Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Lulic je odlican igrac i trkac. I za njega bi bio Juventus jako dobar izbor. Jos vise zbog te 3-5-2 formacije. Isto vazi za Pjanica za kojega bi isto Juventus bio idealan izbor. A i pise se o tome. Kao daleko najaci klub u Serie A. Nesto kao Bayern u Njemackoj. Ako Pjanic ode u PSG zbog para. Napravit ce slicnu gresku, kao Dzeko kad je preso u Shitty. Bogat klub sa ogromnom konkurencijom. Serie A je stvorena za Pjanica. ( pa i za Lulica ) Da u njoj dominira jos 10-ak godina u velikom Juventusu.
Šta ovo Lula 5 godina u Juventusu?

Ako Bog da... 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Navodno traju pregovori oko zamjene Quagliarella + pare za Lulica.HariTz je napisao/la:Šta ovo Lula 5 godina u Juventusu?![]()
![]()
Dosta medija u Italiji pise o tome, ne vjerujem da je transfer gotov ali ima tu nesto definitivno.
Odma potpisuje na 20 godina.HariTz je napisao/la:Šta ovo Lula 5 godina u Juventusu?![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Ukoliko se Lotito i Marrotta dogovore bice nesto od toga. 
Ja mislim da ce doci do tog transfera, Juventus preferira stil igre koji Lulic odgovara, upravo i traze igrace za tu pozicije, a Lula imace priliku da pokusa u jednom gigantu kao sto je Juve.

Ja mislim da ce doci do tog transfera, Juventus preferira stil igre koji Lulic odgovara, upravo i traze igrace za tu pozicije, a Lula imace priliku da pokusa u jednom gigantu kao sto je Juve.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 17 apr 2014, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Prati li ko te talijanske medije,pisu li fakat da je potpisao za Juve? Ovi napisase kao da je gotova stvar

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ne bi ovi objavili da je samo spekulacija, i ja msm da deff ima nečega, bilo bi odličnocalcio je napisao/la:Navodno traju pregovori oko zamjene Quagliarella + pare za Lulica.HariTz je napisao/la:Šta ovo Lula 5 godina u Juventusu?![]()
![]()
Dosta medija u Italiji pise o tome, ne vjerujem da je transfer gotov ali ima tu nesto definitivno.

Pored Asamoaha tesko da ce igrati, al ja vjerujem u konacnu promjenu formacije Contea. Svakako veliki korak za Lulu, sad cekamo Pjanketa.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ma 'taće Asamoah baszlaja je napisao/la:Pored Asamoaha tesko da ce igrati, al ja vjerujem u konacnu promjenu formacije Contea. Svakako veliki korak za Lulu, sad cekamo Pjanketa.

Lula, nikud ne idi ako mene pitaš.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Lulić bi u trenutnoj formaciji mogao biti zamjena Kwadwu, a prelaskom na 4-3-3 mogao bi biti opcija sa klupe za oba beka (možda i prva opcija na LB, ako se ne dovede neko bolji
) i krilo koje Conte preferira sa velikim defanzivnim zadacima. Kako god u Juventusu bi bio dobra rezerva, svakako bolji od Pelusa i Padoina.
Ja bi volio da dođe u Juventus, ali sve zavisi od dogovora Marotta-Lotito vjerovatno će se čekati odluka Klosea oko produženja ugovora i ako bude negativno onda neki transfer Quagliarella+2,3M = Lulić .
I na kraju se postavlja pitanje da li će to biti dobro po njega, jer bi bio rezerva, sve zavisi od njegovi ambicija, ali kako god i ako dođe imao bi solidnu minutažu, jer Conte tokom sezone svima igračima daje šansu, i ko se namete igra više.

Ja bi volio da dođe u Juventus, ali sve zavisi od dogovora Marotta-Lotito vjerovatno će se čekati odluka Klosea oko produženja ugovora i ako bude negativno onda neki transfer Quagliarella+2,3M = Lulić .
I na kraju se postavlja pitanje da li će to biti dobro po njega, jer bi bio rezerva, sve zavisi od njegovi ambicija, ali kako god i ako dođe imao bi solidnu minutažu, jer Conte tokom sezone svima igračima daje šansu, i ko se namete igra više.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 17 apr 2014, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Asamoah nije bek, prije dolaska u Juve igrao je na centralnom veznom za Udineze ako se dobro sjećam tako da će dolaskom Lulića Juve dobiti još više na širini. Uostalom da se ne uklapa u njihove planove sumnjam da bi Juve i pokušavao nešto oko Lulića. Nisu oni City da kamaraju igračeszlaja je napisao/la:Pored Asamoaha tesko da ce igrati, al ja vjerujem u konacnu promjenu formacije Contea. Svakako veliki korak za Lulu, sad cekamo Pjanketa.

Kvalitetniji je hiljadu puta od Pelusa koji konkuriše za tu poziciju. Ovo je neko moje mišljenje
DRUG NEBI TI PUNCA
Nije bek, ali igra krilnog beka (kako se ta pozicija uopste zove na nasem? Wing back), i to odlicno radi. Lichtsteiner je vise tip kao Lulic, on igra desno.bagrcavi je napisao/la:Asamoah nije bek, prije dolaska u Juve igrao je na centralnom veznom za Udineze ako se dobro sjećam tako da će dolaskom Lulića Juve dobiti još više na širini. Uostalom da se ne uklapa u njihove planove sumnjam da bi Juve i pokušavao nešto oko Lulića. Nisu oni City da kamaraju igračeszlaja je napisao/la:Pored Asamoaha tesko da ce igrati, al ja vjerujem u konacnu promjenu formacije Contea. Svakako veliki korak za Lulu, sad cekamo Pjanketa.![]()
Kvalitetniji je hiljadu puta od Pelusa koji konkuriše za tu poziciju. Ovo je neko moje mišljenje
Ne znam, svaka cast ako potpise, cast je igrat za Juve, ali on mene nije nikad nesto pretjerano impresionirao. Mozda ga dovode kao dio rotacije. Zahvalan igrac, ali limitiran u mnogim segmentima igre.
Kažu potvrđeno, pišu svi talijanski mediji...
http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1295 ... u-juventus
Lula će Juveu odlično doći na krilnim pozicijama gdje ovi realno i nemaju neke igrača, a sistem 3-5-2 koji Conte forsira baš treba jednog takvog igrača.
Zagarantovana svijetla budućnost!
http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1295 ... u-juventus
Lula će Juveu odlično doći na krilnim pozicijama gdje ovi realno i nemaju neke igrača, a sistem 3-5-2 koji Conte forsira baš treba jednog takvog igrača.
Zagarantovana svijetla budućnost!
Polako momci, Lotito je yeben pregovarac. Sjetite se afere sa Ledesmom i Pandevom, kad je ovaj zadnji morao na sud da bi napustio Lazio. Nece se to tek tako rijesit. A ide i SP sada, logicno bi bilo da Lazio priceka.
Mozda Asamoah postane dio rotacije centralnih veznjaka, Pirlo stari a i spominju se prodaje i Pogbe i Vidala i Marchisia, ako jedan ode eto Asa u centar veze a Lulicu sloboda lijevo. U svakom slucaju, usporimo, nista jos nije gotovo.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ubise se strucnjaci s foruma da dokazu da Lule nije kvalitet za Juventus.Ovaj jedan cak zna i da ce biti rezerva.
A Conte ludjak zapeo za Lulu ima dvije godine i ne odustaje ali sta on zna.Vjerovatno toliko insistira na njegovom dovodjenju da mu bude rezerva
Da opet ponovim,Lulic je za Asamoaha Roberto Carlos i Geret Bale u jednom.
Ako dodje do tranfera to ce biti nagrada za Luliceve igre a posebno ce mi biti drago zbog ovih sto stalno potcjenjuju nase igrace.
Lula,samo tako Zmaju bosanski.
A Conte ludjak zapeo za Lulu ima dvije godine i ne odustaje ali sta on zna.Vjerovatno toliko insistira na njegovom dovodjenju da mu bude rezerva

Ako dodje do tranfera to ce biti nagrada za Luliceve igre a posebno ce mi biti drago zbog ovih sto stalno potcjenjuju nase igrace.
Lula,samo tako Zmaju bosanski.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 17 apr 2014, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.
drummer je napisao/la:

Asamoah nije ni krilo a cak je i van svoje pozicije mnogo bolji od Senada.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Pirke, Scholl, VolimBiH96 i 96 gostiju.