FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Zasad Cesc I Alba najbolji na terenu. Ovo ostalo je potanko 

-
- Kontakt:
Eno Messi povraća u svlačionici,pretrčao 2.5 km što je za 2 km više od onog što je planirao 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Na prvi pogled mi se činilo da je kilometarski ofsajd, medjutim nakon pregledavanja snimka ubijedjen sam da ofsajda nije bilo. Alves i Pinto nisu ni za Almeriju. 

Smoke Weed Everyday!
I opet se sve svodi na to da se čeka da Mesi napravi neko čudo ili Real da sam sebi gol
Kawhi ne izmišljaj, pretrcao je puna 3 km
Nema onaj miš zemljak muda da ga ostavi u svlacionici, a citav svijet vidi da sa Messijem imamo igraca manje na terenu
Nema onaj miš zemljak muda da ga ostavi u svlacionici, a citav svijet vidi da sa Messijem imamo igraca manje na terenu

Alba i Pinto komedija.Ovaj prvi nešto skakuće a Di Marija mu zavuče kroz noge loptu.Dok poglavica na golu ima reflex ko kit ubica.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Aj prekini da spamuješ više temu i idi uči hemiju sad će kraj školske godine.... ili gledaj atletikulet3 je napisao/la:Kawhi ne izmišljaj, pretrcao je puna 3 km
jel to pokušavaš šuknuti , oca tiparangal je napisao/la:Aj prekini da spamuješ više temu i idi uči hemiju sad će kraj školske godine.... ili gledaj atletikulet3 je napisao/la:Kawhi ne izmišljaj, pretrcao je puna 3 km

Od tvojih poslednjih 100 postova ti u 80 "teraš" Mesija iz kluba... idi obriši sline i gledaj fudballet3 je napisao/la: jel to pokušavaš šuknuti , oca ti![]()
![]()
alves i pinto damn damn damn damn 
i kaze produzi im ugovore

i kaze produzi im ugovore
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
parangal je napisao/la:Od tvojih poslednjih 100 postova ti u 80 "teraš" Mesija iz kluba... idi obriši sline i gledaj fudballet3 je napisao/la: jel to pokušavaš šuknuti , oca ti![]()
![]()

Koji potez Martina
Izvodi nase najbolje igrace.Bravo doktore

Izvodi nase najbolje igrace.Bravo doktore

Visca el Barça ! Mes que un club !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Imam pitanje, sto je Alba izasao? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
kakav gol 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baaaartraaaa

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo maleni
Bartra majstorski.
Uopšte, naš najopasniji igrač danas, imao je i dobar šut s distance. Da ne povjeruješ.

Uopšte, naš najopasniji igrač danas, imao je i dobar šut s distance. Da ne povjeruješ.

Smoke Weed Everyday!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.