RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

kimbo
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la kimbo » 17 apr 2014, 14:45

Nema tu sta da bude iritantno mislim. Ljudi se javno deklarisu da zele igraca cak iako moraju da plate odstetu. Sve posteno transparentno gospodski. Hebibovicu svaka cast na korektnosti, tako se postaje dingospo i raja. Samo se prisjetih onih imena koji su nam okrenuli ledja cim im je neko mahnuo miljom maraka. Nema ih nigdje !!!

Sto se mene licno tice 200 000 KM za Hebibovica i nek mu je sretno u karijeri . I njemu i Sarajevu. Al najopcija je naravno da ostane kod nas i da se nesto ambicioznije pocne graditi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 17 apr 2014, 14:48

zizu1991 je napisao/la:Kako su prepotentni postali otkako je yebeni Tan ulio neka sredstva u klub to je nevjerovatno. Velikani. :think:
Pepotentno sto neko hoce da kupi igraca :? ?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 14:49

"Soe", ne pravi se naivan.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 17 apr 2014, 14:49

AlemC85 je napisao/la:ovoga Bekić neko mora dobro izliječiti, jer ne pomažu više ni lijekovi, ali ni propisana terapija. :oops:

jadan ne bio idi nađi neku Anu ili Mariju, pa po njoj skači cijelu noć, barem će ti život biti zanimljiv. :roll:
što bolan Anu i Mariju :shock: , joj Aleme kako ti brzaš u svojim postovima :mrgreen: , mislim nebitno,ali ružno zvuči kako si napisao

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 17 apr 2014, 14:50

soe je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Kako su prepotentni postali otkako je yebeni Tan ulio neka sredstva u klub to je nevjerovatno. Velikani. :think:
Da, prepotentno, jer je covjek jucer produzio ugovor. Koji ste vi k_urac nesto iznad nas?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 apr 2014, 14:51

Hebibović je ispao pošten jer je produžio ugovor, ali moje mišljenje je da će on ipak otići ovog ljeta. Dal' u Sarajevo, dal' negdje drugo vidjećemo. Ima ugovor do 2015., znači još jednu sezonu, i ovo ljeto se mogu fine pare uzeti za njega. Ako ostane, sljedeće ljeto može džaba otići. Identična situacija je i sa Tomićem iz Želje koji će 90% ovo ljeto otići negdje vani za neku pristojnu lovu. :salut:
DRUG NEBI TI PUNCA

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 17 apr 2014, 14:52

Kadet91 je napisao/la:
soe je napisao/la:
Da, prepotentno, jer je covjek jucer produzio ugovor. Koji ste vi k_urac nesto iznad nas?
Pa jel te neko tjera mozda da ga prodas ,dodje ponuda ti odbijes i rijesena stvar ne znam u cemu je problem.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 apr 2014, 14:53

gost je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:ovoga Bekić neko mora dobro izliječiti, jer ne pomažu više ni lijekovi, ali ni propisana terapija. :oops:

jadan ne bio idi nađi neku Anu ili Mariju, pa po njoj skači cijelu noć, barem će ti život biti zanimljiv. :roll:
što bolan Anu i Mariju :shock: , joj Aleme kako ti brzaš u svojim postovima :mrgreen: , mislim nebitno,ali ružno zvuči kako si napisao
pa nek traži žensko, i nek ima neku obavezu u životu, uvijek truje našu temu, i onda im krivo što mi repliciramo, pa ovdje je jedino admin krivac, koji ovo dozvoljava, niko drugi. :roll:

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 17 apr 2014, 14:56

AlemC85 je napisao/la:
pa nek traži žensko, i nek ima neku obavezu u životu, uvijek truje našu temu, i onda im krivo što mi repliciramo, pa ovdje je jedino admin krivac, koji ovo dozvoljava, niko drugi. :roll:
Tako je, nek nađe žensku kako god joj bilo ime.....

i da se vratimo na temu Anija, slažem se 200 000 KM i Ani ako želi može ići

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 apr 2014, 15:04

soe je napisao/la:Prepotentno sto neko hoce da kupi igraca :? ?
Prepotentno je to što se isto ponašate kao i kad je slučaj bio s Letićem. Obojici ste već dres stavili a nikakvih naznaka nema da će se isto desiti. Samo vas čitam na vašem topicu, dogovarate kako će se sve desiti, mi ćemo pare dati, to je gotovo. Zato sam i up'o s pitanjem koju će vam poziciju igrati da malo lupnete tom glavom, ali očito ste se dobro u oblake digli.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 17 apr 2014, 15:11

zizu1991 je napisao/la:
soe je napisao/la:Prepotentno sto neko hoce da kupi igraca :? ?
Prepotentno je to što se isto ponašate kao i kad je slučaj bio s Letićem. Obojici ste već dres stavili a nikakvih naznaka nema da će se isto desiti. Samo vas čitam na vašem topicu, dogovarate kako će se sve desiti, mi ćemo pare dati, to je gotovo. Zato sam i up'o s pitanjem koju će vam poziciju igrati da malo lupnete tom glavom, ali očito ste se dobro u oblake digli.
Eto propasce Sarajevo bez Hebibovica i Letica :D.Uzimati ovaj forum kao relevantno misljenje navijaca Sarajeva je smijesno.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 apr 2014, 15:15

gdje nam je drug pastrmka? :)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 apr 2014, 15:17

soe je napisao/la:Eto propasce Sarajevo bez Hebibovica i Letica :D.Uzimati ovaj forum kao relevantno misljenje navijaca Sarajeva je smijesno.
Jesam možda negdje pomenuo ulogu Hebibovića i Letića koju bi mogli igrati u Sarajevu ako ikad potpišu ? Mislim da ne, nemoj mi trpati riječi u usta. Problem je vaš odnos prema klubu u kojem neki igrač igra. Ispada da se klub ništa ne pita, vi ćete sve s njima riješiti, i eto njega. Pa onda kada se ipak pokaže da se klub pita, onda ide priča, nema veze, dat' ćemo sirotinji neke pare ( parafraziram ), eto njega svakako.

Kada sam rekao da ste se dobro digli u oblake, mislio sam na forumaše, i nisam generalizirao uzevši sve navijače Sarajeva u obzir.

@Aleme, nema ga, mora da riba dobro grize što reče jučer jedan od đavola :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 apr 2014, 15:22

nek pošalje koju prema Sarajevu, ja frišku ribu volim pravo. ;)

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 17 apr 2014, 15:24

zizu1991 je napisao/la:
soe je napisao/la:Eto propasce Sarajevo bez Hebibovica i Letica :D.Uzimati ovaj forum kao relevantno misljenje navijaca Sarajeva je smijesno.
Jesam možda negdje pomenuo ulogu Hebibovića i Letića koju bi mogli igrati u Sarajevu ako ikad potpišu ? Mislim da ne, nemoj mi trpati riječi u usta. Problem je vaš odnos prema klubu u kojem neki igrač igra. Ispada da se klub ništa ne pita, vi ćete sve s njima riješiti, i eto njega. Pa onda kada se ipak pokaže da se klub pita, onda ide priča, nema veze, dat' ćemo sirotinji neke pare ( parafraziram ), eto njega svakako.

Kada sam rekao da ste se dobro digli u oblake, mislio sam na forumaše, i nisam generalizirao uzevši sve navijače Sarajeva u obzir.

Kakav odnos prema klubu u kojem igra,Velez ce dobit ponudu i na njima je hocel ga pustit ili nece.Sta skacete odmah kad je u pitanju Sarajevo ko da smo vam mi dusmani najveci.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 apr 2014, 15:26

Ti čitaš da odgovoriš, ne čitaš da razumiješ, nemam šta dalje raspravljati s tobom. :salut:

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 17 apr 2014, 15:29

soe je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:

Kakav odnos prema klubu u kojem igra,Velez ce dobit ponudu i na njima je hocel ga pustit ili nece.Sta skacete odmah kad je u pitanju Sarajevo ko da smo vam mi dusmani najveci.
Niko neskace,nego je svima pun k.urac prepotentnih likova ovde na forumu,procitaj sta ti je covjek napisao,ako nisi skontao onda jos jednom procitaj,ako ni tad ne skontas onda jbg.......
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 15:33

zizu1991 je napisao/la:Ti čitaš da odgovoriš, ne čitaš da razumiješ, nemam šta dalje raspravljati s tobom. :salut:
Kako me nervira to, odgovori samo da bi dodao još jedan post ili im se jednostavno ne da shvatiti srž onoga o čemu se priča.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 17 apr 2014, 16:12

Ekipa koja želi u europu želi dobrog igrača iz kluba koji je godinama 6,7 i ispod.Kome tu nešto nije jasno onda je lud. :D :D :D :D :D

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 17 apr 2014, 16:17

bezze je napisao/la:Ekipa koja želi u europu želi dobrog igrača iz kluba koji je godinama 6,7 i ispod.Kome tu nešto nije jasno onda je lud. :D :D :D :D :D
Idji vrvi nonomo sa ove teme, ovdje se ne prica o svinjsko'N
. Btw, Jel ti tata dao degenek sto si mu zapalio zastavu prosli vikend koju je ponosno cuvao u ormaru svih ovih godina? :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 26 gostiju.