L-Train je napisao/la:Bartrario_Ferdy88 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ne mogu da vjerujem da momak sa 23 g ovako izgleda trmo,Batra kao starac pored Balea.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
L-Train je napisao/la:Bartrario_Ferdy88 je napisao/la:![]()
![]()
![]()

Joj, jes' hvalis Isca stalnoRaul_64 je napisao/la:Isco je u 3 minuti dobio zuti , a nakon toga oduzeo loptu 10x u raznim duelima(3. vise nego bilo ko drugi)
cista genijalnost
Odlican sinoc, pokazao da za razliku od Ozila moze igrati u oba pravca. Jes' da momentalno doprinos u ofanzivi bude dosta manji, ali i to se da popraviti. E'o vam Cesc za njega ..Raul_64 je napisao/la:Isco je u 3 minuti dobio zuti , a nakon toga oduzeo loptu 10x u raznim duelima(3. vise nego bilo ko drugi)
cista genijalnost
mandraX je napisao/la:Bez provokacije, al' mene Real sinoć nije nimalo "oduševio" igrom. Ona sinoć Barca je bila zrela za petarde, realno.
Ako budu na onom nivou kao sinoć, ako se to nimalo ne popravi u međuvremenu, neće dobro proći sa Bayernom.
+1mandraX je napisao/la:Bez provokacije, al' mene Real sinoć nije nimalo "oduševio" igrom. Ona sinoć Barca je bila zrela za petarde, realno.
Ako budu na onom nivou kao sinoć, ako se to nimalo ne popravi u međuvremenu, neće dobro proći sa Bayernom.
Ne znam baš, u ofanzivi sigurno, al' u defanzivi...? Sinoć su svi defanzivu igrali osim Balea i Benzeme, protiv Bayerna na tu dvojicu slobodno dodaj i Ronalda.Raul_64 je napisao/la:Pa ono , pomaze ako imas Ronalda.
stručnjaci sa SKL-Train je napisao/la:gledam sinoc komentare kako Barci nedostaje "citava" odbrana i kako je oslabljena u odnosu na Real i kontam stani malo zar se izostanak Pique i Valdesa smatra citavom odbranom Barce i kako je moguce da su vise oslabljeni u odnosu na Real kojem je sinoc nedostajalo cak 5 igraca (Ronaldo,Marcelo,Jese,Arbeloa i Khedira),shvatam ja da je Barcina odbrana kanta i ovako i onako ali jbm ti logiku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.