Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

sonik24
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la sonik24 » 14 apr 2014, 06:28

ako nista bilo je golova, poraz ko poraz, desava se :problem: Kompany je jedan od najzasluznijih za titulu prije dvije sezone, mozda je sad odigro lose, ali sigurno jedna od najjacih karika u timu.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 14 apr 2014, 14:35

Sto se mene tice Kompany moze napraviti jos milion gresaka ali nikad nesto lose ne bi rekao za njega.Bez obzira kako zavrsi ova sezona Pellegrini ostaje trener, za nadati se da ce uviditi ono sto svako vidi a to je da bez jake odbrane nema ni sampionske ekipe.Mislim da je kljuc ove sezone onaj los pocetak Cityja na gostovanjima sa pocetka sezone.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 15 apr 2014, 18:40

Ima li adit-a zivog? Nije da fali, vec je obicno u pon na forumu, a nema ga ni juce ni danas. Da nije, ne dao dragi Bog, digao ruku na sebe? Ili u Nizozemskoj ne znaju za rezultat tekme? Nije da trolam, cisto me zanima njegov pogled na tekmu...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 apr 2014, 20:37

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 apr 2014, 20:43

Nema mu ravnog.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 17 apr 2014, 15:35

Ja bi vise volio da City svaki dan gostuje Realu ili Bayernu nego da igra sa Sunderlandom jednom u 10 godina.Nevjerovatno kako uvijek naprave problem za City.Ali je barem sezona zakljucena sto se tice sampionskih ambicija.Nevjerovatno da takav tim u koji su ulozene nevjerovatne pare toliko ovisi o tome da li igra Silva ili Toure.Pellegrini zvani inzinjer je dozivio promasenu sezonu jer onaj Liga kup ne racunam u ozbiljan trofej jer su sve vece ekipe igrale sa rezervama osim njega koji je tako izmorio ekipu kojoj je trebala svjezina za vaznije frontove.Ali valjda ta zelja za prvim trofejom je ucinila svoje.Nadam se da ce izvuci neke pouke iz ove sezone i da ih nece praviti u buducnosti.Od velikih meceva kada su imali rezultatski znacaj uspio je pobjediti Arsenal nad kojim su se svi izivljavali u derbi utakmicama te nikad losiji United koji bi i ja pobjedio da sam bio trener.Ne znam sta donose naredne sezone i nadam se da me Pelle razuvjeri i napravi neke uspjehe ali MANCINI je i dalje za mene broj 1.Neka to Liverpool privede kraju jer ako ovakav City uzme titulu to ce biti epska nepravda.A imam neki osjecaj da ce Liverpool sebi zakomplikovat zivot.

ackeey
Kontakt:

Re: Odg: Manchester City FC

Post Postao/la ackeey » 17 apr 2014, 15:39

tevezito je napisao/la:Ja bi vise volio da City svaki dan gostuje Realu ili Bayernu nego da igra sa Sunderlandom jednom u 10 godina.Nevjerovatno kako uvijek naprave problem za City.Ali je barem sezona zakljucena sto se tice sampionskih ambicija.Nevjerovatno da takav tim u koji su ulozene nevjerovatne pare toliko ovisi o tome da li igra Silva ili Toure.Pellegrini zvani inzinjer je dozivio promasenu sezonu jer onaj Liga kup ne racunam u ozbiljan trofej jer su sve vece ekipe igrale sa rezervama osim njega koji je tako izmorio ekipu kojoj je trebala svjezina za vaznije frontove.Ali valjda ta zelja za prvim trofejom je ucinila svoje.Nadam se da ce izvuci neke pouke iz ove sezone i da ih nece praviti u buducnosti.Od velikih meceva kada su imali rezultatski znacaj uspio je pobjediti Arsenal nad kojim su se svi izivljavali u derbi utakmicama te nikad losiji United koji bi i ja pobjedio da sam bio trener.Ne znam sta donose naredne sezone i nadam se da me Pelle razuvjeri i napravi neke uspjehe ali MANCINI je i dalje za mene broj 1.Neka to Liverpool privede kraju jer ako ovakav City uzme titulu to ce biti epska nepravda.A imam neki osjecaj da ce Liverpool sebi zakomplikovat zivot.
ma ebo ti svoj osjecaj brate...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 18 apr 2014, 11:09

Vidjet ćemo,kako će se razvijati prvenstvo do kraja,može se još dosta toga okrenuti,ali opet,drago bi mi bilo kad bi Liverpool osvojio,to bi bilo kao da se neki gigant vraća na postolje,Gerrard je zaslužio trofej,navijači isto,sva historija kluba je zaslužila trofej i meni su izuzetno drag klub,pa ako već ne može City,neka uzmu Redsi,jer ipak,tko zna kad će Liverpool opet doći u priliku da osvoji naslov,a za City uvijek ima vremena,svaku sezonu je glavni kandidat za titulu,i ako se par stvari složi,može se lagano uspostaviti dominacija u Engleskoj.
Nastavljamo dalje,svi znamo kako je Sunderland nama crna mačka u međusobnim dvobojima,i ovaj rezultat je nekako očekivan.Ne može City sa njima nikad čisto.
Keep walking.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 apr 2014, 14:37

Ako Liverpool osvoji, to ce da bude i treba da bude jer su zasluzili tokom ove sezone a ne zbog neke istorije ili nekog igraca. Da imaju 500 godina istoriju, ne znaci da su zbog toga zasluzili. Zasluziti mogu samo na zelenom terenu, taman da su prije godinu dana osnovani. Svejedno.
Mene ako pitas, Suarez je vise zasluzio titulu nego Gerrard. Covjek je ove sezone pokazao vise i to je to.

rame
Kontakt:

Post Postao/la rame » 21 apr 2014, 20:37

England Premier League
21:00 Manchester City - West Bromwich Albion Sport Klub
http://www.sportp2p.tv/2012/03/sportp2p.html" onclick="window.open(this.href);return false;

21:00 Manchester City - West Bromwich Albion ViaPlay HD
http://www.sportp2p.tv/2014/03/stream-3.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:bih: :bih: :salut:

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 21 apr 2014, 20:43

slika
NEVER GIVE UP

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 apr 2014, 20:50

Ako večeras uzmu tri boda ostaju u borbi za naslov,uz utakmicu manje i ukoliko Chelsea odradi posao na Anfiledu mogao bi Pelle na kraju izaći kao pobjednik. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 21 apr 2014, 22:07

Tesko da ovakav Chelsea moze uzeti 3 boda ovakvom Liverpoolu,sa ovakvim naletom.Iako se jedino u njih uzdam.
Keep walking.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 22 apr 2014, 21:59

Yaya Toure bi trebao biti spreman za narednu utakmicu koju City igra protiv Crystal Palacea sljedećeg vikenda, potvrdio je Pellegrini. Ovaj Palace ima pet pobjeda u nizu i veoma su neugodan protivnik.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 apr 2014, 17:28

Sergio Aguero is telling a story. “You’re going to love this,” he says, a cheeky glint flitting across his eyes. A twitch forms on the edge of his mouth. “I’ve never told anyone this before, not even you.” The Manchester City forward’s agent looks suitably perplexed. Pausing to reconsider his train of thought, legs outstretched, Aguero bends over double with laughter. His mind drifts back to the final 20 minutes of Newcastle’s visit to the Etihad in late March 2013, the Argentine’s first game back from a knee injury. “We won a corner and Jonas Gutierrez was marking me,” he smiles. “Silva signalled ‘come short’. I turned around to Jonas, a team-mate for years with Argentina, and said: ‘Hey, mate. How’s it going?’ He goes: ‘You know me, Kun, the same as ever. How’s the injury?’ ‘Yeah, not bad, thanks. Oh, someone’s calling you over there.’ “As he turned around to look, I sped over to David and left him stood there! ‘You f***ing son of a bitch!’ Jonas screamed at me at the next corner. ‘I’ll bloody kill you if you try that again.’ I think that’s the most important thing about football. Have fun, always.”
:rol: :tokralju:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 24 apr 2014, 17:50

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Sergio Aguero is telling a story. “You’re going to love this,” he says, a cheeky glint flitting across his eyes. A twitch forms on the edge of his mouth. “I’ve never told anyone this before, not even you.” The Manchester City forward’s agent looks suitably perplexed. Pausing to reconsider his train of thought, legs outstretched, Aguero bends over double with laughter. His mind drifts back to the final 20 minutes of Newcastle’s visit to the Etihad in late March 2013, the Argentine’s first game back from a knee injury. “We won a corner and Jonas Gutierrez was marking me,” he smiles. “Silva signalled ‘come short’. I turned around to Jonas, a team-mate for years with Argentina, and said: ‘Hey, mate. How’s it going?’ He goes: ‘You know me, Kun, the same as ever. How’s the injury?’ ‘Yeah, not bad, thanks. Oh, someone’s calling you over there.’ “As he turned around to look, I sped over to David and left him stood there! ‘You f***ing son of a bitch!’ Jonas screamed at me at the next corner. ‘I’ll bloody kill you if you try that again.’ I think that’s the most important thing about football. Have fun, always.”
:rol: :tokralju:
Mangup. Ovakve igrace volim, ne biraju sredstva da dodju do cilja - gola.
Nekada davno sam se zbog toga divio Milku Đurovskom i Darku Pančevu.
Danas je takvih malo. Kun je sigurno jedan od njih.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 apr 2014, 17:00

igrajte danas ko allaha vas molim
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 apr 2014, 17:54

Y.Toure :tokralju:
Pld W D L
38 26 12 0

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 27 apr 2014, 21:43

Kao sto sam i pretpostavio Liverpool ne moze zavrsiti sezonu bez kiksa.City ponovo sa sansama za titulu iako iskreno nije zasluzio te sanse.Kako sada nedostaju ona dva boda koja su onako lagano izgubljena od Sunderlanda.Ali sta je tu je ide se Evertonu sto je jedno od najtezih gostovanja u PL.A i ne odgovara ta igra Evertona bas Cityju u posljednje vrijeme.Ne treba zaboravit da je ovom pobjedom i Chelsea u igri za titulu.Sto se tice ove utakmice sa Palacom moglo se jos jednom vidjeti kakva je klasa Yaya Toure i koliko znaci za igru Cityja.Dzeko standardno dobar pred kraj svake sezone.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 28 apr 2014, 00:37

Chelsea je vise teoretski u igri nego stvarno. City i Liverpool moraju izgubiti po jednu tekmu do kraja da bi Chelsea osvojio. Nerjesen rezultat nije dovoljan jer i jedni i drugi imaju bolju gol razliku.

Ja sam bio vise za Pellegrinija nego Mancinija i jos uvijek sam, cak i ako Pellegrini izgubi ovu titulu, ali u tom slucaju je sigurno zasluzio kritike i moze se smatrati najvecim krivcem za neuspjeh.
Ima da pobijedi tri tekme do kraja i svejedno sto je to EPL, mora ih pobijediti. Kraj price.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni, sarajevskiMarlboro i 15 gostiju.