Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- red devil88
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Sto se vi brinete koliko ce klub potrosit pa nisu vase pare . A i moralo se kad tad pocet trosit nije vise 1992 godina pa da igrac kosta 5 miliona .
Glory Glory Man United !!! 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa to je stari članak, vidiš da stoji "up to 300 000", sad su otkriveni detalji tog ugovora, koji su precizirani u članku koji sam ja naveo, tako da nema 300 000, već manje od 240000 ali i tu klauzulu o sponzorskim ugovorima, prvu takvu u svijetu kojom kada neko ponudi njemu da ih reklamira onda dobija i brend Uniteda iza sebe, tako da i Rooney i United profitiraju (može zaraditi puno više negoli što bi mogao da je tražio samo 300000). To je tek nedavno otkrivenio javnosti i zato i nema 300000, koliko se mislilo da ima kad je tek ugvovor potpisan.Saurman je napisao/la: http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/26287482" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Klub mu daje 250k a ostatak preko sponzora kluba.Što na kraju izađe 300k, oko 17 mil eura godišnje.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa to je stari članak, vidiš da stoji "up to 300 000", sad su otkriveni detalji tog ugovora, koji su precizirani u članku koji sam ja naveo, tako da nema 300 000, već manje od 240000 ali i tu klauzulu o sponzorskim ugovorima, prvu takvu u svijetu kojom kada neko ponudi njemu da ih reklamira onda dobija i brend Uniteda iza sebe, tako da i Rooney i United profitiraju (može zaraditi puno više negoli što bi mogao da je tražio samo 300000). To je tek nedavno otkrivenio javnosti i zato i nema 300000, koliko se mislilo da ima kad je tek ugvovor potpisan.Saurman je napisao/la: http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/26287482" onclick="window.open(this.href);return false;
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Klub mu daje manje od 240 000, a to što zaradi od sponzora dijeli sa klubom (što je prvi takav ugovor u svijetu), tako da je to win-win situacija. Što više on zaradi od sponzora, više i klub profitiraSaurman je napisao/la: Klub mu daje 250k a ostatak preko sponzora kluba.Što na kraju izađe 300k, oko 17 mil eura godišnje.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jedino je sigurno da dobija placu koju ne opravdava na terenu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bas vas ne kontam kako vam se da baviti tim finansijama kluba i igraca, zar je bitno jel 240000 ili 300000 plata? United ce stvarno propasti zbog 60000 funti 

GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Rooney zasluzi svaki peni, ne znam u cemu je problem
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ne znam ni ja, izgleda da ga Cartman i Format placaju iz svog dzepa.RiNo je napisao/la:Rooney zasluzi svaki peni, ne znam u cemu je problem

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ove sezone niko od njih nije opravdao ono što zarađujeCartman je napisao/la:Jedino je sigurno da dobija placu koju ne opravdava na terenu.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Samo sto je Rooney jedan od rijetkih sto nije to uradio ni prosle sezone.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ove sezone niko od njih nije opravdao ono što zarađujeCartman je napisao/la:Jedino je sigurno da dobija placu koju ne opravdava na terenu.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Cart kako nije..
Pa imao je platu nekih 180 000, a ucinak 12 golova i 10 asist u epl, 3 gola u FA kupu te 1 pogodak i 3 asist u pet meceva u lp... Kada pogledas Younga i njegovih skoro 120, te ucinak i igru uopce, onda je Wazza svaki peni prosle sezone odradio...

- Ed Woodward for Prime Minister !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Al' je isto tako jedan od rijetkih koji je to uradio kroz karijeru, ne gledajući samo prošlu sezonu.Cartman je napisao/la: Samo sto je Rooney jedan od rijetkih sto nije to uradio ni prosle sezone.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 16 apr 2014, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
VRAĆA RONALDA U MANČESTER: Napisao pismo Portugalcu i rasplakao navijače Junajteda
http://www.kurir-info.rs/vraca-ronalda- ... ak-1325093" onclick="window.open(this.href);return false;
Jao procitajte ovo
http://www.kurir-info.rs/vraca-ronalda- ... ak-1325093" onclick="window.open(this.href);return false;
Jao procitajte ovo

GGMU!
Ako dobijemo evertona sljedecu tekmu,postoje neke minimalne šanse da udjemo u top 4,al opet,bolje išta nego ništa..Igraju sa Sotonom i Hullom u gostima i sa Cityem kuci,pretezak raspored..pod uslovom da Palace ne primi 2 gola za 15 minuta,a valjda nece..
Uh moja greska,ja skroz zaboravio na arsenal..

Uh moja greska,ja skroz zaboravio na arsenal..

to volim,, optimizam do zadnje minuteNarin je napisao/la:Ako dobijemo evertona sljedecu tekmu,postoje neke minimalne šanse da udjemo u top 4,al opet,bolje išta nego ništa..Igraju sa Sotonom i Hullom u gostima i sa Cityem kuci,pretezak raspored..pod uslovom da Palace ne primi 2 gola za 15 minuta,a valjda nece..
Uh moja greska,ja skroz zaboravio na arsenal..![]()

sve dok postoje teoretske sanse nema odustajanja od lp

a sto se arsenala tice oni su talasika ,,nebi bilo cudno da izgube sve do kraja

Vidim za titulu vise nema sanse ni matematicki. 

Ma nemamo sanse ni za ligu prvaka, tj 4 mjesto. Realno ispred nas su i Totenham i Everton i Arsenal koji ima lagan raspored i nema teorije da toliko kiksaju, a ni mi nesto ne obecavamo da bi mogli do kraja sve pobjede izgurati. Jednostavno se pomiriti da je ova sezona katastrofalna i da sljedece sezone necemo slusati himnu lige prvaka na utakmicama Uniteda.
Trebamo se okrenuti diskusiji sta i kako do kraja sezone, kome davati sansu, kome ne, koga dovesti, koga prodati i tako dalje
Trebamo se okrenuti diskusiji sta i kako do kraja sezone, kome davati sansu, kome ne, koga dovesti, koga prodati i tako dalje

GGMU!
I ja cu mu bar penija poslat ,posto je sve to zasluzioRiNo je napisao/la:Rooney zasluzi svaki peni, ne znam u cemu je problem

Zeljeznicar! 1921 !
Prvo se raspitaj na RC-u kako ide slanje novcaFormat je napisao/la:I ja cu mu bar penija poslat ,posto je sve to zasluzioRiNo je napisao/la:Rooney zasluzi svaki peni, ne znam u cemu je problem
100% sportski i krajnje opušten potpis
ma sve do kraja igrati u najjacem sastavu jer nemozemo nista izgubiti...Skyline je napisao/la: Trebamo se okrenuti diskusiji sta i kako do kraja sezone, kome davati sansu, kome ne, koga dovesti, koga prodati i tako dalje
a na ljeto MIN 5 pojacanja dovesti od cega bar 3 top klase

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.