Pobjegao sa parama za mec Velez - Željo, izradio.AsharaK je napisao/la:Đe je pastrmka, bez njega sve mrtvo
Elegant je napisao/la:Pobjegao sa parama za mec Velez - Željo, izradio.AsharaK je napisao/la:Đe je pastrmka, bez njega sve mrtvo
Ili je u ribu otisao...
Osmanagic i 30-40k eura, mjerakonjicanin01 je napisao/la:Hm ovi pitari fkt nece odustat od Anija ,cuj spremni kupiti ,ccc bas da vidimo o kojim ciframa ce se raditi
Aaaa cuj '' ovi pitari'' nemojte tako rodjeni mi smo drugovi, a to za Hebibovica sam cuo da je produzio ugovor, iako je tako nasi ce razgovarat sa celnicima veleza i uz neku lijepu cijenu koji nasi ponude nadam se da ce pristat i svi sretni.konjicanin01 je napisao/la:Hm ovi pitari fkt nece odustat od Anija ,cuj spremni kupiti ,ccc bas da vidimo o kojim ciframa ce se raditi
Janowicz1x2 je napisao/la:bruka za vrapčićane
Zar je toliko tesko priznati da vas je covjek fino izradioamypitar je napisao/la:Ovo je neka mucka oko Habibovica, između naše dvije Uprave,a to je da se smire strasti kod navijaca Veleza.Mislim da bi Sarajevo dalo neku lovu,i da Habibovic nije produzio ugovor sa Velezom.Ovako vuk sit ovce na broju.Sarajevo ce dati neku cifru Velezu,a Uprava Veleza ce reci navijacima,eto dobili smo lovu i nismo ga mogli zadrzati.Tako da ce svi biti zadovoljni, i Uprava Veleza,i navijaci Veleza,i Sarajevo koje ce platiti neku odstetu Velezu,koju bi platilo i da nije poptisao (neki određeni iznos)
Jer da bas sve i nije cisto,vidi se po izjavi Selimovica kupicemo Habibovica od Veleza.Pa po njemu ispade bolje ga kupiti ,nego ga dobiti dzaba.Znaci pare od obestecenja Velezu,mogle su se usmjeriti Habibovicu, i tu je kraj price.Ovako mi izjava Selimovica djeluje kao da je sve normalno,nema nikave negativne reakcije(ipak te igrac izradio) kao da je sve o produzenju ugovora znao, i da mu je to sve normalno.
Bekicu kako ti se vise da, idi lijeci se idiote!Janowicz1x2 je napisao/la:bruka za vrapčićane
Poselami Selimovica i nek spremi 500 tisuca-hiljada eura + Bibliju ako hoce Hebibovica.amypitar je napisao/la:Ovo je neka mucka oko Habibovica, između naše dvije Uprave,a to je da se smire strasti kod navijaca Veleza.Mislim da bi Sarajevo dalo neku lovu,i da Habibovic nije produzio ugovor sa Velezom.Ovako vuk sit ovce na broju.Sarajevo ce dati neku cifru Velezu,a Uprava Veleza ce reci navijacima,eto dobili smo lovu i nismo ga mogli zadrzati.Tako da ce svi biti zadovoljni, i Uprava Veleza,i navijaci Veleza,i Sarajevo koje ce platiti neku odstetu Velezu,koju bi platilo i da nije produzio (neki određeni iznos)
Jer da bas sve i nije cisto,vidi se po izjavi Selimovica kupicemo Habibovica od Veleza.Pa po njemu ispade bolje ga kupiti ,nego ga dobiti dzaba.Znaci pare od obestecenja Velezu,mogle su se usmjeriti Habibovicu, i tu je kraj price.Ovako mi izjava Selimovica djeluje kao da je sve normalno,nema nikave negativne reakcije(ipak te igrac izradio) kao da je sve o produzenju ugovora znao, i da mu je to sve normalno.
zizu1991 je napisao/la:Kako su prepotentni postali otkako je yebeni Tan ulio neka sredstva u klub to je nevjerovatno. Velikani.
Ja sam bez komentara, ali ja bih bio spreman prodati Anija samo za 500 000 eura + Bibiliju jer nam treba napadac za iducu sezonu.Titova-Juga je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Kako su prepotentni postali otkako je yebeni Tan ulio neka sredstva u klub to je nevjerovatno. Velikani.
E'o i ja čitam šta ovaj piše, i ne vjerujem...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.