Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 apr 2014, 15:25

valjda Lulic nije taj lijevi bek za 4-3-3 inace je to "pomagaj boze" situacija :D ..kao backup u 3-5-2 i backup defanzivno krilo u 4-3-3 dobar..

a smijesno mi za ovo, citam na ss.ba i kontam jos jedna patka za naseg igraca i onda vidis dio clanka koji kaze zapelo u 1.5 milion i onda skontas da je vrlo moguce da je istina hahaha..koliko nam je dobrih igraca promaklo jer onaj nije htio dat milion-dva vise :D ..ovo ce se do polovine augusta, ako ne i do zadnjeg dana roka, vuc u taj milion i po hehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 17 apr 2014, 15:36

Posto objavljuje Republica dakako da se nadam da je patka i da je Conte inteligentniji.
Ne zelim da i sljedece sezone igramo Evropa ligu jer ce nas izbaciti strasne turske i danske ekipe jer dovodimo limitirane i tehnicki nedovoljno potkovane igrace kakve u LP moras imati.

Poznavajuci Contea nikakvu listu zelja on jos nema i o tim stvarima misli tek kada ostvari ciljeve i zakljuci sezonu, ima on naravno svoje favorite, a nadam se da Lulic nije jedan od njih.
:thumbdown:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 17 apr 2014, 15:49

Pucaju vijesti kako je Lula presao kod nas.
Allegri je gospodin!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 apr 2014, 16:08

Statistika igrača u suvlasništvu i posudbama:
slika
slika

Očekivani sastav za Bolognu:
(3-5-2): Buffon; Caceres, Ogbonna, Chiellini; Isla, Marchisio, Pirlo, Pogba, Asamoah; Giovinco, Llorente.
Vidal, Tevez i Barzagli bi trebali biti 100% spremni za Benficu :)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 17 apr 2014, 17:07

Dobar je Lulic, Conte ce maksimalno izvuci iz njega i napraviti ga jos boljim :thumbup:
1946

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 17 apr 2014, 17:14

Carli je napisao/la:Pucaju vijesti kako je Lula presao kod nas.
Nema tu sta pucat kad nije ni prelazni rok niti je sta dogovoreno sa Laziom, Republica prenjela da imamo licni dogovor sa igracem i odmah ljudi kod nas naravno dodali i napravili gotovu stvar a nidje veze.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 apr 2014, 17:29

Pirlo o Del Pieru:
slika
slika
slika
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 17 apr 2014, 17:50

Može Lula, ali za Quag+Peluso. Ili Quag + 3-4 milke. Sve ostalo je puno. :kafa:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 apr 2014, 19:35

Keita je jedini igrac Lazia koji nas treba zanimati, eventualno Candreva.

Sreca pa je Republica objavila, nesto ala Vesela Sveska kod nas, ali i Conte od danas ide, a Allegri ga mijenja, tako pišu, zato sam mirniji. :rol:

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 apr 2014, 20:15

Padovan je napisao/la:Statistika igrača u suvlasništvu i posudbama:
slika
slika
Eto tih silnih talentovanih igrača tipa Ouasim Bouy i Pires ... ne mogu da se izbore za par utakmica u klubovima poput Spezije i Hamburga. Kako onda da očekujemo od njih bilo šta na daleko većem nivou. Nafurani a nemaju ni 20 godina. Svima koji nisu čvrsto nogama na zemlji poput Immobilea i Gabbiadinija želim treću ligu i regionalni kup kao vrhunac karijere.

Kad vidiš igrače pout Giaccherinija, Padoina, Pelusa i sl., tj. igrače koji nisu imali neki posebno izražen talenat, ali se trudim i radom izborili za nešto više u karijerama, ne možeš, a da ne budeš ljut na one koji su bili ultra talentovani, ali se na kraju uništili amaterizmom i provincijskim mentalitetom.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2014, 20:47

Nikad mi neće biti jasno kako nekome neki strani klub može biti ispred reprezentacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 17 apr 2014, 21:17

Virtu4l je napisao/la:Nikad mi neće biti jasno kako nekome neki strani klub može biti ispred reprezentacije.
Bosanci dominiraju Italijom,Pjanic vodja Rome,Lulic u Juventus gdje ce biti odgovorno tvrdim najbolji igrac cak ce nadmasiti i Aleksanda Del Piera pred nama je.

Evo ovakvi domaci pacijenti su mi ogadili pola reprezentacije a na ovom forumu ih je najvise, dragi moj Juve, sve po zaslugama, pa onda Midhat, Pape i ostala mahala bosanska,Ciro, Miske, ostala ****, zatim zavjera spansko-italijanska, zabari krivi sto Amra nije dobila na vrijeme i slicna sranja domacih pacijenata.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 17 apr 2014, 21:33

Virtu4l je napisao/la:Nikad mi neće biti jasno kako nekome neki strani klub može biti ispred reprezentacije.
Zar i ti Virtu4l razmišljaš tako, pa šta je sad fazon da pišemo da je Lulić igrač za prvi 11 Juventusa kad on to nije. Sad da treba preći u Chelsi ti bi trebao pisati da je on za prvi 11 Chelsia, kako nas samo ima zatucani da čovjek ne povjeruje. I što ne mogu te priče ne voli svoje igrače voli strani klub, tačno mi se gadi kad čitam takve gluposti.

Ti ne voliš Spahića i ti sad mrziš BiH i reprezentaciju, to je ta logika. Mi smo previše nerealan narod i uvijek nam je neko drugi kriv, uvijek su neke teorije zavjere kujemo, često su i treneri krivi, ili saigrači jer im neće da dodaju loptu itd. da čovjek ne povjeruje. Ali to su ti koji danas pišu o kvalitetu Luliću, a sutra će mu hebati majku, kao što su kad je pocrvenio protiv Portugala.

Izvinjavam se na off topicu...
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 apr 2014, 21:38

:clap:

#MaxOUT

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 17 apr 2014, 21:44

Religija ;)
Neki anonimus sa foruma lupa po tastaturi i uspije mu zgadit klub za koji navija(simpatise) ili jos gore reprezentaciju :roll:
Ista situaciju i sa Dzeko u Interu, necu ga = razjebat ce nam temu Intera :shock:

Cast mi je vidjet nekog od nasih igraca u ovim velikanima, kvaliteta imaju, odnosno bolji su od igraca koje ovi timovi imaju trenutno na njihovim pozicijama, Asu bi vjerovatno ovim transferom vratio u vezu, a Lule je sigurno bolji od ostatka konkurencije, druga je stvar sto ovdje fanatici misle da mogu do boljeg pojacanja, odnosno da bolje znaju kako u klubu razmisljaju.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 17 apr 2014, 21:48

Pupi04 je napisao/la:
Religija ;)
Neki anonimus sa foruma lupa po tastaturi i uspije mu zgadit klub za koji navija(simpatise) ili jos gore reprezentaciju :roll:
Ista situaciju i sa Dzeko u Interu, necu ga = razjebat ce nam temu Intera :shock:

Cast mi je vidjet nekog od nasih igraca u ovim velikanima, kvaliteta imaju, odnosno bolji su od igraca koje ovi timovi imaju trenutno na njihovim pozicijama, Asu bi vjerovatno ovim transferom vratio u vezu, a Lule je sigurno bolji od ostatka konkurencije, druga je stvar sto ovdje fanatici misle da mogu do boljeg pojacanja, odnosno da bolje znaju kako u klubu razmisljaju.
ovo itekako ima smisla :thumbup:
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 17 apr 2014, 22:14

Lulića ne vidim u prvih 11.. možda u nekoj drugačijoj formaciji gdje bi recimo u 4-2-3-1 igrao na lijevom krilu.. U trenutnoj formaciji Asa je nedodirljiv i jednostavno ne postoji bolji igrač na toj poziciji u čitavoj ligi..Jednostavno je odličan iako ne igra na svojoj poziciji.. Luliću želim sve najbolje i da nas učini još ponosnijim, jačim (ako dođe).. Al' čisto sumnjam u to.. ograničen je i nekako me podsjeća na Krasića...Vjerovatno ćemo se riješit žutokartonpelusa :mrgreen: .
Asu bi vjerovatno ovim transferom vratio u vezu
Što znači da će Asa biti 5-i veznjak.. Pogba-Pirlo-Vidal, Markisio, Asa.. Lulić u prvih 11 a Asa na klupi, niđe veze :roll: . Iako bih lično bio presretan da Asa igra u vezi i da ima dobru minutažu..Asa-Pogba-Vidal ovo izgleda predobro.

btw.ako će Lulić biti to pojačanje za 4-3-3 ili bilo koju dr. ofanzivnu formaciju, onda je bolje da ostanemo na 5-3-2 :think:
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 17 apr 2014, 22:58

Nece ti nikad ni bit jasno kad si navijac umijetnog kluba ;) :wave:

EDIT;Ja kad sam poceo navijat za Juventus,nisam ni znao sta je reprezentacija :kafa:
Zadnja izmjena: berardi25, dana/u 17 apr 2014, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 17 apr 2014, 23:05

Haj dobro sto ti to nije jasno :yawn: , al jel ti jasno da je Italy ispred bosne ! :)
Max Allegri

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 apr 2014, 23:52

berardi25 je napisao/la:EDIT;Ja kad sam poceo navijat za Juventus,nisam ni znao sta je reprezentacija :kafa:
Znam ja da su se vrijednosti poprilično poremetile, ali da je situacija ovako alarmantna - nisam ni u snu pretpostavljao. Blago onome ko te takvog odgojio ;)
Padovan je napisao/la:Zar i ti Virtu4l razmišljaš tako, pa šta je sad fazon da pišemo da je Lulić igrač za prvi 11 Juventusa kad on to nije. Sad da treba preći u Chelsi ti bi trebao pisati da je on za prvi 11 Chelsia, kako nas samo ima zatucani da čovjek ne povjeruje. I što ne mogu te priče ne voli svoje igrače voli strani klub, tačno mi se gadi kad čitam takve gluposti.

Ti ne voliš Spahića i ti sad mrziš BiH i reprezentaciju, to je ta logika. Mi smo previše nerealan narod i uvijek nam je neko drugi kriv, uvijek su neke teorije zavjere kujemo, često su i treneri krivi, ili saigrači jer im neće da dodaju loptu itd. da čovjek ne povjeruje. Ali to su ti koji danas pišu o kvalitetu Luliću, a sutra će mu hebati majku, kao što su kad je pocrvenio protiv Portugala.
Fazon je u tome da je on naš igrač i da mu treba dati podršku. Chelsea je nebitan, a sigurno mi ni Chelsea i niti jedan strani klub nikada neće biti ispred reprezentacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.