FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da a može se desiti i da neizađete nikako u evropu !
ne lazem , sjecam se dobro da se protiv Borca igrali tu utakmicu i tad ostali u ligiterabajt je napisao/la:Lažeš.aS_Roma je napisao/la:Jesi li bio uz svoj klub kad se boroio za opstanak, jesi li bio na Grbavici kad je tvoj klub u 29 kolu prije nekoliko godina tek tad obezbjedjivao opstanak ?invincible1921 je napisao/la:svaka cast na porlazu po meni najbolja vasa utakmica u drugom dijelu sezonusto se tice nekih prica nadam se da ste konacno shvatili izreku PRVO SKOCI PA RECI HOP
sto se tice ovih nekih sto zelju spominju... dobro iskreno zelio sam da zrinjski prodje i radi toga sto je nama konkurent,ali i radi toga sto bi vi navijali za FK CETNIK da igra protiv nas ko kaze da nije tako laze shodno tome nema potrebe da idemo u neke rasprave. Ovi sto spominju ljubomoru ili komplekse navedite od cega? vi imate priliku da osovjite prvi trofej u 8 godina ,a ja sam u svom kratkom zivotu od 23 godine proslavio, ne dozivio NEGO PROSLAVIO vise titula nego svi vasi navijaci ukljucii najstarije pa cak i ove nedavno preminule
pozdrav
Ili samo odes na zadnje kolo ako je titula u pitanju ?
Re: Odg: FK Sarajevo
I to sto kazes.sormi je napisao/la:Da a može se desiti i da neizađete nikako u evropu !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- EroHercEro
- Kontakt:
Znači, Zrinjski prvak jer Sarajevo će da gine protiv Želje zbog prolaza u finale preko Zrinjskog. Ugl. Čelik puša, Željo osta bez titule, a Široki svakako ne bi ni moga igrati pretkola Lige prvaka zbog stadiona koji ne zadovoljava kriterije.
Čelik prođe jer će dati 3 boda Širokom u predzadnjem kolu kojem je cilj drugo misto koje vodi u drugo pretkolo EL.
Svi sretni i zadovoljni osim Želje i Čelika (naravno, pod uvjetom da Sarajevo ne izgubi od Želje, a u kupu Zeničani nemaju šta tražiti protiv puno bolje ekipe).

Čelik prođe jer će dati 3 boda Širokom u predzadnjem kolu kojem je cilj drugo misto koje vodi u drugo pretkolo EL.
Svi sretni i zadovoljni osim Želje i Čelika (naravno, pod uvjetom da Sarajevo ne izgubi od Želje, a u kupu Zeničani nemaju šta tražiti protiv puno bolje ekipe).

hvala drugar i ja vama želim puno sreče u borbi za titulu.krmak je napisao/la:Cestitke na prolazu, lijepo ste odigrali. Vidi se da imate kvalitetu. Sretno u finalu
Sarajevo ljubavi moja!
Citiraj me na kraju sezone:EroHercEro je napisao/la:Znači, Zrinjski prvak jer Sarajevo će da gine protiv Želje zbog prolaza u finale preko Zrinjskog. Ugl. Čelik puša, Željo osta bez titule, a Široki svakako ne bi ni moga igrati pretkola Lige prvaka zbog stadiona koji ne zadovoljava kriterije.
Svi sretni i zadovoljni osim Želje i Čelika (naravno, pod uvjetom da Sarajevo ne izgubi od Želje, a u kupu Zeničani nemaju šta tražiti protiv puno bolje ekipe).![]()
![]()
1. Zeljo LP

2. Zrinjski EL

3. Siroki EL

4. Sarajevo

Celik - osvajac Kup-a EL

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Jedva cekam derbi. Titula me ne zanima!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ja jedva cekam sljedece kolo da opet gledam ove momke kako igraju 

da osvojite duplu krunu u evropu nećeteElegant je napisao/la:Citiraj me na kraju sezone:EroHercEro je napisao/la:Znači, Zrinjski prvak jer Sarajevo će da gine protiv Želje zbog prolaza u finale preko Zrinjskog. Ugl. Čelik puša, Željo osta bez titule, a Široki svakako ne bi ni moga igrati pretkola Lige prvaka zbog stadiona koji ne zadovoljava kriterije.
Svi sretni i zadovoljni osim Želje i Čelika (naravno, pod uvjetom da Sarajevo ne izgubi od Želje, a u kupu Zeničani nemaju šta tražiti protiv puno bolje ekipe).![]()
![]()
1. Zeljo LP![]()
2. Zrinjski EL![]()
3. Siroki EL![]()
4. Sarajevo![]()
Celik - osvajac Kup-a EL

- EroHercEro
- Kontakt:
Ako finale bude regularno Sarajevo će kup osvojiti. A Čeliku ostaje utjeha da su bili sudionici finala.Elegant je napisao/la:Citiraj me na kraju sezone:EroHercEro je napisao/la:Znači, Zrinjski prvak jer Sarajevo će da gine protiv Želje zbog prolaza u finale preko Zrinjskog. Ugl. Čelik puša, Željo osta bez titule, a Široki svakako ne bi ni moga igrati pretkola Lige prvaka zbog stadiona koji ne zadovoljava kriterije.
![]()
1. Zeljo LP![]()
2. Zrinjski EL![]()
3. Siroki EL![]()
4. Sarajevo![]()
Celik - osvajac Kup-a EL
1. ZRINJSKI - LP
2. ŠIROKI B. EL
3. ŽELJO - EL
4. SARAJEVO - EL
pametnica malaaaaa .Elegant je napisao/la:Citiraj me na kraju sezone:EroHercEro je napisao/la:Znači, Zrinjski prvak jer Sarajevo će da gine protiv Želje zbog prolaza u finale preko Zrinjskog. Ugl. Čelik puša, Željo osta bez titule, a Široki svakako ne bi ni moga igrati pretkola Lige prvaka zbog stadiona koji ne zadovoljava kriterije.
![]()
1. Zeljo LP![]()
2. Zrinjski EL![]()
3. Siroki EL![]()
4. Sarajevo![]()
Celik - osvajac Kup-a EL
Drago mi je da je FK Sarajevo proradilo.Dobro je ovo za BH fudbal.Ovakva ekipa nije bila od 1992.u BiH.S još 3-4 klasna pojačanja Sarajevo može konkurisati za plasman u grupnu fazu Evropske lige.
Tobe jarabi sta ti sve znas. Kakav analiticarEroHercEro je napisao/la:Znači, Zrinjski prvak jer Sarajevo će da gine protiv Želje zbog prolaza u finale preko Zrinjskog. Ugl. Čelik puša, Željo osta bez titule, a Široki svakako ne bi ni moga igrati pretkola Lige prvaka zbog stadiona koji ne zadovoljava kriterije.
![]()

- Evolution87
- Kontakt:
SJEDI 1 !Elegant je napisao/la:Citiraj me na kraju sezone:EroHercEro je napisao/la:Znači, Zrinjski prvak jer Sarajevo će da gine protiv Želje zbog prolaza u finale preko Zrinjskog. Ugl. Čelik puša, Željo osta bez titule, a Široki svakako ne bi ni moga igrati pretkola Lige prvaka zbog stadiona koji ne zadovoljava kriterije.
![]()
1. Zeljo LP![]()
2. Zrinjski EL![]()
3. Siroki EL![]()
4. Sarajevo![]()
Celik - osvajac Kup-a EL
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ko je po vama igrac utakmice?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tesko brate odluciti.
Stojcev, Krste, Gojko
Stojcev, Krste, Gojko

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
drago mi je sto nas podcijenjujete i vec se ponasate kao da ste osvojili kup

dobar ti nickRealist je napisao/la:Drago mi je da je FK Sarajevo proradilo.Dobro je ovo za BH fudbal.Ovakva ekipa nije bila od 1992.u BiH.S još 3-4 klasna pojačanja Sarajevo može konkurisati za plasman u grupnu fazu Evropske lige.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Igrač utakmice je Stojčev jer da on ne učini onu majstoriju i ne zabi gol Bog zna kako bi se utakmica odvijala.Mada je Sarajevo jednostavno čvršća ekipa,ima bolje pojedince,igrali su pametno i onoliko koliko je trebalo.Vjerovatno bi Sarajevo dalo gol i da nije Stojčev tada pogodio ali po meni je on ipak najzaslužniji.Svojom majstorijom je ulijo strah u odbranu domaćina.hilmo je napisao/la:Ko je po vama igrac utakmice?
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, ErosViverosViv, gh0stHZ, johntravolta123, kupus army, rimljanin90, Vaya, ŠTA_JE i 47 gostiju.