Omerbavarac je napisao/la:Diouf je dobar napadac, pomogao bi im puno. Brz je, ima dobru tehniku i vjerujem da bi igrao mnogo bolje nego u Hannoveru a uz to sve je relativno mlad.
Bitno je da uzmu jos jednog igraca Dortmundu ispred nosa ili igraca kojeg su ovi zadnji zeljeli.
Jos je i bolji od Ramosa.

Ovo je trebalo biti na temi Vukova!

Koliko znam Diouf se ne dovodi u vezu s BVB-om već dugo, a to da je "bolji" od Ramosa govori i lista strijelaca.

Mi ćemo radije dovest' jednog boljeg i mlađeg napadača iz FCN-a!
@Lokos19
Izgleda odlično na papiru, ali ne vjerujem u dolazak Shinjija. Msm da će uz Gintera doći samo jedan napadač i to je to.

Više bih volio jednog beka. Recimo A.Becku ističe ugovor,a Jung ima klauzulu od 2,5 mil.. Kad bi jednog od njih doveli bilo odlično, em bagatela, em dokazani bekovi, em pokrivaju obje strane.
BVB će sve češće igrati 4-4-2 ili 4-1-4-1 tako da nam AMF i ne treba toliko. Ja zamišljam ovo kao naš najjači sastav sljedeće sezone:
------------Weidi-----------------------------------Langerak
Pišo, Sokrati, Hummy, Schmelle------Jung ili Beck, Subotić, Sarr, Durm
-----------Bender----------------------------------Ginter(Kehl)
Miki, Gundo, Sahin, Reus-----------Kuba, Jojić/Ji, Hofmann, Kevin/Aubame
--------Ramos/Drmić-----------------------------Ramos/Drmić
P.S. Ako se već bude dovodio vezni igrač, onda onaj Hojbjerg mnogo obećava.

Biće prava zvjerka.

Tržišna vrijednost 1,25 mil, mogao bi se dovest' za max. 3 mil, a garantujem da bi za 2-3 sezone vrijedio x10

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!