NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Meni je ovo danas bilo lose,izgleda da se jos vrti Zrinjski u glavama igraca
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
po meni nevjerojatan pad..pocelo je sve u zenici u prvoj utakmici polufinala ovog..nesto ne stima.Android je napisao/la:Meni je ovo danas bilo lose,izgleda da se jos vrti Zrinjski u glavama igraca
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- EroHercEro
- Kontakt:
Ma sve štima, 3 boda u predzadnjem kolu su sigur, i uz jedan kiks Želje, eto Širokog na 2. mistu koje vodi u 2.pretkolo EL.Kevin je napisao/la:po meni nevjerojatan pad..pocelo je sve u zenici u prvoj utakmici polufinala ovog..nesto ne stima.Android je napisao/la:Meni je ovo danas bilo lose,izgleda da se jos vrti Zrinjski u glavama igraca

msm da musu treba zamjenit iskreno kordic je klasa za onog malog sto ste ga prodali dinamu a njega ste suspendovali a bio vam je jedini igrac koji je mogao razbiti ovu igru celika svojom visinom i snagom musa nam je tim potezom ucinio uslugu vi imate ekipu dobru samo fali vam snage niste spremni i niste nesto borbeni za razliku od igraca celika koji su se borili do iznemoglosti
koliko ja znam nema 2. pretkolo..svi klubovi idu od 1. zbog loseg koeficijentaEroHercEro je napisao/la:Ma sve štima, 3 boda u predzadnjem kolu su sigur, i uz jedan kiks Želje, eto Širokog na 2. mistu koje vodi u 2.pretkolo EL.Kevin je napisao/la:po meni nevjerojatan pad..pocelo je sve u zenici u prvoj utakmici polufinala ovog..nesto ne stima.Android je napisao/la:Meni je ovo danas bilo lose,izgleda da se jos vrti Zrinjski u glavama igraca
U pravu je @saaudin,nasi igraci su fizicki jako lose pripremljeni,najbolje se to vidjelo u Mostaru,i protiv Slavije i danas protiv Celika,jbt kad vidim Ćemu da nakon 10 minuta jedva trci na terenu dodje mi muka,tko je uopce kondicijski trener?
HRHB
HRHB
Vidila se želja, pojačala se trka. Ono što nama smeta je bunker, tu ne znamo, niti smo ikad znali igrati. Zato teško i prolazmo sa ekipama koje igraju bunker. Da ovo nije bila kup utakmica i da nije zaostatak golova kakav jeste tj. da se igra za tri boda, uvalili bi Čeliku bar još 2 gola, jer bi se Čelik morao malo otvoriti. Da nam fali visok napadač fali. Samo jednu planiranu izmjenu smo imali. Ono što se još jasno vidi Špikić donosi nesigurnost u obrani, pliva, nije za prvog tima još. Plazonjić nam je jako bitan , ulaskom Ćeme smo izgubili čvrstinu u sredini...PaČelik nije 5 puta izišao sa svoje pole terena...Kevin je napisao/la:maxmore je napisao/la:Ono što treba reći nakon ove tekme OVAKVU IGRU ŽELIM DA IGRAJU UVJEK. Nisam tužan, drago mi je da sam ovo vidio, da se gine za Široki.![]()
.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- EroHercEro
- Kontakt:
Ma nemoguće, koliko znam nikad nije bilo da sva 3 predstavnika neke države kreću od istog pretkola.
Bolje da se krene od 1. pretkola da se više para od Uefe zaradi
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- EroHercEro
- Kontakt:
Pa da ispadnu u startu od nekog kluba sa Malte, San Marina i sl.?Grdan je napisao/la:Bolje da se krene od 1. pretkola da se više para od Uefe zaradi.
Cestitke Sirokom na dobroj i koretnoj igri. Zasluzeno su pobijedili, sto ipak nije bilo dovoljno. Sta je - tu je.. puno srece u nastavku prvenstva.
pa ako krenes od 2. pretkola dobijes isto pareGrdan je napisao/la:Bolje da se krene od 1. pretkola da se više para od Uefe zaradi.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Katastrofalna igra s nase strane, ne bih se slozio ni za voljni moment, za ovakvu utakmicu s ovim ulogom, to je puno premalo i sramotno, ni tri cista sanse da stvore, zalosno.
Celik je dosao, odigrao cvrsti i totalni bunker i uspio u svom naumu, zasluzeno idu dalje, nema im se sta prigovoriti (nastranu prgavost i sjeckanje igre, valjanje po podu, sve je to u granicama normale takvih utakmica), ta imali su aktivni rezultat, a mi smo izgledali amaterski pokusavajuci to probiti unatoc apsolutnoj dominaciji u posjedu.
Cast pojedinima, ali brojni su ondje jos uvijek bili vjerojatno pod dojmom utakmice u Mostaru, jer taman kao da su nestali s terena.
Celik je dosao, odigrao cvrsti i totalni bunker i uspio u svom naumu, zasluzeno idu dalje, nema im se sta prigovoriti (nastranu prgavost i sjeckanje igre, valjanje po podu, sve je to u granicama normale takvih utakmica), ta imali su aktivni rezultat, a mi smo izgledali amaterski pokusavajuci to probiti unatoc apsolutnoj dominaciji u posjedu.
Cast pojedinima, ali brojni su ondje jos uvijek bili vjerojatno pod dojmom utakmice u Mostaru, jer taman kao da su nestali s terena.
...Život za Široki...
Nece Siroki ispasti od takvih ekipaEroHercEro je napisao/la:Pa da ispadnu u startu od nekog kluba sa Malte, San Marina i sl.?Grdan je napisao/la:Bolje da se krene od 1. pretkola da se više para od Uefe zaradi.

HRHB
HRHB
- delpiero502
- Kontakt:
@Kevine, sutra ocekujem izvjestaj sa utakmica kadeta i juniora. Trebalo bi biti zanimljivo u obe kategorije. Pozdrav iz Sarajeva.
teškodelpiero502 je napisao/la:@Kevine, sutra ocekujem izvjestaj sa utakmica kadeta i juniora. Trebalo bi biti zanimljivo u obe kategorije. Pozdrav iz Sarajeva.

Dobra igra danas. Samo mi nije jasno kako smo mi mogli izgubiti od ove smiješne ekipe Čelika
.

Lištica
Lištica
a neznam ni ja..maxmore je napisao/la:Dobra igra danas. Samo mi nije jasno kako smo mi mogli izgubiti od ove smiješne ekipe Čelika.
nismo usli u utakmicu 100% i to je to..
Gledaj ovog Čelika u Mostaru. Katastrofa ili vazelin. Neznam šta je.Kevin je napisao/la:a neznam ni ja..maxmore je napisao/la:Dobra igra danas. Samo mi nije jasno kako smo mi mogli izgubiti od ove smiješne ekipe Čelika.
nismo usli u utakmicu 100% i to je to..
Lištica
Lištica
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nisam ni sumnjao da ce razvaliti Borac, naravno, koga ce nego koga ''ne treba''.
Medjutim samo Široki onako zalosno i jalovo odigrati kljucnu utakmicu moze i ne uspjeti anulirati prednost kao prije par dana. No to je druga prica.
Medjutim samo Široki onako zalosno i jalovo odigrati kljucnu utakmicu moze i ne uspjeti anulirati prednost kao prije par dana. No to je druga prica.
...Život za Široki...