FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Donnie Darko
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Donnie Darko » 16 apr 2014, 23:44

Furymaker je napisao/la: Neymar je imao priliku koju je jednostavno morao zabiti , nije i tu je razlika ove sezone izmedju Neymara i Balea , jedan odlucuje tekme , drugi ne . Al realno gledajuci , Bale je igrac prostora , a Barca mu je dala sav prostor ovog svijeta u ovoj tekmi , al opet to ne pravda Neymara sto nije zabio kad je morao .
Zanimljivo, mogu se zaklet da sam čitao suprotne stvari kad je Neymar zabijao Realu (dvojici igrača kroz noge), a Bale imao jedan šut u svemir u cijelom Clasiku. Jednom nešto uradi u tri Clasica i odmah opravdao milione :rol: To važi za obojicu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 apr 2014, 23:44

bparena je napisao/la:@let3
zato sto je ubleha kao i svi oni do biskvita. Zato sto se gubi vrijeme cekajuci da "proradi" umjesto da se smrkom sapere sve i na golu i pred golom i nadje neko ko je dostojan velicine ovog kluba. Sto je igrao s inekcijama a ne Adriano - jos jedna greska, a te inekcije nisu opravdanje za onu sramotu kako je izgubio +10 metara fore ispred Balea. Ti mu vjeruj ja ti kazem da oni ne zasluzuju dres Barce. To su prosjecni igraci spanske lige i nista vise.
vješto si preskocio odgovoriti na ona pitanja o Messiju i Neymaru :mrgreen: :lol:

a šta je sa Busquetsom vecreas :?: preloš je bio

šta je sa dijelom ekipe od Busa prema naprijed?? gdje su veceras bili :?: gdje su ti napadaci i veznjaci

nemoj mi samo o odbrani ponavljati ko papagaj

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 16 apr 2014, 23:45

Bez obzira na odluku fife,treba obavezno prodati neke igrace.Jer nam zabrana vazi samo za dovodjenje igraca.
Valdes
Puyol
Alves uzeti 10 miliona ako moze,ako ne nije problem da ide i besplatno.
Song 15 miliona
Tello 5 miliona
Alexis ?
A na ovim ostalim igracima Bojan,Cuenca,Afellay,JDS raskinuti ugovor ili uzeti koji milion ako moze.

A staviti one mlade igrace,koji jedva cekaju da odigraju utakmicu u dresu barcelone.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 16 apr 2014, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 apr 2014, 23:49

Donnie Darko je napisao/la:
Furymaker je napisao/la: Neymar je imao priliku koju je jednostavno morao zabiti , nije i tu je razlika ove sezone izmedju Neymara i Balea , jedan odlucuje tekme , drugi ne . Al realno gledajuci , Bale je igrac prostora , a Barca mu je dala sav prostor ovog svijeta u ovoj tekmi , al opet to ne pravda Neymara sto nije zabio kad je morao .
Zanimljivo, mogu se zaklet da sam čitao suprotne stvari kad je Neymar zabijao Realu (dvojici igrača kroz noge), a Bale imao jedan šut u svemir u cijelom Clasiku. Jednom nešto uradi u tri Clasica i odmah opravdao milione :rol: To važi za obojicu.
:clap:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 apr 2014, 23:50

messilla je napisao/la:
BosnaSTL je napisao/la:Jel igro Messi veceras?
Ne. Cuva se za svjetsko, gdje ce ih neko nabiti nogom again.
Njemačka :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 apr 2014, 23:51

@let3
Vjeruj mi da nista ne preskacem - nekad sam igrao fudbal i znam otprilike kako se osjeca napad kad svake utakmice primis gol iz prvog protivnickog napada. Nisu ti noge i glava sigurni da mozes misliti samo o svom poslu. Ubije to u mozak, sto ne opravdava napad ali otupis na sve i samo iz utakmicu u utakmicu docekujes razocarenja. Ti kako hoces ali sve je to kriva uprava koja je nakon 7UP-a sve to trebala pomest i raditi da nam se sve ovo bar u manjoj mjeri dogadja. Covjek trci 70 metara i ispada iz terena pa iako je u zaostatku 10 met pretrcaje vasu zakletvu koja nije mogla ni 40 da pretrci. Fujjj :oops:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 16 apr 2014, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 16 apr 2014, 23:51

Cestitke na dobroj utakmici, vidimo se opet iduce sezone.

Onog magarca Alvesa sad mrzim jos vise. Kakav pakas strasno :!:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 apr 2014, 23:54

Vjeruj mi da nista ne preskacem - nekad sam igrao fudbal i znam otprilike kako se osjeca napad kad svake utakmice primis gol iz prvog protivnickog napada. Nisu ti noge i glava sigurni da mozes misliti samo o svom poslu. Ubije to u mozak, sto ne opravdava napad ali otupis na sve i samo iz utakmicu u utakmicu docekujes razocarenja. Ti kako hoces ali sve je to kriva uprava koja je nakon 7UP-a sve to trebala pomest i raditi da nam se sve ovo bar u manjoj mjeri dogadja. Covjek trci 70 metara i ispada iz terena pa iako je u zaostatku 10 met pretrcaje vasu zakletvu koja nije mogla ni 40 da pretrci. Fujjj :oops:
imaš dosad neviđenu sposobnost da ne vidiš ucinke svojih zakletvi tipa Messi, Iniesta, Nemyar :lol: strašni su veceras bili, strašni

ali si zato prvi kad treba pokenjati Bartru :clap: aferim lave

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 16 apr 2014, 23:56

Zero tituli nakon dosta godina.

Neka, mi ovdje uzivamo :kava:
Marksizam u skole!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 apr 2014, 23:56

Ne znam, mene ovaj poraz pogodio vise nego ijedan u ovoj sezoni. Tako mi je nekako tesko bilo gledat zadnje minute, pa najradije bih...
Prije svega da se osvrnem na igrace. Opet neka kurcobolja kod nekih igraca, znamo svi koji su. Mislim da je Busquets odigrao jednu od najlosijih utakmica u dresu Barcelone. Jel se Alba ozlijedio? Jer ne vidim jbenog razloga da njega mijenja kad onu jbenu klocinu od Alvesa drzi u igri. Danas sam mu barem 50 opsovao nesto.
Messi opet isti vrag, pa kad je odlucio na trenutak zaigrat, imali smo 2 najbolje sanse na utakmici, a on onako. Iniesta los, Xavi solidan, Pinto nemam komentara, realno mogao je oba obranit, ali nema se tu sta njega krivit.

Sada one koji su me zadovoljili: Bartra, Neymar, Mascherano i Alba. Bartri se nema sta zamjerit, momak je plakao dok je izlazio iz igre. Jbga, mlad je, Bale brzi i kraj price. Uz to je jos zabio gol. Mascherano odradio solidnu utakmicu, par puta fino zaustavio napade, zadovoljio. Alba u prvom poluvremenu jedan od najboljih. Neymar, iako je promasio ono na kraju, me se dojmio. Najvise se trudio i mislim da je zasluzio taj gol, ali steta.

Martino. Pa kako dragi Tata da izvedes po stoti put istu postavu. Totalna pogreska Cesc lazna devetka, totalno promasena postava. Messi i on se guraju u sredini, bok ostaje prazan gdje ionako kloc Alves ostaje dupliran uvijek. Promjene u nastavku, sta reci, kao da znam koga ce lik uvijek zamijeniti. Nije Tata kriv za sve, ali za neke stvari stvarno je. I ne bih ga volio vidjeti na klupi i iduce sezone.

Sve u svemu, razocaran sam. Volio bih da mogu reci da sam ocekivao poraz, ali nisam. Jbga!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 apr 2014, 00:03

Martino očito nije trener za Barcelone. Nema šta tražit na klupi sljedeće sezone. Lik je totalno pogubio konce. Pa ****, tri poraza u jednoj sedmici upisat :clap:

Kao što je bilo očito sa Vilanovom prošle sezone.

Moraju svim, ali svim silama krenut po Kloppa.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 17 apr 2014, 00:05, ukupno mijenjano 1 put.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 apr 2014, 00:04

Nisi očekivao poraz!?Kao prva loša tekma ove sezone pa neko iznenađenje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

TariqAli
Kontakt:

Post Postao/la TariqAli » 17 apr 2014, 00:06

Donnie Darko je napisao/la:Martino očito nije trener za Barcelone. Nema šta tražit na klupi sljedeće sezone. Lik je totalno pogubio konce. Pa ****, tri poraza u jednoj sedmici upisat :clap:
slika
Marksizam u skole!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 apr 2014, 00:06

Daj vise ne budi glup covjek i dosadan, evo dovedemo Luiza, Silvu i Hummelsa i Ter Stegena? Mislio da bi se nesto promijenilo ? Bi karine moje, eto.
Nama treba neko u veznom redu ko ce trcati,vrsiti presing ko nekada, podvaljivati lopte napadu i 2 dobra krila koja ZNAJU prevesti igraca a ne vracati nazad loptu.Vidis li ti da mi nemamo igraca koji moze prevesti drugog igraca, cim Messi zakaze, gotovo.Fali nam bek dobar koji se nekad zna i vratiti i koji zna centrirati a ne ko Dani Avdijes.Fali nam trener SVJETSKE klase a ne neka ublehas koji je prije ribe pec'o.I zadnje fali nam UPRAVA S MUDIMA, ova to nema. Kad to sve dovedemo, onda bi se nesto i moglo napraviti.
27.10.2020

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 apr 2014, 00:06

Mancini je napisao/la:Nisi očekivao poraz!?Kao prva loša tekma ove sezone pa neko iznenađenje.
Nije iznenađenje, ali protiv Reala ove sezone smo imali 2-0 do veceras. Al' jbga, ja sam klasa optimist.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 17 apr 2014, 00:08

Mislim da je večeras ronaldo više pokazao od messija.
naprijed rejal

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 17 apr 2014, 00:10

slika

:bow:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 apr 2014, 00:10

Nabrajate koliko je igrača u lošoj formi.Da su u pitanju jedan ili dvojica igrača pa bih mogao shvatiti ali po vama 5-6 igra loše.Do koga li je?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 17 apr 2014, 00:13

Mancini je napisao/la:Nabrajate koliko je igrača u lošoj formi.Da su u pitanju jedan ili dvojica igrača pa bih mogao shvatiti ali po vama 5-6 igra loše.Do koga li je?
Do kretenske uprave koja je dozvolila da se sve to urusi i uspori pred svojim golom da je zalosno sta su uradili od kluba.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 17 apr 2014, 00:15

Ovo vise djeluje fuj kada se gleda.Najbolji igrac Barcelone nakon povrede Viktora je Alba.Skidam kapu tom ratniku za onakvu borbu , trcanje i odlicno postavljanje.Cesc je bio dobar , radio je dosta.Bartra i Mascherano su bili vise nego dobri veceras , odicno kupili lopte ali ne mozes sve ni pokupiti sta ostatak ekipe moze usrati.Pinto je, ja mislim jedan od najlosijih golmana u povijesti ovog kluba(znamo kakvi pacijenti su branili u Barceloni). :roll:

Alves je neozbiljan igrac , vjerujem da bi odlican bio na malom fudbalu.Vec 2+ godine zelim tog klauna vidjeti van kluba jer svojim ponasanjem i igrom nije renome Almerije a kamoli Barce.

Busquets me uzasno poceo nervirati , razumijem da je igrac spor i trom ali on je jednostavno prespor.Pa covjek teoretski i prakticno ne moze zaustaviti kontru , u koliko protivnik istu pocne trcati sa 2 ili vise igraca.Odlicno on cita igru , ali ako se nadje u situaciji gdje je to nebitan faktor , onda je on igrac manje na terenu.Veceras je upravo to bio.Xavi odlican , on je drasticno podigao formu ali nema s'kim da igra i kome lopte da gura.Nema utrcavanja , da Xavi moze pokazati puni kvalitet i iskoristiti svoju viziju i genijalnost.

Krila kao inace , odsjecena.Messi ocito igra u nekon svom Svijetu , ne krivim ga ni najmanje, neka odmori jer je zasluzio godinama u nazad.Neymar nit' smrdi nit' mirise.Dosta se trudi , nema ni on upotrebljivih lopti i mogucnost da pokaze odlican asortiman jer ova igra gusi njegovo najvece oruzje.On je igrac koji vjerovatno ima najbolji prvi korak na Svijetu , veoma nepredvidiv i agilan ali kada ekipe igraju dupli blok efikasnost se svede na minimum.

Prije svega klub treba promjeniti stvari koje ocito lose utjecu na igrace.Atmosfera je vjerujem 0 bodova .Na ljeto ce se desiti dosta "potresnih" stvari u ovom klubu , prije svega nadam se Laporti kao prvom covjeku kluba :mrgreen:

Od sve i jedne osobe u klubu najmanje krivim Martina.Dosao je covjek u najgore moguce vrijeme , dosao na ekipu koja je maximalno van balansa a zasicenje je doseglo nikada veci level.Trener definitivno nije kriv za 99% stvari koje se dese na terenu i van njega.

Cestitke Realu na tituli iako me nisu odusevili.Vjerujem da ce ih Bayern rasuti jer Real nema igru.Ova igra na kontre logicno prolazi protiv Barcelone jer ekipa nema balans i defanzivno je ocajna ali Bayern je nesto drugo...
Realova odbrana je jaca od Barcelonine ali daleko od super jake odbrane , vezni red ocajan , a work rate ekipi i nije jaca strana posebno kada se vrati Cristiano tu ce jos vise puhati po stranama ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.