RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

sarajlija
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la sarajlija » 17 apr 2014, 12:06

Ljudi sad po pobjedu protiv ljutog rivala, mozete vi to rodjeniiiiiii.... :D :P :P
04.10.2009 !!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 apr 2014, 12:21

AsharaK je napisao/la:Đe je pastrmka, bez njega sve mrtvo
Pobjegao sa parama za mec Velez - Željo, izradio.

Ili je u ribu otisao...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 17 apr 2014, 12:23

Elegant je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Đe je pastrmka, bez njega sve mrtvo
Pobjegao sa parama za mec Velez - Željo, izradio.

Ili je u ribu otisao...
:lol: :lol: ele, ele koji si ti allahami. :D
04.10.2009 !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 apr 2014, 12:35

Što se ovo matani kote na temi, još uvijek su šokirani...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 17 apr 2014, 12:52

Hm ovi pitari fkt nece odustat od Anija ,cuj spremni kupiti ,ccc bas da vidimo o kojim ciframa ce se raditi

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 17 apr 2014, 12:54

konjicanin01 je napisao/la:Hm ovi pitari fkt nece odustat od Anija ,cuj spremni kupiti ,ccc bas da vidimo o kojim ciframa ce se raditi
Osmanagic i 30-40k eura, mjera :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 apr 2014, 12:54

Valjda ga neće prodati za kikiriki

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 17 apr 2014, 12:56

konjicanin01 je napisao/la:Hm ovi pitari fkt nece odustat od Anija ,cuj spremni kupiti ,ccc bas da vidimo o kojim ciframa ce se raditi
Aaaa cuj '' ovi pitari'' nemojte tako rodjeni mi smo drugovi, a to za Hebibovica sam cuo da je produzio ugovor, iako je tako nasi ce razgovarat sa celnicima veleza i uz neku lijepu cijenu koji nasi ponude nadam se da ce pristat i svi sretni. :D

Moze i ovako kao sto kaze kolega @ Hz. :clap:
04.10.2009 !!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 17 apr 2014, 13:33

Ako Sarajevo zaista hoće da kupi Anija, onda ga treba i prodati. Za keš, dobar keš, i molim bez ikakvih zamjena u naturi (odnosno polovnih igrala tipa Osmanagića).

A Aniju treba zahvaliti jer bi u tom slučaju bio jedan od prvih ( možda i prvi, al eto da se ne zalijećem) igrača koji je svojim korektnim odnosom doprinio da se klupska kasa napuni. I pohvaliti upravu za dobro odrađen posao.

Vrijeme je da počnemo poslovno razmišljati. I treba takođe i o Letiću razmišljati, ili produžiti ugovor ili ga prodati na ljeto.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 13:52

Janowicz1x2 je napisao/la:
bruka za vrapčićane

Jesi to za'eban ? :clap:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 apr 2014, 14:08

Ovo je neka mucka oko Habibovica, između naše dvije Uprave,a to je da se smire strasti kod navijaca Veleza.Mislim da bi Sarajevo dalo neku lovu,i da Habibovic nije produzio ugovor sa Velezom.Ovako vuk sit ovce na broju.Sarajevo ce dati neku cifru Velezu,a Uprava Veleza ce reci navijacima,eto dobili smo lovu i nismo ga mogli zadrzati.Tako da ce svi biti zadovoljni, i Uprava Veleza,i navijaci Veleza,i Sarajevo koje ce platiti neku odstetu Velezu,koju bi platilo i da nije produzio (neki određeni iznos)

Jer da bas sve i nije cisto,vidi se po izjavi Selimovica kupicemo Habibovica od Veleza.Pa po njemu ispade bolje ga kupiti ,nego ga dobiti dzaba.Znaci pare od obestecenja Velezu,mogle su se usmjeriti Habibovicu, i tu je kraj price.Ovako mi izjava Selimovica djeluje kao da je sve normalno,nema nikave negativne reakcije(ipak te igrac izradio) kao da je sve o produzenju ugovora znao, i da mu je to sve normalno.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 17 apr 2014, 14:23

amypitar je napisao/la:Ovo je neka mucka oko Habibovica, između naše dvije Uprave,a to je da se smire strasti kod navijaca Veleza.Mislim da bi Sarajevo dalo neku lovu,i da Habibovic nije produzio ugovor sa Velezom.Ovako vuk sit ovce na broju.Sarajevo ce dati neku cifru Velezu,a Uprava Veleza ce reci navijacima,eto dobili smo lovu i nismo ga mogli zadrzati.Tako da ce svi biti zadovoljni, i Uprava Veleza,i navijaci Veleza,i Sarajevo koje ce platiti neku odstetu Velezu,koju bi platilo i da nije poptisao (neki određeni iznos)

Jer da bas sve i nije cisto,vidi se po izjavi Selimovica kupicemo Habibovica od Veleza.Pa po njemu ispade bolje ga kupiti ,nego ga dobiti dzaba.Znaci pare od obestecenja Velezu,mogle su se usmjeriti Habibovicu, i tu je kraj price.Ovako mi izjava Selimovica djeluje kao da je sve normalno,nema nikave negativne reakcije(ipak te igrac izradio) kao da je sve o produzenju ugovora znao, i da mu je to sve normalno.
Zar je toliko tesko priznati da vas je covjek fino izradio :tralala: i ostao vjeran u klubu u kojem je ponikao i koji ga je napravio igracem. "Svi znamo kako sam došao u Mostar i šta mi je Velež dao. Tu sam se afrimisao i da nije Veleža, ni ja ne bih bio tu gdje sam sada", kaže Hebibović za naš portal.

"Istina je da su me neki klubovi željeli vidjeti u svojim redovima, ali Velež na osnovu svega ima prednost u odnosu na ostale i sa klubom sam prvo pregovarao oko ostanka. Nisam htio da okrenem leđa tek tako i da odem bez novčane odštete. Uspjeli smo se dogovoriti, na moju radost, ali i radost kluba, a ja se nadam da ću igrati još bolje nego do sada i da ću ako Bog da, napraviti transfer van BiH, što je naravno cilj svima", izjavio je odlični bočni igrač za ******.ba
A vi fino posto sumnjam da cete sada dati neke velike pare koliko vrijedi bolje vam je da se okrenete trazenju alternativa jer ovo je za vas zavrsena prica barem za sada jedino ako na ljeto ne dodete s cifrom od 5-6 nula :D
Dakle ovo nije nikakva mucka nego jednostavno covjek je prihvatio produzenje ugovora i tacka!!!! :wave:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 17 apr 2014, 14:28

Janowicz1x2 je napisao/la:
bruka za vrapčićane
Bekicu kako ti se vise da, idi lijeci se idiote! :lol:

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 17 apr 2014, 14:36

Hebibovica moramo ostavit u klubu !
Zadnja izmjena: pravnik1981, dana/u 17 apr 2014, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 17 apr 2014, 14:36

amypitar je napisao/la:Ovo je neka mucka oko Habibovica, između naše dvije Uprave,a to je da se smire strasti kod navijaca Veleza.Mislim da bi Sarajevo dalo neku lovu,i da Habibovic nije produzio ugovor sa Velezom.Ovako vuk sit ovce na broju.Sarajevo ce dati neku cifru Velezu,a Uprava Veleza ce reci navijacima,eto dobili smo lovu i nismo ga mogli zadrzati.Tako da ce svi biti zadovoljni, i Uprava Veleza,i navijaci Veleza,i Sarajevo koje ce platiti neku odstetu Velezu,koju bi platilo i da nije produzio (neki određeni iznos)

Poselami Selimovica i nek spremi 500 tisuca-hiljada eura + Bibliju ako hoce Hebibovica.
Ipak vi imate love ko' Real sta je vama 500 000 eura? ;) :njanjanja:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 apr 2014, 14:37

Kako su prepotentni postali otkako je yebeni Tan ulio neka sredstva u klub to je nevjerovatno. Velikani. :think:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 17 apr 2014, 14:38

ovoga Bekić neko mora dobro izliječiti, jer ne pomažu više ni lijekovi, ali ni propisana terapija. :oops:

jadan ne bio idi nađi neku Anu ili Mariju, pa po njoj skači cijelu noć, barem će ti život biti zanimljiv. :roll:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 14:38

zizu1991 je napisao/la:Kako su prepotentni postali otkako je yebeni Tan ulio neka sredstva u klub to je nevjerovatno. Velikani. :think:

E'o i ja čitam šta ovaj piše, i ne vjerujem... :crazy:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 17 apr 2014, 14:42

Titova-Juga je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Kako su prepotentni postali otkako je yebeni Tan ulio neka sredstva u klub to je nevjerovatno. Velikani. :think:

E'o i ja čitam šta ovaj piše, i ne vjerujem... :crazy:
Ja sam bez komentara, ali ja bih bio spreman prodati Anija samo za 500 000 eura + Bibiliju jer nam treba napadac za iducu sezonu. :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 14:44

E lijepa (domaća) vremena golijade ... Go Džafa, go Džafa, go, go, go... :clap:

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.