amypitar je napisao/la:Ovo je neka mucka oko Habibovica, između naše dvije Uprave,a to je da se smire strasti kod navijaca Veleza.Mislim da bi Sarajevo dalo neku lovu,i da Habibovic nije produzio ugovor sa Velezom.Ovako vuk sit ovce na broju.Sarajevo ce dati neku cifru Velezu,a Uprava Veleza ce reci navijacima,eto dobili smo lovu i nismo ga mogli zadrzati.Tako da ce svi biti zadovoljni, i Uprava Veleza,i navijaci Veleza,i Sarajevo koje ce platiti neku odstetu Velezu,koju bi platilo i da nije poptisao (neki određeni iznos)
Jer da bas sve i nije cisto,vidi se po izjavi Selimovica kupicemo Habibovica od Veleza.Pa po njemu ispade bolje ga kupiti ,nego ga dobiti dzaba.Znaci pare od obestecenja Velezu,mogle su se usmjeriti Habibovicu, i tu je kraj price.Ovako mi izjava Selimovica djeluje kao da je sve normalno,nema nikave negativne reakcije(ipak te igrac izradio) kao da je sve o produzenju ugovora znao, i da mu je to sve normalno.
Zar je toliko tesko priznati da vas je covjek fino izradio

i ostao vjeran u klubu u kojem je ponikao i koji ga je napravio igracem. "Svi znamo kako sam došao u Mostar i šta mi je Velež dao. Tu sam se afrimisao i da nije Veleža, ni ja ne bih bio tu gdje sam sada", kaže Hebibović za naš portal.
"Istina je da su me neki klubovi željeli vidjeti u svojim redovima, ali Velež na osnovu svega ima prednost u odnosu na ostale i sa klubom sam prvo pregovarao oko ostanka. Nisam htio da okrenem leđa tek tako i da odem bez novčane odštete. Uspjeli smo se dogovoriti, na moju radost, ali i radost kluba, a ja se nadam da ću igrati još bolje nego do sada i da ću ako Bog da, napraviti transfer van BiH, što je naravno cilj svima", izjavio je odlični bočni igrač za ******.ba
A vi fino posto sumnjam da cete sada dati neke velike pare koliko vrijedi bolje vam je da se okrenete trazenju alternativa jer ovo je za vas zavrsena prica barem za sada jedino ako na ljeto ne dodete s cifrom od 5-6 nula
Dakle ovo nije nikakva mucka nego jednostavno covjek je prihvatio produzenje ugovora i tacka!!!!