao u Hajduk,a sa 16 debitovao za Dinamo ,a tada bio jedan od najvećih talenata u Hrvatskoj,u Hajduku bio najbolji igrač,i odatle prešao u Englesku,standardna igrač Hrvatske reprezentacije i one generacije koja je šutnula kroz kvalifikacije Englesku sa prvenstva :D Jel ti razumiješ da je trenutno najbolji igrač Hajduka mali Pašalić koji ima 18 godina,i koji ide u Chelsea naredne sezone ???? MI nismo znali da Tino Sušić postoji kad je imao 18 godina,a sad ima 22 i niko ga još nije primjetio od stranih skauta... nit ima ponuda za njega! IBRIČIĆ ti je najbolji primjer kako se dolazi do repke iz Hajduka... Ibro je bio glavna desetka Hajduka i tako je i došao do dresa BIH... A Tino to nikad neće biti jer je prosječan igrač... I vidiš i sam da je na klupi... Ne mo'š biti vječni talenat :D i sa 18 i sa 20 i sa 22... Npr : To ti je isto da je Kolašinac doš'o iz Njemačke igrat za Sarajevo jer tamo nista nije napravio, i onda nam složio priču da je mogao igrat za Njemačku i još uz sve to da je talenat :D I onda ga neko ubacio u repku...
GOVORI U SVOJE IME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Znala je Belgija, pa je zato dobio poziv u U19!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 17 apr 2014, 18:53

emir79 je napisao/la:
1988risha je napisao/la:

Pa on je igrao i za Belgiju U-21 a i za Belgiju U-19 al u novinama Fahrudina Radončića poznatijim kao Avaz :D
A ti si očigledno tu i pokupio tu netačnu informaciju ;)
Za Belgiju U-19 moraš biti talenat,kao i za U-21.. imaš primjer Arslanagića koji igra za isti klub u kojem je i Tino trenirao kao omladinac,samo što je Arslanagić standardan u mladim selekcijama Belgije i kao takav prešao u prvi tim Sandarda a Tino produžio prema HNL-u... Zadnje sto je igrao je bila Belgija U-18 i nakon toga posto su ga Belgijanci procjenili više ga nema...
Eto ti na slici reprezentativna karijera Sušić mlađeg...
slika
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 apr 2014, 18:55

Risha pazi se, hoce da te skinu sa foruma mracne sile, dobro se pazi. Okruzujute sa svih strana :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 17 apr 2014, 19:10

emir79 je napisao/la:
1988risha je napisao/la:

Da, dobio poziv, zakljucili da nema veze s fudbalom i nikada vise nije dobio poziv ni u U19, U20 a naravno ne i u U21. Jedno 50-60 igraca predju mladje selekcije. Cinjenica je da Tin Susic nije mogao dobiti profi ugovor u Belgiji. :kafa:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 apr 2014, 20:51

Holanđanin otkrio: Igrači su se urotili protiv Sušića i zbog toga je dobio otkaz

http://www.klix.ba/sport/nogomet/holand ... /140417043

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2014, 20:53

Gigant.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 apr 2014, 20:55

Joj što ih Pape trola opet. :rol:
Sad će priča o njegovoj trenerskoj karijeri i opet sve iznova. :bih:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 17 apr 2014, 20:57

Goalgetter je napisao/la:Holanđanin otkrio: Igrači su se urotili protiv Sušića i zbog toga je dobio otkaz

Isto će se ovako desiti u repki... iz prostog razloga,a o tome sam davno pis'o,nasi igrači njega ne doživljavaju kao autoritet... Onaj Ćiro je bio lud,al su ga opet vise postovali,i vise su imali zelje.. Glupo je sto ne smije ostavit Ibisevića na klupi ili bilo koga drugog,kako bi napokon promijenili formaciju,jer ovo sa 2 napadača ni na što ne liči protiv jačih repki...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 apr 2014, 21:00

1988risha je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Holanđanin otkrio: Igrači su se urotili protiv Sušića i zbog toga je dobio otkaz

Isto će se ovako desiti u repki... iz prostog razloga,a o tome sam davno pis'o,nasi igrači njega ne doživljavaju kao autoritet... Onaj Ćiro je bio lud,al su ga opet vise postovali,i vise su imali zelje.. Glupo je sto ne smije ostavit Ibisevića na klupi ili bilo koga drugog,kako bi napokon promijenili formaciju,jer ovo sa 2 napadača ni na što ne liči protiv jačih repki...
Procitao si naslov, cestitam. :D
Hajde sad procitaj i tekst. Bunili se neki stariji igraci jer je Susic forsirao mlade talente, tamo nekog Patricka Vieru.. ;)

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 17 apr 2014, 21:08

Desit će mu se isto u reprezentaciji. Svi bi da igraju zbog stare slave, a uz to bi da hodaju po terenu. Najgora stvar za Safeta je što je reprezentacija u pitanju, jer da je klub ja bih prodao haman sve i jednog igrača. Neki po ponašanju nisi zaslužili da nose dres s državnim grbom.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 17 apr 2014, 21:21

calcio je napisao/la:
1988risha je napisao/la:

Procitao si naslov, cestitam. :D
Hajde sad procitaj i tekst. Bunili se neki stariji igraci jer je Susic forsirao mlade talente, tamo nekog Patricka Vieru.. ;)
Pročitao sam cijeli tekst odmah... drugo je gurat talente a drugo je gurat Avdiju i Sušića mlađeg... A nisi shvatio da nisam to htio reći,nego sam htio reći da Saju jednostavno igrači ne poštuju i ne doživljavaju ga kao autoritet,kako sad tako i prije... Vidiš da se to isto desilo i kad je odstranio Ibričića a doveo neke nove,odmah atmosfera nikakva... i počelo se pisati o nekakvim klanovima... To mu se desilo i klubu jer se nije postavio u startu kako je trebao, tako i u repki... za 4 godine koliko je na klupi BIH nije mu se smijelo dogoditi da se prca s igračima preko Avaza ko babe tračare... Neke stvari se ispravit ne mogu,jer im je Sajo dozvolio da se tako ponašaju i da su nedodirljivi... Al ti što kontaš da je meni u cilju pljuvanje Safeta je nešto drugo.. Ja samo mislim da je on obzirom na to kakav je igrač bio, i obzirom na njegove godine trebao predstavljati daleko veći autoritet
u očima naših igrača... Al to je već stvar neke filozofije i razgovora s igračima...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.